- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.721
Zaten simdiki cocuklar hormonlar vitaminlerden dolayi ergenlik 10 yasina indi makalaler de baya anlatiyor drlarAşkım,hayatım,sevgilim gibi kelimeler çocuğun cinsel gelişimini etkiliyormuş canım deme
Pedagoglar ismiyle hitap edin diyorlar kendini bilsin diye. Bende severken aslan oğlum yakışıklı oğlum falan diye seviyorum ama isminide kullanıyorum.Yok kizzz minik kuzum yavrum sari boncugum diyorum ama adinida soylicem artik hos ne desem bakiyor bana ama
ay tamam dememAşkım,hayatım,sevgilim gibi kelimeler çocuğun cinsel gelişimini etkiliyormuş canım deme
Evet birde üstüne bu kelimeler eklenince çocuk karıştırıyormuş duyguları. Ben kv aşkım diyor diye kavga ettim gerek yok çocuğun cinselliğiylede oynamayaZaten simdiki cocuklar hormonlar vitaminlerden dolayi ergenlik 10 yasina indi makalaler de baya anlatiyor drlar
Ohhhh missssOperiz teyzesi
Aynen canım onları etkileyen bisürü şey varken demeyelim gereği yok.ay tamam dememcanım kızım diyeyim :)
Genellikle kucağımdayken mama verirken hafif eğik tutuyorum ya maması bitince çok sinirleniyor o zaman kalkmak istiyor işteDuz yerden mi oyle kalkmaya calisiyor pusetten falan mi
Gerçekten mi yaa ben bunların hepsini diyorum.Babasıda öyle aşkım sevgilim bitanem hep böyleyiz valla.Aşkım,hayatım,sevgilim gibi kelimeler çocuğun cinsel gelişimini etkiliyormuş canım deme
Erken canım oturması için arada oluyorsa sorun olmaz ama bizde çocuğun kemikleri batar derler :)Ya kizlar yemek yerken falan oglum aglarsa aliyorum kucagima bir bakiyorum oturmus. Degistirmiyorum pozisyonu.sizde durum ne? Izin vermesem mi erken mi daha?
Şimdiki zamanda herkes öyle dediği için zaten çocuklar ergenliklerini falan bilmeden büyüyor canım farkında olmadan çocuklarımıza zarar veriyor ve erkenden cinselliğe sürüklüyoruz malesefGerçekten mi yaa ben bunların hepsini diyorum.Babasıda öyle aşkım sevgilim bitanem hep böyleyiz valla.
Puset de otomobilde mecbur işte. Yolculuğa çıkmıyor musunuz mesela?Normall bebek arabasi varya onda gezdirdim arkayi hafif kaldirdim emniyet kemeribi taktim gezdik cok rahatti valla o puseti aldigima cok pisman oldun
Otomobilde pusete koyuyorum bir yere godeceksem am disarda arabaya takmiyorum yok biz kendi memeleketimizdeyiz daha uzun yola cikmadik insallah mayista dusunuyoruz bakalim ne olacakPuset de otomobilde mecbur işte. Yolculuğa çıkmıyor musunuz mesela?
Tamam işte puset mecburi benc. Biz gurbetteyiz. Öyle olmasak da ben de araba kullanıyorum çocuk mecbur güvenli bir yerde oturmak zorunda. Fren yaparken arka koltuğu mu düşünelim :) puseti evde de kullanıyorum. Yatmak istemiyor genelde. Tek başıma devamlı kucağa alamam ki. Mutfakta puseti sandalyeye koyup yemek yapıyorum mesela. Olmazsa olmaz bir şey o aldığıma pişman olmayı bırak duacıyım resmen :)))Otomobilde pusete koyuyorum bir yere godeceksem am disarda arabaya takmiyorum yok biz kendi memeleketimizdeyiz daha uzun yola cikmadik insallah mayista dusunuyoruz bakalim ne olacak
Hahah benimki de oyle kucaga almasamda yanimda dur diyordu valla su oyun halisini yapanada ben duaciyim en azindan biraz oyaliyor :) araba icin puset olmali tabiki ama ben sevemedim neyseki isine yaramis cok guzel vallaTamam işte puset mecburi benc. Biz gurbetteyiz. Öyle olmasak da ben de araba kullanıyorum çocuk mecbur güvenli bir yerde oturmak zorunda. Fren yaparken arka koltuğu mu düşünelim :) puseti evde de kullanıyorum. Yatmak istemiyor genelde. Tek başıma devamlı kucağa alamam ki. Mutfakta puseti sandalyeye koyup yemek yapıyorum mesela. Olmazsa olmaz bir şey o aldığıma pişman olmayı bırak duacıyım resmen :)))
Tamam canim ben askim canim gibi kelimleri kullanmayin sizinle cocuk arasinda ebeveyn evlat iliskisi gelisimi acisindan diye duymustum o yuzden zayen soylemiyordumPedagoglar ismiyle hitap edin diyorlar kendini bilsin diye. Bende severken aslan oğlum yakışıklı oğlum falan diye seviyorum ama isminide kullanıyorum.
Bende yastiga falan koyunca oluyor o sekilde egimli tuttugumuzdan bence donmesi icinde duz zemine birakiyorum ki daha kolay olsun. Desene senin bebeis mama icin yurur bileGenellikle kucağımdayken mama verirken hafif eğik tutuyorum ya maması bitince çok sinirleniyor o zaman kalkmak istiyor işte
Puset bizdede can kurtarici ya nereye gitsek.arabayla gidiyoruz uyudugunda vs. Daha rahat oluyorTamam işte puset mecburi benc. Biz gurbetteyiz. Öyle olmasak da ben de araba kullanıyorum çocuk mecbur güvenli bir yerde oturmak zorunda. Fren yaparken arka koltuğu mu düşünelim :) puseti evde de kullanıyorum. Yatmak istemiyor genelde. Tek başıma devamlı kucağa alamam ki. Mutfakta puseti sandalyeye koyup yemek yapıyorum mesela. Olmazsa olmaz bir şey o aldığıma pişman olmayı bırak duacıyım resmen :)))
Sonra al arabadan puseti oturt bebek arabasına ohh ( uyanmazsa tabi :))Puset bizdede can kurtarici ya nereye gitsek.arabayla gidiyoruz uyudugunda vs. Daha rahat oluyor
Bende sürekli araba kullandığım için puset aldım pusetsiz çok cezasıda var ama çocuk için önemli. Bizimki hep arabada duruyor evde kullanmadım hiç.Tamam işte puset mecburi benc. Biz gurbetteyiz. Öyle olmasak da ben de araba kullanıyorum çocuk mecbur güvenli bir yerde oturmak zorunda. Fren yaparken arka koltuğu mu düşünelim :) puseti evde de kullanıyorum. Yatmak istemiyor genelde. Tek başıma devamlı kucağa alamam ki. Mutfakta puseti sandalyeye koyup yemek yapıyorum mesela. Olmazsa olmaz bir şey o aldığıma pişman olmayı bırak duacıyım resmen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?