- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.501
Hahahha inan yerinde olmak hic istemem kendinle ne kadar kussen o denli millete saldiriyorsun o yuzden ikile artik oncelikle goz ardi edeyim gerisiniDüşük zeka seni inan yerimde olmak için dünyaları verirsin dip beyin egepam ayrıca öpecek sizi merak etmeyin dolu dolu selam yolladı beklesin beni dedi bekle bakalım saf saf PC nim başında su baytari bı bulursam ispiyonlayacagim seni
Hakkaten ultra zekisiniz bravoooo şu an kahkahalarla yazılarınızı okuyoruzHello Egepam :)Mune buraya gelir misin at şunu. Utanmıyor musun çeşit çeşit isimle gezmeye. İyi ki gelmemişim grubuna. Ben şikayet etmedim bu arada kiminle grup kurarsan kur bana ne. Kim şikayet ettiyse neden korkuyor bilmiyorum gelsin yazsın buraya.
Kicimizla gülüyoruz su şu sizeHahahha inan yerinde olmak hic istemem kendinle ne kadar kussen o denli millete saldiriyorsun o yuzden ikile artik oncelikle goz ardi edeyim gerisiniMune getirsin byyy
Bana özelden mesaj atıp telefon numaramı istedi Egepam. Ben de kabul etmedim. Etmeyince kötü oldum değil mi... arkadaşa falan ihtiyacım YÖK, yeterince var çok şükür. Neyse seviyene inecek değilimHakkaten ultra zekisiniz bravoooo şu an kahkahalarla yazılarınızı okuyoruz
Şu an kudurmaktan eliniz ayaginiz titriyor demi ama bu çok zevkli ya banlanana kadar yazayim bariKendi hayatina bakmadan comak sokacak yer arayanlar!!!! Zikri ayri fikri ayri ameli ayri kiviranlar. Dusuncelerinizi kendinize saklayin!!!!!! O guzel.oyunlarinizida otede oynayinnnnnn
Helal olsun sana kız ben tutmayı yıkamayı beceriyorumda su dökemiyorumBen tek başıma yıkadığım için bir elimle bebeği tutup bir elimle su döküyorum oyüzden kapatamıyorum ama yüz üstü çevirip öyle yıkıyorum başını, olmazsa doktora sorayım
Hah şöyle itirafini severiz senin sikayetci pop starBana özelden mesaj atıp telefon numaramı istedi Egepam. Ben de kabul etmedim. Etmeyince kötü oldum değil mi... arkadaşa falan ihtiyacım YÖK, yeterince var çok şükür. Neyse seviyene inecek değilim
O değilde magazine bu konuda malzeme olmak istemem her hafta olmasa bile iki üç haftada adım konu oluyor sonra tutar buradaki yazışmalarımi derleyip slayt yaparlar
Fileye alternatif sünger gibi bir ürün almıştım. Ona yatırıyorum ben tutmama gerek kalmıyorHelal olsun sana kız ben tutmayı yıkamayı beceriyorumda su dökemiyorum
Şikayet etmedim çünkü o derece önemsiz ki kurduğunuz grup.Hah şöyle itirafini severiz senin sikayetci pop star
Banada özelden mesaj atıldı numaram istendi kafam durdu ya bi snBana özelden mesaj atıp telefon numaramı istedi Egepam. Ben de kabul etmedim. Etmeyince kötü oldum değil mi... arkadaşa falan ihtiyacım YÖK, yeterince var çok şükür. Neyse seviyene inecek değilim
Ben şu baytari araştırayım canım bu arada byeee
Lutfen arastirrrr lutfen cok korkuyorummmmm kilisteyim canim ara bul beniBen şu baytari araştırayım canım bu arada byeee
Ah teli ona bi versem sana en guzel en ozel cevaplari verirde topik degil site kapanir anladi herkes siz esimin haberi yok sanip beni mi korkutuyorsunuz kiyamammmmmmBen şu baytari araştırayım canım bu arada byeee
Bak Hatice cigim ogreteyim kilis Maraş'ın ilçesi değilLutfen arastirrrr lutfen cok korkuyorummmmm kilisteyim canim ara bul beni
Kız burada baytara ve ailesine az giydirmedinAh teli ona bi versem sana en guzel en ozel cevaplari verirde topik degil site kapanir anladi herkes siz esimin haberi yok sanip beni mi korkutuyorsunuz kiyamammmmmm
Ben marasta yasamiyorum zaten sayin kendi kendine hunileri takan bayan esim kahramanmarasli uzerine basa basa soyleyeyimBak Hatice cigim ogreteyim kilis Maraş'ın ilçesi değil
Sen iyice terbiye sinirlarini astin ama.iyi oluyor bence sinifini belli etmis oluyorsun artik cevap vermicem sana iyiki gidiyorsunuz sizin gibi insanlarla ayni yerde.olmamak daha saglikli olacak hepimiz icinKız burada baytara ve ailesine az giydirmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?