2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yine danış biliyorsak cevaplarız. Ben yasaklananların döneceği umudu taşıyorum hala. Güzel gruptu, bitmesin lütfen

Bizimde 3 ay aşısı yoktu 4. ay aşımız var ay sonu

Hayir uc kisi disinda hepsinin uyeligi iptal edildi. ( Onlar donene kadar yazmayacagiz diyenler.) Digerleri iki hafta ban yedi ama sonrasinda onlarda donmeyecek.

Su hale bak yaa güzelim topik ne hale geldi.Resmen bize ket vuracak adminler.
Ağzını açan engellendi banlandi.
Biz kalanlarda ağzımızı açmayalım ooh ne iyi dimi kimse fikrini beyan edemesin edenlerde banlansin.
Hiç yakışmıyor kk yönetimi..Hiiiç.

Buralarda kimse kalmamış nasıl bişey bu böyle site yöneticileri öldürmüş topiği resmen yazık. Kime ne sorup konuşulacak artık çok merak ediyorum. Neyse var olan arkadaşlardan bebeğini yıkarken kulak tıkacı kullanan varmı? Su kaçırcam diye çok korkuyorum Allah korusun orta kulak iltihabına sebep oluyormuş.

Ben kullanmıyorum hiçbirşey canım parmaklarımla kapatıp öyle yıkıyorum ama yıkarken bebeğin kulağını pamukla tıkayan gördüm nekadar doğru bilmiyorum.

Yani insanin iletisim ozgurlugunu kisitlamak icin sayfa acmislar anladigim kadariylada gruptan bir kac kisinin kiskancligi yuzunden burasi bu halde kina dagitalimda yaksinlar

Ben kullanmıyorum hiçbirşey canım parmaklarımla kapatıp öyle yıkıyorum ama yıkarken bebeğin kulağını pamukla tıkayan gördüm nekadar doğru bilmiyorum.
Ben tek başıma yıkadığım için bir elimle bebeği tutup bir elimle su döküyorum oyüzden kapatamıyorum ama yüz üstü çevirip öyle yıkıyorum başını, olmazsa doktora sorayım

Hicbirsey olmaz nihayetinde anne karnindada amniyon sivisi icinde durdu bu bebeler 9 ay. Biz yikanirken kulagimiza su kacmiyor kacsada hepimiz kulak iltihabimi olduk. Sen kollayarak ama panikte olmayarak yikamaya devam et. Ben kafasina suyu basindan arkaya dogru yuzu bana donukken dokuyorum. Olurda kulagina su girerse kurularken tulbentle kulak icinide al zorlamadan.

Banlananlar arasinda reelde gorustuklerim var oradan biliyorum. Ki gorusmesemde kafa yapilarini az cok biliyorum donmeyeceklerini bilmek icin kahin olmaya gerek yok
Nasıl ya hem buradan yazisip hem de ayrıca nasıl görüşursun onlarla şaka yapıyorsun sanırım ben reelde görüsemem kimseyle zira deşifre olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…