2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahha inan yerinde olmak hic istemem kendinle ne kadar kussen o denli millete saldiriyorsun o yuzden ikile artik oncelikle goz ardi edeyim gerisini MuneMune hesabı doğrulanmış üye. getirsin byyy

Hakkaten ultra zekisiniz bravoooo şu an kahkahalarla yazılarınızı okuyoruz

Hakkaten ultra zekisiniz bravoooo şu an kahkahalarla yazılarınızı okuyoruz
Bana özelden mesaj atıp telefon numaramı istedi Egepam. Ben de kabul etmedim. Etmeyince kötü oldum değil mi... arkadaşa falan ihtiyacım YÖK, yeterince var çok şükür. Neyse seviyene inecek değilim

Ben tek başıma yıkadığım için bir elimle bebeği tutup bir elimle su döküyorum oyüzden kapatamıyorum ama yüz üstü çevirip öyle yıkıyorum başını, olmazsa doktora sorayım
Helal olsun sana kız ben tutmayı yıkamayı beceriyorumda su dökemiyorum

Bana özelden mesaj atıp telefon numaramı istedi Egepam. Ben de kabul etmedim. Etmeyince kötü oldum değil mi... arkadaşa falan ihtiyacım YÖK, yeterince var çok şükür. Neyse seviyene inecek değilim
Banada özelden mesaj atıldı numaram istendi kafam durdu ya bi sn nasıl yani

Dökülmüş herşey ortalığa. Özelden mesaj atılan kişiler, birinizden biriniz şikayet etmişsiniz işte. Neden uzatıyorsunuz? Ben yaptım demeye bu kadar korkmayın yahu Hepi topu 2-3 kişisiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…