2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanirim grup kuranlarin okuma yazmasi yoktu suraya bi dipnot:
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Ah teli ona bi versem sana en guzel en ozel cevaplari verirde topik degil site kapanir anladi herkes siz esimin haberi yok sanip beni mi korkutuyorsunuz kiyamammmmmm
Bu ne terbiyesiz bi cvp ne demek en özel cvplari verir sen kendi kocani başka kadinlara peşkeş çekmeye utanmiyosun demek ki bu cvbi vermissin yaziklar olsun sana..şu lafi boyle bir ortamda yazacak kadar karaktersizsin belli aciyorum sana ve yetiştirdiğin cocuklara ilerde tecavüzcü mü olur azılı katil mi olur hirsiz mi olur belli değil..@Kazen MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nin gelip seni boyle bi platformdan atmasi gerek bu yazından sonra atmazlarsa yuh olsun onlara da

Benim yazdigimda bisey yok oyle biseyde kast etmedim esimin buraya girdigimden habrinin olmadigini yaziyor bayan ona ithafendi sacmalama yani lafi nerelere indirgedin

Benim yazdigimda bisey yok oyle biseyde kast etmedim esimin buraya girdigimden habrinin olmadigini yaziyor bayan ona ithafendi sacmalama yani lafi nerelere indirgedin
Bence şu yazını okuyan herkes ben ne anladiysam onu anlamıştır en özel cvplari verir ki topik degil site kapanir anladiniz siz ?? Bu cok normal bi cvp mi sence bence once yazdiklarini tart sonu ucu nereye varır onu bi gör sonra yaz

Pardon ne var banada aciklar misin kufur mu etmisim onun gibi it yerine mi koymusum esim duyarsa olacagi o olur demek istedim kendiside arayacakmis zaten esimi mesajlarin hepsini okudun mu acaba

Pardon ne var banada aciklar misin kufur mu etmisim onun gibi it yerine mi koymusum esim duyarsa olacagi o olur demek istedim kendiside arayacakmis zaten esimi mesajlarin hepsini okudun mu acaba
Sen gerçekten şaka gibisin bence dikkat et yazdiklarina sonra pişman olma

Son düzenleme:
+Örümceeekk koyktun mu
+yılan koyktun mu
-koyktum

Kırk yıllık minik kuzu oldu sana hayhat
Ne munasebet bu benim 4. Kullanici adim sadece kuzu olarak anilmak istemiyorum bu arada grupta guzel.kaynasmis simdide seni mi gonderdiler ha esime soyledim lutfen acik adresi ver dedi ama kimse muhatabimiz degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…