Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar igneyi saymazsam 12.gun oluyor bugun ve 9.gun test yaptigimda ignenin etkisi gitmisti tek cizgiydi bugun yaptigimda sanki kil gibi cizgi gorur gibiyim sizde yorumlarmisiniz yoksa ben kafayimi yemek uzereyim

efekt yapsana sanki bende gordum cizgiyi ins. vardir yarin tekrarla eger dayanamazsa erken gebelik testi yap bugun

kuzu sNki var iki gün sonra tekrar yenilersin testi

Kızlar ben bu akşam erken gebelik testi yapcam yarın da kan vercem. Kanda çıkmazsa demek ki bi yanlışlık oldu testte en azından boşa umut yapmayım. Çıkarsa da burda halay çekerim artık Çıkmazsa da üzülmemeye çalışcam. İnşallah çok üzülmem. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

gözün aydın Bence mutluluğun tadını çıkar rabbim sagsaglim kucağına aldırsın biz olmayanlarada hayırlısını Nasip etsin.. Canını sıkma mucizen sıkı sıkı tutunur ins
inşallah teşekkür ederim biraz panik yaptım ama şimdi daha rahatım bebişim diye sevmeye başladım bile umudumu kaybetmicem gebelik var sonuçta inşallah sağlıklı olur her şey hepimiz için

Canım üst sağdakinde bende görüyorum hadi inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle daha bata varmış çok normal bence bekle o gün yap koyulaşacak inşallah

Dün akşamüstü kırmızı kart gorduk biz yine... Bekleyenler sağlıkla güzel haberler alır inşallah. Bu ay erken oldu stresten hormonlarimi bozdum sanirım

mesajini yeni gordum bence gayet iyi degerin birdaha tekrarlayacakmisin testi
ben tekrarlamak istiyorum içim rahat etsin adetim 9 ağustos cuma günü tekrar baktırmak istiyorum h.sonu tatile gideceğiz rahat rahat gitmek istiyorum çünkü canım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…