- 7 Aralık 2017
- 765
- 985
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.481
İvetÇok mu ünlüsün sen yoksa imza isterler diye mi korkun![]()
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İvetÇok mu ünlüsün sen yoksa imza isterler diye mi korkun![]()
Cok rahatsız eden olursa siksyet edersin zaten eden edene ..olur biter korkma ünlü kīşïsiİvetnormal hayatımda insanlar rahat bırakmıyorlar beni ben de burda en azından herkes gibi yazisabiliyorum
Nasıl ya hem buradan yazisip hem de ayrıca nasıl görüşursun onlarla şaka yapıyorsun sanırım ben reelde görüsemem kimseyle zira deşifre olurum![]()
Görüşüp yazışmasan meselaNasıl ya hem buradan yazisip hem de ayrıca nasıl görüşursun onlarla şaka yapıyorsun sanırım ben reelde görüsemem kimseyle zira deşifre olurum![]()
O değilde magazine bu konuda malzeme olmak istemem her hafta olmasa bile iki üç haftada adım konu oluyor sonra tutar buradaki yazışmalarımi derleyip slayt yaparlarCok rahatsız eden olursa siksyet edersin zaten eden edene ..olur biter korkma ünlü kīşïsi![]()
Çok çok geçmiş olsun canım benim tahmin edebiliyorum nekadar ağrıdığını. İnşallah tamamen gecerde birdaha yasamazsın öyle birşey. Bol sütlü emzirmeli günleriniz olsun. Kuzucugada çok gecmiş olsun o iğneler yorgunluk yapıyor zaten bizdede öyle olmuştu. Bizimde bu ay sonunda 4. ay aşımız var bakalım nasıl gececek yavrular büyüyo artık emekleme diş çıkarmalar falanda baslar:)
Merhaba canım öncekikle çok geçmiş olsun yaşadığın acının ne olduğunu biliyorumben aynı gğn doktora koşup antibiyotiğe başlayıp atlatmıştım çok şükür, inşallah seninki de çabucak geçer, normalde de en ağrışı estetik ameliyat meme büyütme küçültme ameliyatıymış, yani memelerin ağrı şiddetini tahmin etmek zor değil. Birde 3. Ay aşıları oldu demişsin bize 4. Ayda aşıları var dediler 3. Ayda hiçbir aşı görünmüyor birde 3 buçuk aylıklen rotanın 2. Dozunu yaptıracaz okadar.
Bizimde 3 ay aşısı yoktu 4. ay aşımız var ay sonu
Kendi derdimle uğraşmaktan bubolaya fazla dikkat edememistim. İlk 3 kişiden sonrakileri atma nedeni neymis, onlar hangi kurali ihlal etmiş? Gerçekten çok ilginç, forum formatı giderek kaybolurken bir de böyle uygulamalarla insanları daha da uzaklaştırmış oluyorlar sadece.Hayir uc kisi disinda hepsinin uyeligi iptal edildi. ( Onlar donene kadar yazmayacagiz diyenler.) Digerleri iki hafta ban yedi ama sonrasinda onlarda donmeyecek.
Tarkanin esi galiba oda bizimle ayni siralar dogum yapmistiİvetnormal hayatımda insanlar rahat bırakmıyorlar beni ben de burda en azından herkes gibi yazisabiliyorum
Ahaha hiç güleceğim yoktu. Tarkan üç tane yardımcı tutmuş da hatunu gelip bize danışıyor Liya için :))))Tarkanin esi galiba oda bizimle ayni siralar dogum yapmisti![]()
Cok unlu deyince aklima sadece o geldi bilemedim ki tutmadi galibaAhaha hiç güleceğim yoktu. Tarkan üç tane yardımcı tutmuş da hatunu gelip bize danışıyor Liya için :))))
Cok unlu deyince aklima sadece o geldi bilemedim ki tutmadi galiba![]()
Hadi canım zeka seviyene bayıldım bayan desifreAhaha hiç güleceğim yoktu. Tarkan üç tane yardımcı tutmuş da hatunu gelip bize danışıyor Liya için :))))
Sen ne terbiyesizsin ya. Muhatap olma benimleHadi canım zeka seviyene bayıldım bayan desifre
Evet vakti zamanı geldi galibaValla eğer gerçekten Dilek hanım üç yardımcıya güvenmeyip buraya soruyorsa gurur duymalıyız tabi
Zeka seviyem.oldukca yuksek cunku sizin araniza katilmamak icin bahaneydi byyyyyyyy baska kim varsa onuda topla git ultra akilli sey seniEvet vakti zamanı geldi galiba
Burada yazdıklarım sadece bu iki şahıs için gerisi meclisten disari
İkinizin zeka seviyesi zaten bizim gruba yetmezmiş onu anladık
Biriniz deşifre olma korkusu yaşar ay ben deşifre olurum olmazzz der (başıma pop star)
digeriniz kocasından habersiz ! 7/24 Burada yaşar koca korkusu var ama fotoğraflar atılır iyi cesaret !
Hayatınız sanaldan ibaret en ufak bir şeyde saldirir yalandan hayat yasarsiniz çünkü zekanız ancak buna izin verir gerçek hayattan bı habersiniz
Bu vesile ile niyetleriniz anlaşıldı kişilikleriniz ortaya çıktı kızların hepsinin selamı var nasıl selam orasını bilemem
Bu arada beni şikayet edin de kk dan komple silsinler beni yoksa çenem durmaz hadi bana bye bye kızlar WhatsApp ta beni bekliyor![]()
Hello Egepam :)Evet vakti zamanı geldi galiba
Biriniz deşifre olma korkusu yaşar ay ben deşifre olurum olmazzz der (başıma pop star)
digeriniz kocasından habersiz ! 7/24 Burada yaşar koca korkusu var ama fotoğraflar atılır iyi cesaret !
Hayatınız sanaldan ibaret en ufak bir şeyde saldirir yalandan hayat yasarsiniz çünkü zekanız ancak buna izin verir gerçek hayattan bı habersiniz
Bu vesile ile niyetleriniz anlaşıldı kişilikleriniz ortaya çıktı kızların hepsinin selamı var nasıl selam orasını bilemem
Bu arada beni şikayet edin de kk dan komple silsinler beni yoksa çenem durmaz hadi bana bye bye kızlar WhatsApp ta beni bekliyor![]()
Düşük zeka seni inan yerimde olmak için dünyaları verirsin dip beyin egepam ayrıca öpecek sizi merak etmeyin dolu dolu selam yolladı beklesin beni dedi bekle bakalım saf saf PC nim başında su baytari bı bulursam ispiyonlayacagim seniZeka seviyem.oldukca yuksek cunku sizin araniza katilmamak icin bahaneydi byyyyyyyy baska kim varsa onuda topla git ultra akilli sey seni![]()
Kendi hayatina bakmadan comak sokacak yer arayanlar!!!! Zikri ayri fikri ayri ameli ayri kiviranlar. Dusuncelerinizi kendinize saklayin!!!!!! O guzel.oyunlarinizida otede oynayinnnnnnEvet vakti zamanı geldi galiba
digeri minnak kuzu kocasından habersiz ! 7/24 Burada yaşar koca korkusu var ama fotoğraflar atılır iyi cesaret !