2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun takipte ol annesi yarin aksama kadar zaten epeyce duzelmis olur bizde olmadi ama eger atesi varsa yukselip dusmesi olacaktir mutlaka
Aynen şimdi düştü her saat başı ölçüyorum inş çıkmaz bir daha.
Oyy kıyamam ya ağlıyormu çok
uyudu şimdi ateşliyken epey ağladı. Ilıktan biraz soğuk suyla eklemlerine bez koydum yıktı ortalığı ama rahatladı.

İyi geceler hanımlar bugün verem aşısı karma aşısı oldu oğlum aşıya giderken bir ateş düşürücü fitil atmıştım sonra akşam 9 da baktım ateşi çıkmış tekrar bir fitil attım şimdi ölctüm ateşi 36.9 tekrar fitil atayım mı dusermi ateşi ki acaba

Canim neden fitil kullaniyosun ki onun yerine calpol kullan

36.9 nedir ki. Bir günde iki fitil kullanmışsın zaten ki buna bile gerek yoktu. Sonuç ne oldu düştü mü ateşi??

Canım ateşi yokken fitil atılmaz hatta ateş 39 olmadan da atılmaz fitil vücut ısısını aniden düşürdüğü için ateşli durumlarda bile çok önerilmez. 36.9 demek ateşi Yok demek şurup bile verme

Kizlar 74 gunluk oldu kizim.dun oglen bi basladi aksam uyuyana kadar katila katila agladi.alti temiz karni tok gazi fazlasiyla cikiyor pisik degil niye agliyor bu kadar cok korktum.sirf serum verirler kan idrar ugrastirirlar diye doktora goturmedim ama hic durmadi abartisiz hep dovmusler gibi agladi cok uzuldum.yardim edin ne yapmaliyim bugun sabahtan beri iyi fazla aglamiyor ama oglen yine baslicak diye korkuyorum esimde gece calisiyor evde yalniz oluyorum gece

Aynen şimdi düştü her saat başı ölçüyorum inş çıkmaz bir daha.

uyudu şimdi ateşliyken epey ağladı. Ilıktan biraz soğuk suyla eklemlerine bez koydum yıktı ortalığı ama rahatladı.
Off kıyamam yavrum ya nasıl şimdi? Bizimde 26 sında aşılar var şimdiden korkuyorum ağladıklarında sızlandıklarında insanın ömründen ömür gidiyor

Canım benim oğlanda başladı huysuzlanıyo atak haftasında olabilirmi acaba

Canım benim oğlanda başladı huysuzlanıyo atak haftasında olabilirmi acaba
Bilmiyom canm yeterki basit birsey olsun ama oyle boyle degil ya oglenden aksam 11 e kadar araliksiz dovmusler gibi.
Hastanelere de guvenemiyom goturmedim ondan bugunde takip edicem bakalim

Canim bebegi soy vucudunu bir kontrol et belki sicaklamistir yada usumustur

Kacıncı aydasınız bız 3 ay bıtınce doktora gıttık doktor onumuzdekı ay 500 gr kadar kılo alır dedı artık kılo alım hızı azalıcakmıs belkıde ondandır

Kacıncı aydasınız bız 3 ay bıtınce doktora gıttık doktor onumuzdekı ay 500 gr kadar kılo alır dedı artık kılo alım hızı azalıcakmıs belkıde ondandır
3 ay 6 günlük oldu olabilir 3 ay olunca gitmedim bende 4 dolunca gidicem bakalim ne diyecek.

Bilmiyom canm yeterki basit birsey olsun ama oyle boyle degil ya oglenden aksam 11 e kadar araliksiz dovmusler gibi.
Hastanelere de guvenemiyom goturmedim ondan bugunde takip edicem bakalim
İnşallah atlatır canım. Hastaneler heleki bu zamanda çok tehlikeli hastalık yuvası insan korkuyor inşallah gerek kalmaz

Kızlar yaa burdan bi arkadaş eşine doğum günü sürprizi yapmıştı bebeğin resimlerini birleştirerek. Yarın eşimin doğum günü resimleri çektim ama birleştirmiyorum hangi programdı hatırlayan var mı?

Kizlar bebislerinizde donme calismasi var mi benim oglum ayaklarini kaldiriyor havaya biraz gayret ediyor gibi ama.tam bisey yok henuz
Benim kızda tık yok. Şuan 2 ay 20 günlük erken mi ki acaba bize?
Kaç aylık şuan canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…