- 3 Şubat 2018
- 6.643
- 10.401
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.261
İnşallah canım.Massallah kuzuyaaa bence degismez daha da acilir rengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım.Massallah kuzuyaaa bence degismez daha da acilir rengi
Senin bebişte sarışın galiba. Gözleri ela olacak gibi duruyorGüneşte aydınlıkta böyle
:) 1 2 aya belli olur artık herhalde .Senin bebişte sarışın galiba. Gözleri ela olacak gibi duruyor
Canim bugün ve dün sağmaya basladim.ama o sertlikler gitmiyor.bir kanal gibi koltuk altimdan baslayip meme ucuna kadar sertlik var.Bi dra gitmende fayda var o zaman goguslerini bosaltmamasi problem.yaratabilir sagiyor musun peki. Benim oglum tek gogsume aynisini yapiyorxu 1 ay kadar surdu
Canım lahana yaprağı birebşr diyorlar ama. Duşa girip elinle sıcak su tutup masaj yaptın mı. Bırakma öyle mastit çok zor bişey. Hiç süt gelmiyor mu o memedenCanim bugün ve dün sağmaya basladim.ama o sertlikler gitmiyor.bir kanal gibi koltuk altimdan baslayip meme ucuna kadar sertlik var.
Çocuk da çekemiyor ağlıyor.acaba ucu mu tıkanık.
Kizlar bebeginizin boy ve kilolari nasil
Geçmiş olsun canım. İlk çocuğum 50 günlük falandı hastalanıp antibiyotik almıştı. Hiç Çan’ını sıkma iyileşecek merak etme sabırlı ol3 ayın dolmasına 4 gün varken grip olup kulak enfeksiyonu geçiriyoruz. Dünden beri 2 saatlik uykuylayım. Doktor antibiyotik ve caprol verdi. İstemeyerek de olsa antibiyotiğe başladım bi yandan küçük verme dedim kendi kendime bir yandan nefessiz kalana kadar ağlamasını duyunca dayanamayıp verdim. Ihlamur falan da veriyordum grip olduğunu hiç anlamadım doktorda burnunu temizlediğin için anlamamışsın dedi.
Geçmiş olsun canım bizde yarın 4 aylık olacağız ve geçen hafta gripliydik dr hiçbirşey verme bol bol emzir burnunuda fizyolojik serumle temizle dedi öyle yaptım bende ıhlamur içtim c vitamini tükettim geçti şükür. Yarında aşılarımız var hersey üst üste geldi3 ayın dolmasına 4 gün varken grip olup kulak enfeksiyonu geçiriyoruz. Dünden beri 2 saatlik uykuylayım. Doktor antibiyotik ve caprol verdi. İstemeyerek de olsa antibiyotiğe başladım bi yandan küçük verme dedim kendi kendime bir yandan nefessiz kalana kadar ağlamasını duyunca dayanamayıp verdim. Ihlamur falan da veriyordum grip olduğunu hiç anlamadım doktorda burnunu temizlediğin için anlamamışsın dedi.
Geçmiş olsun, nasıl yakalandı gribe? Belli etmedimi grip enfeksiyonu3 ayın dolmasına 4 gün varken grip olup kulak enfeksiyonu geçiriyoruz. Dünden beri 2 saatlik uykuylayım. Doktor antibiyotik ve caprol verdi. İstemeyerek de olsa antibiyotiğe başladım bi yandan küçük verme dedim kendi kendime bir yandan nefessiz kalana kadar ağlamasını duyunca dayanamayıp verdim. Ihlamur falan da veriyordum grip olduğunu hiç anlamadım doktorda burnunu temizlediğin için anlamamışsın dedi.
Aşı kardeşliğini unutmadın inşallah :)Geçmiş olsun canım bizde yarın 4 aylık olacağız ve geçen hafta gripliydik dr hiçbirşey verme bol bol emzir burnunuda fizyolojik serumle temizle dedi öyle yaptım bende ıhlamur içtim c vitamini tükettim geçti şükür. Yarında aşılarımız var hersey üst üste geldi
Ben bende deilim meçhullerdeyimmm:))) akılmı kaldı ya sizinde yarın deilmi? İnşallah kuzucuklar çok rahat atlatırAşı kardeşliğini unutmadın inşallah :)
Bu gece ve yarın nöbet varAşı kardeşliğini unutmadın inşallah :)
Neden? İyileşmedi mi kuzucukBu gece ve yarın nöbet var
Aaa nasıl unutursun :))) inşallah canımBen bende deilim meçhullerdeyimmm:))) akılmı kaldı ya sizinde yarın deilmi? İnşallah kuzucuklar çok rahat atlatır
Bugün korkudan yarın bebişlerin huysuzluğundan :) inşallah atessiz geçer huysuz olmasına razıyım.Neden? İyileşmedi mi kuzucuk
Bu ara okadar hersey üst üste geldiki kusura bakma canım aklımdan gitmiş. Hatta saati bile konuşmuştuk bizim tr saati 12Aaa nasıl unutursun :))) inşallah canım
Günaydın herkese:) ne kusuru estağfurullah şaka yaptım ben orda :)) peşpeşe hastalanmak çok zor bilmez miyim... çocuğuna bakmaktan kendine bakamıyor insan. kızım uyanınca gideceğim canım ben aşıya. Öğleden önce yapılıyor burada.Bu ara okadar hersey üst üste geldiki kusura bakma canım aklımdan gitmiş. Hatta saati bile konuşmuştuk bizim tr saati 12
Masallah canimoğlum şu an 3,5 aylık 3 ay kontrolünde 7600 gr 66 cm çıktı
Günaydın canım bizde hazırlanıp çıkacaz birazdan haberleşiriz.Günaydın herkese:) ne kusuru estağfurullah şaka yaptım ben orda :)) peşpeşe hastalanmak çok zor bilmez miyim... çocuğuna bakmaktan kendine bakamıyor insan. kızım uyanınca gideceğim canım ben aşıya. Öğleden önce yapılıyor burada.