2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy iki gun giremedim ortalik karismis bu ne yahu herkesin kafasinin uydugu insanlar var sonucta burada sosyal bir ortam isteten istedigiyle konusabilir askeri bir disiplinle hemen cezalandirmak nedir. Kimler gitti bilmiyorum ama bizim grubumuzu kiskandiklarini dusunuyorum
Kesinlikle katılıyorum isteyen gider kanka olur isteyen tNışır gün kurar evlerde sohbet eder isteyen telde görüşür bence tek sorun kk gibi bir siteye yönlendirmektir böyle birşey yoksa koca koca insanları yok telde konuşuyorsun yok whatsupta konuşuyorsun diye atmak çok mantıklı gelmedi banada o zaman facebookta instagram hesabı açanları banlasın ya ben ya o desin şte bizimki türk mantığı malasef iletişimde bile deva ediyor. Teknoloji çağındayız bu nedir yahu bana sebep çok saçma geldi. Benide eleştiriden dolayı banlayabilirler çünkü milletçe eleştriyede kapalıyız çok fırın ekmek yememiz lazım çok

Bu arada açıklayımda bir kişide telim emailim vs rem yoktur kimseyle iletişimim yoktur sadece mantığımla yorumluyorum niye bu açıklamayı yapıyorum çıkıp birisi aaaa baaak buda grup kurmuş demesin ha kurmak çok mu yanlış hayır bana göre değil özgür bir üşkede yaşarken saçma geldi o yüzden düşüncemi velirtmek istedim

Birde geçici süreyse nolacak aa bak tellerimizi silelim grupları iptal edelim ver mektuplarını al mektuplarımı kk ya taahhüt verelim mi deyip geri dönecekler saçma yani neresinden tutarsan
Bence sevgili kk siz kurallarınızı gözden geçirin onu siyaset hakaret küfür vs gibi şeyler olarak güncelleyin
Acaba facede de whatsup gruba çağırılanlar banlanıyor muki bak merak ettim dur bi deneyim diyecem ama ordaki arkadaşlarla var zaten Ve whatsup grubumuz olmasına rağmen biz face i kullanıyoruz biraz mantıklı düşününce bu sonuçlara ulaşılıyor

Buarada şöyle bir baktım yazmıycam diyenleri de banlamışlar bu siteye hiçte yakışmayan davranışlar üyeliğim belki 10 seneye dayanır hiç görmedim böyle birşey acaba yöneticilerimi değişti diye düşünüyorum artık.

Kesinlikle katılıyorum isteyen gider kanka olur isteyen tNışır gün kurar evlerde sohbet eder isteyen telde görüşür bence tek sorun kk gibi bir siteye yönlendirmektir böyle birşey yoksa koca koca insanları yok telde konuşuyorsun yok whatsupta konuşuyorsun diye atmak çok mantıklı gelmedi banada o zaman facebookta instagram hesabı açanları banlasın ya ben ya o desin şte bizimki türk mantığı malasef iletişimde bile deva ediyor. Teknoloji çağındayız bu nedir yahu bana sebep çok saçma geldi. Benide eleştiriden dolayı banlayabilirler çünkü milletçe eleştriyede kapalıyız çok fırın ekmek yememiz lazım çok
Birde gidenler burda cok cok aktif arkadaslar seviyordum onlarla muhabbet etmeyi benim bir tek kullandigim sosyal ortam burasi ve isteyen istedigi yerdede durur

herkese teşekkürler, foruma girmeye vaktim olmuyor okuyamiyorum. Kendi ihmalim yüzünden cok zor bir 3 gün gecirdik, hala da devam ediyor. Doktor mastit deyip antibiyotik verince ilaci almak disinda misafir filan agirladim, dinlenmedim. Durum ilerlemiş abse olmus, pazsrtesi acilde ultrasonda baktılar.Enfeksiyon yüksek olsa sana sormadan kesecektik ama yüksek degil dediler. igneyle iltihabin birazini bosaltti birkac gun sure kazanalim belki tikaniklik acilir dedi. Basta emziriyorum diye agri kesici vurmadan igneyle acti - inanilmaz bir aci - agri kesici istedim. o gece sabaha kadar sagdim o memeyi ve sutu attim. esim isten izin aldi, uğraşıyoruz surekli, sicak kompres, buz, en gec 2saatte sagma, emzirme, masaj acilsin diye. elektrikli süpürgeyi bile denedik :KK43: bir yandan iğneyle acilan delikten esim iltihabi temizlemeye calisiyor. simdilik en azindan kötüye gitmedi ama nasil acilacak bilmiyorum, cuma doktora gidicez. eger kesersek emzirdigin surece oradan süt gelme ihtimali var, simdilik zarari azaltmak adina kesmeyelim dedi, umarim iyilestiririz.
Canım bugün doktora gidecektin nasıl oldun son durum ne merak ettim?

Dün tetanoz aşısının 3. Dozunu oldum. Ne zaman banyo yapabilirim bugün olur mu? Hatırlayan var mı?

Dün tetanoz aşısının 3. Dozunu oldum. Ne zaman banyo yapabilirim bugün olur mu? Hatırlayan var mı?
Bikaç gün bekle canım yada sadece kafanı yıka rahatlarsın. Bilmiyorum ama 3 gün diyorlardı burda okumuştum. Bizim burda vurmuyorlar tetanoz aşısını

Hamileliğimin 3.ayından itibaren kısmen sessiz kalarak bu grubu takipteydim. Hemen hemen yazılan herşeyi okudum. Çok güzel paylaşımlarla çok yararlı bilgiler edindim. Hem hamilelikte hem bebek bakımında çok tecrübesiz oldugum icin bir çok şeyi burada yorumlar yapıp bizi bilgilendirmeye çalışan güzel insanlar sayesinde öğrendim diyebilirim. Yaklaşık 10 aydır takip ettiğim bu grupta yazışan insanlar sanki yakın arkadaşım gibi olmuştu. Çünkü aynı anda aynı seyleri yasıyorduk. Aynı mutluluklar ya da aynı sorunlar. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalısıp birbirini hiç tanimayan bu insanlar birbirlerinin üzüntülerine ve mutluluklarına ortak oldular. Bir nevi herkes birbirine yoldaş oldu. Her akşam bu saatlerde oturup bütün gün yazılanları teker teker okurdum. Bugün bakıyorum okunacak seyler yok denecek kadar az. Dogru düzgün paylaşım yok. Bilgi akısı yok. Tanıdık yüzler oldukça eksik. Biz bunun için mi bunca zaman burda zaman harcadık. Yani yöneticiler istediğinin üstünü istedigi zaman çizecek diye mi takipte kaldık. Bir gün grubu bir açıyorsun kimsecikler yok. Ne tuhaf bir durum. Çok yadırgadım. Hepi topu bir forum sitesisin. Öyle katı kurallarınız var ki sanki ciddi ülke meselelerinin konusuldugu gizli platform gibi.İnsanları kısıtlamak şöyle yapamazsınız böyle görüşemezsiniz koca koca insanlara ne münasebet. Büyük saçmalık. Hiç böyle şeyde görmedim yahu.

Hamileliğimin 3.ayından itibaren kısmen sessiz kalarak bu grubu takipteydim. Hemen hemen yazılan herşeyi okudum. Çok güzel paylaşımlarla çok yararlı bilgiler edindim. Hem hamilelikte hem bebek bakımında çok tecrübesiz oldugum icin bir çok şeyi burada yorumlar yapıp bizi bilgilendirmeye çalışan güzel insanlar sayesinde öğrendim diyebilirim. Yaklaşık 10 aydır takip ettiğim bu grupta yazışan insanlar sanki yakın arkadaşım gibi olmuştu. Çünkü aynı anda aynı seyleri yasıyorduk. Aynı mutluluklar ya da aynı sorunlar. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalısıp birbirini hiç tanimayan bu insanlar birbirlerinin üzüntülerine ve mutluluklarına ortak oldular. Bir nevi herkes birbirine yoldaş oldu. Her akşam bu saatlerde oturup bütün gün yazılanları teker teker okurdum. Bugün bakıyorum okunacak seyler yok denecek kadar az. Dogru düzgün paylaşım yok. Bilgi akısı yok. Tanıdık yüzler oldukça eksik. Biz bunun için mi bunca zaman burda zaman harcadık. Yani yöneticiler istediğinin üstünü istedigi zaman çizecek diye mi takipte kaldık. Bir gün grubu bir açıyorsun kimsecikler yok. Ne tuhaf bir durum. Çok yadırgadım. Hepi topu bir forum sitesisin. Öyle katı kurallarınız var ki sanki ciddi ülke meselelerinin konusuldugu gizli platform gibi.İnsanları kısıtlamak şöyle yapamazsınız böyle görüşemezsiniz koca koca insanlara ne münasebet. Büyük saçmalık. Hiç böyle şeyde görmedim yahu.
Bende ayni dusuncedeyim uye kaygisiylami yapiliyor bunca sey simdi daha mi iyi oldu baska yerden konusuyorlar mis varsin konussunlar burda ki mubabbettede hep aktif oluyorlardi simdi grup bom bos

Anacimm bu saatte bebeler uyaninca acip bi bakayim fikir danisacagim bi kac konu var dedim nolmuş böyle:KK20: yalniz belirtmek isterim arkadaşlarin banlanma sebepleri çok saçma burada tanisan insanlar pekala gercek hayatta baglanti kurup yazişabilirler ve bu sitenin getirdiği olağan ve normal bi durum benim fikrim yanlis yönlendirme kirli ve eksik bilgi suca teşvik vs gibi ihlaller olmadigi sürece niye banlanilsin ki cok mantiksiz her neyse durum gecici sanirim bir daha böyle tatsizlik olmaz umarim:KK66:

Canım bugün doktora gidecektin nasıl oldun son durum ne merak ettim?

sağol canım, doktor antibiyotigi uzatti, pzartesi bakayim dedi. disaridan gorundugu kadariyla kotuye gitmedigi icin kalan iltihabi igneyle cekmedi, siz evde temizleye calisin dedi. Biraz belirsiz ilerliyor surec. ama cok canim yandigi icin boyle yapti. Bu arada tikanikligi acmaya ugrasiyorum, sürekli pompa yaptigim icin memeler iyice uyarildi, iki saatte sertlesiyor, sonra nasil terbiye olacak bilmiyorum.

Bu arada 3. ay aşılarını oldu bebek dün. 2 igne bir de agizdan rota. Neyseki gece sakin geçti, ateş olmadı, şimdi uyandi oyuncaklarla oynuyor. Tek yan etkisi akşam üstü durgunlasti, oyle olunca da kolay uyudu.

sağol canım, doktor antibiyotigi uzatti, pzartesi bakayim dedi. disaridan gorundugu kadariyla kotuye gitmedigi icin kalan iltihabi igneyle cekmedi, siz evde temizleye calisin dedi. Biraz belirsiz ilerliyor surec. ama cok canim yandigi icin boyle yapti. Bu arada tikanikligi acmaya ugrasiyorum, sürekli pompa yaptigim icin memeler iyice uyarildi, iki saatte sertlesiyor, sonra nasil terbiye olacak bilmiyorum.

Bu arada 3. ay aşılarını oldu bebek dün. 2 igne bir de agizdan rota. Neyseki gece sakin geçti, ateş olmadı, şimdi uyandi oyuncaklarla oynuyor. Tek yan etkisi akşam üstü durgunlasti, oyle olunca da kolay uyudu.
Çok çok geçmiş olsun canım benim tahmin edebiliyorum nekadar ağrıdığını. İnşallah tamamen gecerde birdaha yasamazsın öyle birşey. Bol sütlü emzirmeli günleriniz olsun. Kuzucugada çok gecmiş olsun o iğneler yorgunluk yapıyor zaten bizdede öyle olmuştu. Bizimde bu ay sonunda 4. ay aşımız var bakalım nasıl gececek yavrular büyüyo artık emekleme diş çıkarmalar falanda baslar:)

Merhaba canım öncekikle çok geçmiş olsun yaşadığın acının ne olduğunu biliyorum :( ben aynı gğn doktora koşup antibiyotiğe başlayıp atlatmıştım çok şükür, inşallah seninki de çabucak geçer, normalde de en ağrışı estetik ameliyat meme büyütme küçültme ameliyatıymış, yani memelerin ağrı şiddetini tahmin etmek zor değil. Birde 3. Ay aşıları oldu demişsin bize 4. Ayda aşıları var dediler 3. Ayda hiçbir aşı görünmüyor birde 3 buçuk aylıklen rotanın 2. Dozunu yaptıracaz okadar.

Back