- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.241
Elimden geldiğince öğrendiklerimi sizlerle paylaşırım.Canım bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim bende denemek isterim. İnşallah işe yarar biz bitmeden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimden geldiğince öğrendiklerimi sizlerle paylaşırım.Canım bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim bende denemek isterim. İnşallah işe yarar biz bitmeden.
Sst pat yöntemi ile çocuğu yatağına yatırıyorsun yanında duruyorsun ağlarsa kucağına alıp tekrar şşt pat yapıyorsun sakinleşince tekrar yatağına bu böyle sürüp gidiyor ta ki bebek pes edip uykuya Dalan’a kadar. Amaç bebeğin beşiğinde uykuya dalmasını sağlamak. Memede ya da ayakta sallayarak değil. Senin dediğin yöntem ferber yöntemi bebeği yatağına bırakıyorsun ve çıkıp gidiyorsun odadan. Ona karşı Tracy HoggTracy hogg böyle çocuğu bırak yatağına, kenarda bekle ağlarsa ağlasın temelli yaklaşımı savunmuyor mu ben mi yanlış biliyorum?? Buna dayanarak çocuğunu 45 dk ağlatan falan oluyor internette yorumlarda görmüştüm
Bende eşimin gibi mavi olsun çok istedim ama olmayacak sanırım :)Benim oğlumun gözleride ilk doğduğunda koyu mavi griydi şimdi biraz açıldı mavi hala. Ne eşim nede ben mavi gözlü değiliz. Annem tarafı hep mavi gözlü sarışın benim oğluş genlerden aldı öyle kalacak galiba.
4.ayda netlesmis herkesin hemen hemen maviler hep boncuk gibi karsidan belli 4.ayda.ben bu rengi anlayamiyorum.Valla 8 Aydan önce kesinleşmez diyorlar. Gözbebekleri görünecektir bana kalırsa
Benimki kadar koyu olsaydi dogdugunda belli olurdu sanirim :) annem sende mavilik lacivertlik yoktu cok koyuydu gozlerin demistiValla 8 Aydan önce kesinleşmez diyorlar. Gözbebekleri görünecektir bana kalırsa
Merhaba canim oncelikle gule gule buyut bebegini. Zaman zaman bizdede oldu ayni durumlar simdi baska sorunlara geldik tabi ama anladigim kadariyla bebegin sutun tazyikli gelmesini istiyor ilk an alinca cok geliyor azalin a aglamaya basliyorMerhaba güzel anneler.
ben ekim annelerindeyim.bi sorunum var.yardımcı olurmusunuz.
Benim bebeģim 45 günlük.son 3 4 gündür göğsümü basta emiyor.bi süre sonra göğsumü agzindan birakip birakip agliyor.ama göğsümün koltukalti tarafı sert oluyor.
Gazini cikariyorum.yine me koyunca aliyor yine birakip agliyor.emmiyor.diger göğsüme koyuyorum.onu emip uyuyor.
Herzaman ilk hangi memeyi alirsa bunu yapiyor.sağ sol farketmiyor.
Sizce bebeğimin neyi var?neden böyle yapiyor?
Tsk ederim canim.Merhaba canim oncelikle gule gule buyut bebegini. Zaman zaman bizdede oldu ayni durumlar simdi baska sorunlara geldik tabi ama anladigim kadariyla bebegin sutun tazyikli gelmesini istiyor ilk an alinca cok geliyor azalin a aglamaya basliyor
9. Ayda göz rengi dönen duydum canım bakalım daha zaman var belki değişir.Bende eşimin gibi mavi olsun çok istedim ama olmayacak sanırım :)
Maşallah kuzuya. Ya bişey dicem benim oğlumun gözleri bakınca mavi ama resim çekerken böyle görünüyor resimde farklı çıkıyor4.ayda netlesmis herkesin hemen hemen maviler hep boncuk gibi karsidan belli 4.ayda.ben bu rengi anlayamiyorum.
Yine ilk ana gorre akis azaliyordur. Bebek iste canim zaman zaman farkli egilimleri oluyor yaramazlarin gun gelecek.hic emmek istemeyecek memeyi gorunce aglayacakTsk ederim canim.
Bende boyle düsündüm.ama göğsümun yarisi şiş.niye cekmiyor ki.önceden böyle yapmiyordu.
Koltuk altı sertse oraya masaj yap, emerken göğsünü elinle alttan kaldır. Tazyikli hale getirirMerhaba güzel anneler.
ben ekim annelerindeyim.bi sorunum var.yardımcı olurmusunuz.
Benim bebeģim 45 günlük.son 3 4 gündür göğsümü basta emiyor.bi süre sonra göğsumü agzindan birakip birakip agliyor.ama göğsümün koltukalti tarafı sert oluyor.
Gazini cikariyorum.yine me koyunca aliyor yine birakip agliyor.emmiyor.diger göğsüme koyuyorum.onu emip uyuyor.
Herzaman ilk hangi memeyi alirsa bunu yapiyor.sağ sol farketmiyor.
Sizce bebeğimin neyi var?neden böyle yapiyor?
Canim bi sorun var.bunun bebekle alaksi olmadigini düşünüyorum.Yine ilk ana gorre akis azaliyordur. Bebek iste canim zaman zaman farkli egilimleri oluyor yaramazlarin gun gelecek.hic emmek istemeyecek memeyi gorunce aglayacak
Canim ne kdar masaj yapsam da bos.elimi alyina koyup veriyorum hep.bebegi emziriken baya bi uğrasiyorum.birakiyor surekli.Koltuk altı sertse oraya masaj yap, emerken göğsünü elinle alttan kaldır. Tazyikli hale getirir
Bi dra gitmende fayda var o zaman goguslerini bosaltmamasi problem.yaratabilir sagiyor musun peki. Benim oglum tek gogsume aynisini yapiyorxu 1 ay kadar surduCanim bi sorun var.bunun bebekle alaksi olmadigini düşünüyorum.
Canim ne kdar masaj yapsam da bos.elimi alyina koyup veriyorum hep.bebegi emziriken baya bi uğrasiyorum.birakiyor surekli.
Evet kiziminda uzaktan resimde hic boyle degil baya koyu gorunuyor.isikta sadece acik duruyor.fotografta net goruntu olmuyo genelde.kaç aylıktı ogluş :) net acik mavi mi oldu bideMaşallah kuzuya. Ya bişey dicem benim oğlumun gözleri bakınca mavi ama resim çekerken böyle görünüyor resimde farklı çıkıyor
Pazartesi 4 ayını bitirip 5 ten gün alacak.
Eki Görüntüle 2209138 Böyle görünüyor canım değişirmi bilmiyorum. Maşallah
Massallah kuzuyaaa bence degismez daha da acilir rengiPazartesi 4 ayını bitirip 5 ten gün alacak.
Güneşte aydınlıkta böylePazartesi 4 ayını bitirip 5 ten gün alacak.