- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.501
Ben mama sandalyesi almadigim icin hala baslamadim gelsin bende sebzelerden basliycamBirkaç çay kaşığı. Tadını beğenmediği içindir o suratı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mama sandalyesi almadigim icin hala baslamadim gelsin bende sebzelerden basliycamBirkaç çay kaşığı. Tadını beğenmediği içindir o suratı :)
Birden bummmmmmmm Benim oğlum akşam 8 sabah 7 arası uyuyor gece 2 veya 3 kere uyanıyor altını temizleyip karnını doyururken uyuyor canım.Her an sanki topikte olaylar başlayacakmış hibi hissediyorum ziyaretçilerden sonra içime korku girdi
Kızlar bu arada bana cevap vermediniz ya. Bebişlerin uykulrını sormuştummm
El ele tutuşup halay çekiyolardır izlesinler tehdit edilecek bir sorun yokHala 5
Merhaba bende neocate mama kullanıyorum iki haftadir, önceden iki günde bir yapıyordu kakasını, bu mamayla her gun bir kez yapmaya basladi, ama mamaya başladıktan sonra rengi kına yesili bildigin, bu arada ben sadece mama veriyorumSagolasin canim benim.aptamil yiyordu hoc sorun yoktu.sütümu de veriyordum.bu doktorun reçete ettigi neocate mamayi sadece 4 kere verdim.birdaha kaka yapmadi.birdaha vermeye korkuyorum
Doktorun bana dediği iki saatte bir yedir birer ikişer çay kaşığı, günün sonumda bir çay bardağı meyve suyu etmiş olsun toplamda. Ben kabız olduğu İçin yapmıyorum bunuAy ben cay bardagi anlamisim senin olcuyu normal o zaman bizimkide hatta bugun zorla yedirdim cocuga cay bardagina koydum yarim bardakti onun yarisini yedi
Himmm anladim canim biz ara vermistik hasta olunca ek gidaya gecise o yuzden simdilik tattirir gibi veriyorum biraz alissin bende yapayimDoktorun bana dediği iki saatte bir yedir birer ikişer çay kaşığı, günün sonumda bir çay bardağı meyve suyu etmiş olsun toplamda. Ben kabız olduğu İçin yapmıyorum bunu
Canim bu fitil sert bi fitil sokunca bebegim cok agladi.yarisini keserek verdim ama bebegim poposuna sokunca tamamen iceri emmedi ve bebegom cok qgladi cikarmak zorunda kaldim.Himmm anladim canim biz ara vermistik hasta olunca ek gidaya gecise o yuzden simdilik tattirir gibi veriyorum biraz alissin bende yapayim
Kuzum iyice elinde yumusatmadin mi eminiz dimi ayni fitilden bahsediyoruzCanim bu fitil sert bi fitil sokunca bebegim cok agladi.yarisini keserek verdim ama bebegim poposuna sokunca tamamen iceri emmedi ve bebegom cok qgladi cikarmak zorunda kaldim.
Yariya böldüm azcik törpuledim.zeytinyagina batirdim.dur fotusunu atcamKuzum iyice elinde yumusatmadin mi eminiz dimi ayni fitilden bahsediyoruz
Kuzum iyice elinde yumusatmadin mi eminiz dimi ayni fitilden bahsediyoruz
Evet ayni fitil zeytinyagina batirdigin halde de mi zor oldu
Evet.ben anlamadim ezmemiz mi gerekiyor fitili yoksaEvet ayni fitil zeytinyagina batirdigin halde de mi zor oldu
Yok canim ben dun az bisey parmaklarimla yumusattim hemde tum kullandim hic bjsey olmadi hatta biz bi paketi bitirdik yani 3 ayda hic zorluk yasamadim ama senin kizin poposunda catlak var kendini sıkıyorsa ki catlak olunca bu sebepten sikarlar zor olmustur buyuk oglumda oyleydi fitili atamazdik kaka yapmazdi ama sen cocuk cok zordaysa ne yap et kullanmaya bak bu arada kendi mi cikardi fitiliEvet.ben anlamadim ezmemiz mi gerekiyor fitili yoksa
Ben cikarttim.zaten makat icine emememisti dogru duzgunYok canim ben dun az bisey parmaklarimla yumusattim hemde tum kullandim hic bjsey olmadi hatta biz bi paketi bitirdik yani 3 ayda hic zorluk yasamadim ama senin kizin poposunda catlak var kendini sıkıyorsa ki catlak olunca bu sebepten sikarlar zor olmustur buyuk oglumda oyleydi fitili atamazdik kaka yapmazdi ama sen cocuk cok zordaysa ne yap et kullanmaya bak bu arada kendi mi cikardi fitili
O catlaktandir canim yoksa fitili gayet guzel kullandik biz hala ikiniyor mu bebeginBen cikarttim.zaten makat icine emememisti dogru duzgun
Normalde bu fitilin yumusak mi olmasi lazim.erimesi mi lazimO catlaktandir canim yoksa fitili gayet guzel kullandik biz hala ikiniyor mu bebegin
Yok kuzum erimesi gerekmiyor ama diger fitillere gore gayet yumusak zaten formu kiz getir bebebgi ben yaparim sende korktun bebek zaten poposunu kapatiyordur catlak var cunkuNormalde bu fitilin yumusak mi olmasi lazim.erimesi mi lazim
Bebeğini yan çevir, makatının kenarından başparmağınla arala. Ben de fitil kullanmıştım ilk bebeğime, kayıp gidiyor olması lazımNormalde bu fitilin yumusak mi olmasi lazim.erimesi mi lazim
Kutusunun ustunde bebekler icin diye ibare yazmasi gerekiyor mu.seninkinde var miydiYok kuzum erimesi gerekmiyor ama diger fitillere gore gayet yumusak zaten formu kiz getir bebebgi ben yaparim sende korktun bebek zaten poposunu kapatiyordur catlak var cunku
Kzum pardon yazacaktim sana. Oglum 11 civari uyur gecede 3.4 kere uyanir sabahta 8 gibi kalkar sizde sorun mu var
Ya evet enerek uyuyor bu zamana kadar sorun yontu ama 3,5 aydan sonra memeden alıp yatağa bıraktığım gibi uyanıyor gündğz uykusu anca yRım saat . Gece 8 gibi uyuyor ama o kadar sık uyanıyor ki hele ki gece saat 3 ten sonra daat başı kalkıyor. Başka evde uyumuyor , daha önce nerde olursÖ olayım saati gelsin ana kucağında sallayım uyurdu artıkk hiçç uyumuyor çok zor oluyor.uyutmak zaten minimum 1 saat..Birden bummmmmmmm Benim oğlum akşam 8 sabah 7 arası uyuyor gece 2 veya 3 kere uyanıyor altını temizleyip karnını doyururken uyuyor canım.