- 17 Eylül 2018
- 240
- 134
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.201
2 gün önce 3 aylık kontrolü vardı 5800 gram 58 cm kızım. Boyu sadece 1 cm uzamış bu ay çok canım sıkıldı bu duruma ilk iki ay aylık 3-4 cm uzamıştıKizlar bebeginizin boy ve kilolari nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün önce 3 aylık kontrolü vardı 5800 gram 58 cm kızım. Boyu sadece 1 cm uzamış bu ay çok canım sıkıldı bu duruma ilk iki ay aylık 3-4 cm uzamıştıKizlar bebeginizin boy ve kilolari nasil
3-5 cm uzamaya devam edecekler mi ki?2 gün önce 3 aylık kontrolü vardı 5800 gram 58 cm kızım. Boyu sadece 1 cm uzamış bu ay çok canım sıkıldı bu duruma ilk iki ay aylık 3-4 cm uzamıştı
Benim oğlumda üç buçuk aylık kilosu iyi evde tarttigim için tam emin değilim ama 6700 civarı boyuda 60 cm çıktı biraz bakımdim bizimkinin kiloda olanlar 65cm üstü boyu az sanki benim oğlumunda.. benim boy 1.70 eşimde uzun 1.86 genetik desen değil yani.. bende kafaya taktım şimdi...2 gün önce 3 aylık kontrolü vardı 5800 gram 58 cm kızım. Boyu sadece 1 cm uzamış bu ay çok canım sıkıldı bu duruma ilk iki ay aylık 3-4 cm uzamıştı
Gün içinde götür beşiğine yatır sürekli pış pışla ağladığında çıkar. Orasının uyku yeri olduğunun sinyali gitsin beynineKendi kendine uyutmaya calisiom bnde bi turlu uyumuyor illa sallanmak isticek bnde kendi kendine uyumasini alistiriyorum bakalim nolcak
3 aylık 5950 64 cmKizlar bebeginizin boy ve kilolari nasil
Bilmem uykuyu mu sevmiyor anlamadım. Hep öyleydi ama.
Benimde öyle ama ağırlaştılar ve çok zorlanıyorum artık. Belim sırtım çok ağrıyor. Bileklerim doğumdan sonra ağrıyor doktora gidicem. Mecbur bırakmalı bu yöntemiBenim oğlumda kucağa alıştı galiba ya uykusu geldiğinde kucakta evin içinde dolanıyorum pışpışlayarak öyle uyuyor.
Galiba oda azalacak3-5 cm uzamaya devam edecekler mi ki?
Evet ilk 6 ay, ayda 2-3 cm, 6 aydan sonra ayda 1 buçuk cm normal kabul ediliyormuş.3-5 cm uzamaya devam edecekler mi ki?
Büyüme hormonunu takip etmek lazımmış biraz bakındım ve eğer sıkıntı varsa iğne ile veriliyormuş büyüme hormonu. Kısa boy çocuğumun kaderi ailede birinden almıştır genetiktir diye birşey yok diye yazıyor okuduğum yazıda, tamamen büyüme hormonu ile alakalı bir durummuşBenim oğlumda üç buçuk aylık kilosu iyi evde tarttigim için tam emin değilim ama 6700 civarı boyuda 60 cm çıktı biraz bakımdim bizimkinin kiloda olanlar 65cm üstü boyu az sanki benim oğlumunda.. benim boy 1.70 eşimde uzun 1.86 genetik desen değil yani.. bende kafaya taktım şimdi...
ErkekKız mı erkek mi
3 bucuk ayligiz canimKaç aylık canım?
Ayına göre boy kilo tablosu var oradan bakınca gayet iyi canım sende bakabilirsin :)Erkek
3 bucuk ayligiz canim
Valla dün çok huysuzdu ve hep kucak istedi bıraktığım anda bastı çığlığı. Nasıl bıraktıracazBenimde öyle ama ağırlaştılar ve çok zorlanıyorum artık. Belim sırtım çok ağrıyor. Bileklerim doğumdan sonra ağrıyor doktora gidicem. Mecbur bırakmalı bu yöntemi
Canım benşmde bazı günler öyle oluyor. Bir kitap aldım okuyorum Tracy Hogg’un kitabı su bestseller. Bebek. E çocuk bakımı ile alakalı. Kadın bebek hemşiresi yatır kaldır yöntemini bulan. Onda çok şey bahşediyor. Ben bir çok şey öğrendim. Bebeklerin gelişim dönemleri oluyormus o dönem huysuzlanırlarmış. Bir kaç gün ya da bir hafta falan sürermiş. Şeninde çok normal bende önceden şaşırırdım ama artık normal karşılıyorum. Benimde az evvel gündüz uykusu kucakta uyudu yatağına yatırırken bastı çığlığı bekledim aldım tekrar sakinleştirdim bir daha yatırdım tekrar bir daha sakinleştirdim yatırdım şimdi uyuyor. Benimde tam anlamıyla bir şey olmadı ama kucağı unutturma mücadelesi veriyorum yoksa ben hasta olacagımValla dün çok huysuzdu ve hep kucak istedi bıraktığım anda bastı çığlığı. Nasıl bıraktıracaz
Canim kitabi nerden temin edebiliriz normalde akilli bebegim ama kucakta istiyor benimde belim agriyor 1 dk bile alsam daha fazla kilo alirlarsa isimiz cok zor olurCanım benşmde bazı günler öyle oluyor. Bir kitap aldım okuyorum Tracy Hogg’un kitabı su bestseller. Bebek. E çocuk bakımı ile alakalı. Kadın bebek hemşiresi yatır kaldır yöntemini bulan. Onda çok şey bahşediyor. Ben bir çok şey öğrendim. Bebeklerin gelişim dönemleri oluyormus o dönem huysuzlanırlarmış. Bir kaç gün ya da bir hafta falan sürermiş. Şeninde çok normal bende önceden şaşırırdım ama artık normal karşılıyorum. Benimde az evvel gündüz uykusu kucakta uyudu yatağına yatırırken bastı çığlığı bekledim aldım tekrar sakinleştirdim bir daha yatırdım tekrar bir daha sakinleştirdim yatırdım şimdi uyuyor. Benimde tam anlamıyla bir şey olmadı ama kucağı unutturma mücadelesi veriyorum yoksa ben hasta olacagım
Bebek bakımı sorunlarına mucize çözümler adlı kitap. D&r ve kitapyurdu sitelerinden alabilirsin yada kitapevlerindenCanim kitabi nerden temin edebiliriz normalde akilli bebegim ama kucakta istiyor benimde belim agriyor 1 dk bile alsam daha fazla kilo alirlarsa isimiz cok zor olur
Sagol canim evde bi sipam daha var insallah onada oneriler vardirBebek bakımı sorunlarına mucize çözümler adlı kitap. D&r ve kitapyurdu sitelerinden alabilirsin yada kitapevlerinden
Canim arada bizimle de paylas da bizim de fikrimiz olsunBebek bakımı sorunlarına mucize çözümler adlı kitap. D&r ve kitapyurdu sitelerinden alabilirsin yada kitapevlerinden
Canim.bi rahatsizligi yok degil mi benim.oglumda gecen hafta meme reddetti bu aralae normal sanirim uykuluyken vermeeye calis ben uaynir uyanmaz emziriyordum yoksa imkani yok almiyorduMerhaba kizlar, bebegim dun ve bugun mamayi reddediyor cok zor veriyorum. Gece cok iyi yedi ama dun gunduz ve bugun zar zor 80cc veriyorum. Daha once her 3 saat 120cc yiyordu. Neden olabilir kizlar yardim edin??
Yok canim rahatsizligi yok cok sukur, ama daha az yiyor, neden anlamadim.Canim.bi rahatsizligi yok degil mi benim.oglumda gecen hafta meme reddetti bu aralae normal sanirim uykuluyken vermeeye calis ben uaynir uyanmaz emziriyordum yoksa imkani yok almiyordu