- 7 Aralık 2017
- 765
- 985
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.521
He he tabi bizde yuttuk evet marasta değilsin sadece 80 kilo metre marasa mesafen varBen marasta yasamiyorum zaten sayin kendi kendine hunileri takan bayan esim kahramanmarasli uzerine basa basa soyleyeyim
Arada bul.ne oluuuuurrrrr lutfennnnn beniiiiHe he tabi bizde tuttuk evet marasta değilsin sadece 80 kilo metre marasa mesafen var
Noldu kız şiştin miSen iyice terbiye sinirlarini astin ama.iyi oluyor bence sinifini belli etmis oluyorsun artik cevap vermicem sana iyiki gidiyorsunuz sizin gibi insanlarla ayni yerde.olmamak daha saglikli olacak hepimiz icin
Yooooo gayet iyiyim cok rahatladim hatta ne oldugunuzu gormeyen kalmadigi icinNo
Noldu kız şiştin mi
Yok canim onlar grup kurmadi butun millet kk yoneticileride dahil iftira attilar bu guzel arkadaslaraBanada özelden mesaj atıldı numaram istendi kafam durdu ya bi snnasıl yani
Senle bayan pop star gördü gerisi biliyor kimin ne olduğunuYooooo gayet iyiyim cok rahatladim hatta ne oldugunuzu gormeyen kalmadigi icin
Dimi hepiniz ayniydiniz safinizi belli ettiniz yalniz saflari sıkı tutun kacmasinlarSenle bayan pop star gördü gerisi biliyor kimin ne olduğunu
Ya o kadar insan salak bı ikiniz akıllısıniz şimdiye kadar neden canım cicimi oynadın samimiyetsizDimi hepiniz ayniydiniz safinizi belli ettiniz yalniz saflari sıkı tutun kacmasinlar
Şu an uzaklastirilsamda önemli değil çok önemli olsa icimi dokmezdimSanirim grup kuranlarin okuma yazmasi yoktu suraya bi dipnot:
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Bu ne terbiyesiz bi cvp ne demek en özel cvplari verir sen kendi kocani başka kadinlara peşkeş çekmeye utanmiyosun demek ki bu cvbi vermissin yaziklar olsun sana..şu lafi boyle bir ortamda yazacak kadar karaktersizsin belli aciyorum sana ve yetiştirdiğin cocuklara ilerde tecavüzcü mü olur azılı katil mi olur hirsiz mi olur belli değil..@KazenAh teli ona bi versem sana en guzel en ozel cevaplari verirde topik degil site kapanir anladi herkes siz esimin haberi yok sanip beni mi korkutuyorsunuz kiyamammmmmm
Benim yazdigimda bisey yok oyle biseyde kast etmedim esimin buraya girdigimden habrinin olmadigini yaziyor bayan ona ithafendi sacmalama yani lafi nerelere indirgedinBu ne terbiyesiz bi cvp ne demek en özel cvplari verir sen kendi kocani başka kadinlara peşkeş çekmeye utanmiyosun demek ki bu cvbi vermissin yaziklar olsun sana..şu lafi boyle bir ortamda yazacak kadar karaktersizsin belli aciyorum sana ve yetiştirdiğin cocuklara ilerde tecavüzcü mü olur azılı katil mi olur hirsiz mi olur belli değil..@KazenMune nin gelip seni boyle bi platformdan atmasi gerek bu yazından sonra atmazlarsa yuh olsun onlara da
Bence şu yazını okuyan herkes ben ne anladiysam onu anlamıştır en özel cvplari verir ki topik degil site kapanir anladiniz siz ?? Bu cok normal bi cvp mi sence bence once yazdiklarini tart sonu ucu nereye varır onu bi gör sonra yazBenim yazdigimda bisey yok oyle biseyde kast etmedim esimin buraya girdigimden habrinin olmadigini yaziyor bayan ona ithafendi sacmalama yani lafi nerelere indirgedin
Pardon ne var banada aciklar misin kufur mu etmisim onun gibi it yerine mi koymusum esim duyarsa olacagi o olur demek istedim kendiside arayacakmis zaten esimi mesajlarin hepsini okudun mu acabaBence şu yazını okuyan herkes ben ne anladiysam onu anlamıştır en özel cvplari verir ki topik degil site kapanir anladiniz siz ?? Bu cok normal bi cvp mi sence bence once yazdiklarini tart sonu ucu nereye varır onu bi gör sonra yaz
Sen gerçekten şaka gibisin bence dikkat et yazdiklarinaPardon ne var banada aciklar misin kufur mu etmisim onun gibi it yerine mi koymusum esim duyarsa olacagi o olur demek istedim kendiside arayacakmis zaten esimi mesajlarin hepsini okudun mu acaba
Bulsun ben konustumda o sustu mu acabaSen gerçekten şaka gibisin bence dikkat et zira o sözü yazdigin kisi seni bulmaya calisiyobulması an meselesi olabilir ki suan konunun basindan beri bilgilerini verdigin tüm msjlar itinayla bulunuyo
+Örümceeekk koyktun muBulsun ben konustumda o sustu mu acaba
Ne munasebet bu benim 4. Kullanici adim sadece kuzu olarak anilmak istemiyorum bu arada grupta guzel.kaynasmis simdide seni mi gonderdiler ha esime soyledim lutfen acik adresi ver dedi ama kimse muhatabimiz degil+Örümceeekk koyktun mu
+yılan koyktun mu
-koyktum
Kırk yıllık minik kuzu oldu sana hayhat
Trajikomik haller bence :)Bu grupta neler oluyor böyle? Nasıl birebirden değişti her şey. Çok ilginç. Saçma sapan yerlere gidiyor konuşmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?