2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Düşük zeka seni inan yerimde olmak için dünyaları verirsin dip beyin egepam ayrıca öpecek sizi merak etmeyin dolu dolu selam yolladı beklesin beni dedi bekle bakalım saf saf PC nim başında su baytari bı bulursam ispiyonlayacagim seni :KK9::KK70:
Hahahha inan yerinde olmak hic istemem kendinle ne kadar kussen o denli millete saldiriyorsun o yuzden ikile artik oncelikle goz ardi edeyim gerisini Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. getirsin byyy

Hello Egepam :) Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. buraya gelir misin at şunu. Utanmıyor musun çeşit çeşit isimle gezmeye. İyi ki gelmemişim grubuna. Ben şikayet etmedim bu arada kiminle grup kurarsan kur bana ne. Kim şikayet ettiyse neden korkuyor bilmiyorum gelsin yazsın buraya.
Hakkaten ultra zekisiniz bravoooo şu an kahkahalarla yazılarınızı okuyoruz :KK70:

Hakkaten ultra zekisiniz bravoooo şu an kahkahalarla yazılarınızı okuyoruz :KK70:
Bana özelden mesaj atıp telefon numaramı istedi Egepam. Ben de kabul etmedim. Etmeyince kötü oldum değil mi... arkadaşa falan ihtiyacım YÖK, yeterince var çok şükür. Neyse seviyene inecek değilim

Ben tek başıma yıkadığım için bir elimle bebeği tutup bir elimle su döküyorum oyüzden kapatamıyorum ama yüz üstü çevirip öyle yıkıyorum başını, olmazsa doktora sorayım
Helal olsun sana kız ben tutmayı yıkamayı beceriyorumda su dökemiyorum

Bana özelden mesaj atıp telefon numaramı istedi Egepam. Ben de kabul etmedim. Etmeyince kötü oldum değil mi... arkadaşa falan ihtiyacım YÖK, yeterince var çok şükür. Neyse seviyene inecek değilim
Banada özelden mesaj atıldı numaram istendi kafam durdu ya bi sn :( nasıl yani

Dökülmüş herşey ortalığa. Özelden mesaj atılan kişiler, birinizden biriniz şikayet etmişsiniz işte. Neden uzatıyorsunuz? Ben yaptım demeye bu kadar korkmayın yahu :işsiz: Hepi topu 2-3 kişisiniz zaten.

Back