2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet vakti zamanı geldi galiba
Burada yazdıklarım sadece bu iki şahıs için gerisi meclisten disari
İkinizin zeka seviyesi zaten bizim gruba yetmezmiş onu anladık
Biriniz deşifre olma korkusu yaşar ay ben deşifre olurum olmazzz der (başıma pop star)
digeri minnak kuzu kocasından habersiz ! 7/24 Burada yaşar koca korkusu var ama fotoğraflar atılır iyi cesaret !
Hayatınız sanaldan ibaret en ufak bir şeyde saldirir yalandan hayat yasarsiniz çünkü zekanız ancak buna izin verir gerçek hayattan bı habersiniz
Bu vesile ile niyetleriniz anlaşıldı kişilikleriniz ortaya çıktı kızların hepsinin selamı var nasıl selam orasını bilemem :KK70:
Bu arada beni şikayet edin de kk dan komple silsinler beni yoksa çenem durmaz hadi bana bye bye kızlar WhatsApp ta beni bekliyor :kusmuk:
Bu yaptığın çok ayıp hiç yakıştıramadım saygısızlık konuşmim dedim ama lütfen bi silkelen şu yazdıklarını bi okurmusun saklambaçmı oynuyoruz kör ebemi? Ne ara böyle guruplaşmaya başladık kk gurubu ve whatsapp gurubu hayırdır? Çocukça yazıp durma kimsenin avukatlığını yapma arkadaşım kendi aklınla hareket et ;)

Düşük zeka seni inan yerimde olmak için dünyaları verirsin dip beyin egepam ayrıca öpecek sizi merak etmeyin dolu dolu selam yolladı beklesin beni dedi bekle bakalım saf saf PC nim başında su baytari bı bulursam ispiyonlayacagim seni :KK9::KK70:
Burda güvenip hepimiz özel hayatımızı anlattık zaman zaman egepam seni başkanmı seçti whatsapp gurubunuza kimi öpüyo ne saçmalıyorsun arkadas

Hakkaten ultra zekisiniz bravoooo şu an kahkahalarla yazılarınızı okuyoruz :KK70:
Burdaki yazıları kopyalayıp orda yarattığınız gurubamı atıyorsun katip :KK70: şu yazma şeklinden dolayı bende şikayet ediyorum seni haberin olsun ağlama arkamdan şikayet etti diye... beni bile delirttin..

Hanımlar,
geciktiğim için özür dilerim, zaten gereken yapılacak ama neden gruplaşmamak gerektiğini uygulamalı olarak gördüğünüzü sanıyorum, bu tip vakalar anneler topiklerinde çok yaşanıyor demiştim, defalarca bunu tecrübe ettiğimizi de belirtmiştim, düne kadar dost olanlar bugün bizim grup sizin grup diye kavga eder, sonra aynı gruptan kişiler birbiriyle kötü olunca dost bilip anlatılan herşeyi ortaya dökerler, saklanan konuşmalar yazışmaların bile herkese atıldığını gördü bu gözler, demek ki dost yokmuş dedirtecek kıvama getirtirler.

Belirtmeden geçemeyeceğim, hakaretlere ve tartışmalara şahit olup huzuru kaçan kişilerden özür dilerim, böyle bir hadise olacağını bilseydim siteden çıkış yapmazdım.

Son düzenleme:
Ben ilk kez tanık oluyorum. :))) seviyeli sohbet oluyor sanıyordum. :)
Bende şu ana kadar biz bir aileyiz herseyimizi konuşabilir dertleşebiliriz sanıyordum. Meğersem tüm konuşmalar not alınıp koz olarak önümüze konuluyormuş yazık acıdım şimdi..

Hanımlar,
geciktiğim için özür dilerim, zaten gereken yapılacak ama neden gruplaşmamak gerektiğini uygulamalı olarak gördüğünüzü sanıyorum, bu tip vakalar anneler topiklerinde çok yaşanıyor demiştim, defalarca bunu tecrübe ettiğimizi de belirtmiştim, düne kadar dost olanlar bugün bizim grup sizin grup diye kavga eder, sonra aynı gruptan kişiler birbiriyle kötü olunca dost bilip anlatılan herşeyi ortaya dökerler, saklanan konuşmalar yazışmaların bile herkese atıldığını gördü bu gözler, demek ki dost yokmuş dedirtecek kıvama getirtirler.

Belirtmeden geçemeyeceğim, hakaretlere ve tartışmalara şahit olup huzuru kaçan kişilerden özür dilerim, böyle bir hadise olacağını bilseydim siteden çıkış yapmazdım.
Aynen öyleymiş valla bizde biz bir aile gibi olduk diye seviniyorduk meğersem anlattıklarımız koz olarak not edilip tehdit için kullanmak içinmiş. Ben şahsen çok üzüldüm çünkü gerçekten yeri geldi çoğumuz dertlenip burda içimizi döktük. Yazık ama ya insanlık ölmüş kimseye güvenemeyecekmiyiz. İnsan hiç görmediği tanımadığı birine nasıl böyle vicdansız olur anlayamıyorum..

Bende şu ana kadar biz bir aileyiz herseyimizi konuşabilir dertleşebiliriz sanıyordum. Meğersem tüm konuşmalar not alınıp koz olarak önümüze konuluyormuş yazık acıdım şimdi..
Aynen hemde reelde hiç tanımadığı alakası olamadığı halde. Hormonların eski haline gelmesi gerçekten 6 ayı buluyormuş demek. :)

Aynen 1. Sınıf çocugu yapmaz bunları eşe şikayet etmeler falan. Kim eşine ve ailesine giydirmiyor ki? Ya da eşten gizli işler yapılmıyor? Çok tuhafıma gitti. :)
O kadar haklısınız ki, kötü içerik raporlarına da bakıyorum bir yandan, siteye eşinden ailesinden gizli üye olanlar da var, burada ayıp birşey yapmıyor kimse, eşinin ailesinin bilmesini istemeyenler olabilir, yazıştıkları kişileri samimiyetine güvenip arkadaş bilerek gizli üyelik aldım da diyebilir, eşini bulurum, araştıracağım vs diyerek şantaj yapmak ne kadar çirkin, sebep ne? Altı üstü bir whatsapp grubunun ortaya çıkması, özel hayatlarıyla alakalı bir durum değil, evliliklerini sarsacak bir durum değil ama bir kadının eşiyle kavga etmesini, belki evliliğini sarsacak hale getirmeyi göze alacak kadar büyük bir öfke, kadın eşiyle sorun yaşarsa yüreklerinin yağı eriyecek mi? İnsanların mutsuzluğundan keyif almak çok ayıp gerçekten.

O kadar haklısınız ki, kötü içerik raporlarına da bakıyorum bir yandan, siteye eşinden ailesinden gizli üye olanlar da var, burada ayıp birşey yapmıyor kimse, eşinin ailesinin bilmesini istemeyenler olabilir, yazıştıkları kişileri samimiyetine güvenip arkadaş bilerek gizli üyelik aldım da diyebilir, eşini bulurum, araştıracağım vs diyerek şantaj yapmak ne kadar çirkin, sebep ne? Altı üstü bir whatsapp grubunun ortaya çıkması, özel hayatlarıyla alakalı bir durum değil, evliliklerini sarsacak bir durum değil ama bir kadının eşiyle kavga etmesini, belki evliliğini sarsacak hale getirmeyi göze alacak kadar büyük bir öfke, kadın eşiyle sorun yaşarsa yüreklerinin yağı eriyecek mi? İnsanların mutsuzluğundan keyif almak çok ayıp gerçekten.
Ahh munecim bunu yapanlar okuduklari okullarla ovunenler trajikomik degilmi

:KK70: umarim 6 ay yeter :cool::-)
Ya İnan şuan şok içerisindeyim Ağustos ayında ağlayarak buraya yazmıştım bebeğimde gelişim geriliği var diye bana o kadar yardımcı ve destek olmuşlardı ki burada ki herkes o günü hiç unutmuyordum. Şimdi bunları görünce inanamıyorum.

Mune abla , profiline de bakabilir misin, işlerin bitince. ❤️Teşekkürler

Eline gerçekten ne geçecek ki? Ne diyecek eşine ‘senin hanım kk’da hakkınızda konuşuyor mu? :) Belli ki eşiyle arası bozulacak. Bunları yapmalarında ki sebep gerçekten ne bende merak ediyorum. Hakaret üstüne tehdit akran zorbalığından dert yanar bu anneler ama kendileri de aynı şeyi yaparlar.

Ya gurupmu kuruyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar ama o kişi sana güvenip özelini açmış sen ne hakla tehdit edersin. Kendisi farkında değil yada bilerek yapıyor bu tehditleri. Gerekçeside whatsapp gurubuna katılmayanları dışlayalım bak bu bu kozlar elimizde gibi konuşmalar. Ana sınıfında bile olmaz böyle şeyler yakışmıyo hiçkimseye bu tarz seyler.

Back