- 14 Kasım 2001
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.478
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.381
Merhaba hanımlar,
bebeklerinize ve sizlere sağlıklar diliyorum
Tatsız bir konu için topiğinize gelmek zorunda kaldım, site kuralları gereği instagram, facebook, whatsapp vb mecralarda kurulan gruplara sitemiz üzerinden çağrı yapmak, üyeleri bu gruplara davet etmek yasaktır.
Son zamanlarda sayfanızdaki durağanlık dikkatimizi çekince biraz okuma ihtiyacı duyduk ve gördük ki bazı arkadaşlarınız instagram vs derken grup olup uzaklaşmış buralardan, yetmemiş liste oluşturalım demişler grupları için.
Sizler burada hamileliklerinizi öğrendiniz, bebeklerinizi beklerken ki heyecanınızı burada paylaştınız, ilk tekmelerini hissettiğinizde, cinsiyetlerini öğrendiğinizde, isimleri ne olsun diye düşünürken, karyolalarını seçerken tüm duygularınızı buraya yazdınız.
Tüm hayatınız bu site olsun demiyoruz, haşa öyle bir zorlamamız olamaz, grupta kurarsınız başka yerlerde o da tercihtir ama kurduğunuz gruplara çağırdığınız kişileri bu site sayesinde tanıdınız, arkadaş olmanıza bu site vesile oldu, site üzerinden gruplarınızın reklamını yapıp, buradan üye çağıramazsınız.
Şu kuralımızı okumanızı istiyorum:
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
Grup kurarak sizleri davet eden arkadaşlarınızın bu kuralı "bilmeden" ihlal ettiğine inanmak istiyoruz, bu sebepledir ki direkt reklamdan süresiz uyarı vermek yerine geçici uyarılar verdik, diliyorum topiğiniz eski canlılığına kavuşur ve gruplara davet etmek maksadıyla suistimal edilmez.
Hepinize hayırlı geceler dilerim.
İnsanlar sürekli yazılacak diye bir kural olduğunu düşünmüyorum
Şaka gibi hırsıza suç bulan yokta herkez site yönetimini suçluyor. Suçlarken de paylaşım yapmıyorlarmış da bundan gibi saçma bir gerekçe sunuyorlar. Paylaşım yapıp yapmamaniz umrumuzda değil dilerseniz 3 yıl uğramayın böyle aptalca bir sebep mi olur ? Konuyu anlamadan dinlemeden neymiş paylaşım olmuyormuş da site yonetimi ondan ceza vermiş. Gidin isterseniz hiç gelmeyin. Bir diğeri çıkmış telefon verdik birbirimize bundan ceza aldık! Allah aşkına boyle salak bir sebep mi olur ? Dilerseniz ev adreslerinizi verin bundan bize ne ? Konuyu çarpıtmakta sözde ispiyoncu bulmakta uzerinize yok.
Bu mesajımı okuyanları tenzih ederim. Mesaj şu anda burayı okuyup 3 gün sonra Kazen yasagimizi kaldir diye mesaj atacaklara. Boyle yaziyorum ki siteye donmek icin mesaj da atmasınlar.
Sitede kurallar var buna da uymak zorundasınız, kurallar ile ilgili sorununuz var ise bu site size göre değilmiş diyip çeker gidersiniz.
Burada paylaşım yapanlari da bosuna gaza getirmeyin...
Neymiş onlar dönene kadar paylaşım yapmayacakmis, ne olur paylasim yap ne olur...
Konu dışı tüm annelerden ozur dilerim ama benimde bir sabrim var.
Kazen,Şaka gibi hırsıza suç bulan yokta herkez site yönetimini suçluyor. Suçlarken de paylaşım yapmıyorlarmış da bundan gibi saçma bir gerekçe sunuyorlar. Paylaşım yapıp yapmamaniz umrumuzda değil dilerseniz 3 yıl uğramayın böyle aptalca bir sebep mi olur ? Konuyu anlamadan dinlemeden neymiş paylaşım olmuyormuş da site yonetimi ondan ceza vermiş. Gidin isterseniz hiç gelmeyin. Bir diğeri çıkmış telefon verdik birbirimize bundan ceza aldık! Allah aşkına boyle salak bir sebep mi olur ? Dilerseniz ev adreslerinizi verin bundan bize ne ? Konuyu çarpıtmakta sözde ispiyoncu bulmakta uzerinize yok.
Bu mesajımı okuyanları tenzih ederim. Mesaj şu anda burayı okuyup 3 gün sonra Kazen yasagimizi kaldir diye mesaj atacaklara. Boyle yaziyorum ki siteye donmek icin mesaj da atmasınlar.
Sitede kurallar var buna da uymak zorundasınız, kurallar ile ilgili sorununuz var ise bu site size göre değilmiş diyip çeker gidersiniz.
Burada paylaşım yapanlari da bosuna gaza getirmeyin...
Neymiş onlar dönene kadar paylaşım yapmayacakmis, ne olur paylasim yap ne olur...
Konu dışı tüm annelerden ozur dilerim ama benimde bir sabrim var.
Kizlar insta nickleri yazin bana özelden ben liste oluşturup özelden atayim size
İnstagramdan takipleşmek mi kural ihlali ???Kazen,
çok özür dilerim ben açıklamalarımı yapıp çekilmiştim, gayette güzel izah ettiğimi düşündüm üstelik ama madem çarpıtılıyor ve madem biz arkadaşların mesajlarına baktık, hani ne yazmışlar deniyor, bir ipucu vereceğim kendilerine.
Buyurun topikteki mesajlardan biri bu, birşey yazdıysam sallayarak yazmadım, topikte gruptan bahsedilmiş, okudum diyorsam okumuşumdur, kimseye kafamıza göre uyarı vermeyiz, bu topiğe garezimiz mi var ki? Grup kurulduğunu görüp kurallara uyulmadı diye uyarı verdik, süresiz uyarı da değildi üstelik.
Şikayet edeni mi arıyorsunuz?
Bakınız okuduklarını kötü içerik yapan ben, bu topik için yeterince açıklama yaptığımızı sanıyorum, sitenin kuralları bellidir, üyelerde kurallara uymakla mükelleftir.
Eki Görüntüle 2202159
Açıklamaları 10 tekrar yapınız.İnstagramdan takipleşmek mi kural ihlali ???
Sene kaç ?
Hocamız sizken cemaat ne yapsın ??Açıklamaları 10 tekrar yapınız.
HERKEZ değil HERKES. İyi günler.
Okumayacaksanız siz bilirsiniz, tekrar tekrar okumanızda yarar vardı, sizi düşünerek yazmıştım, hayırlı günler.Hocamız sizken cemaat ne yapsın ??
Onun bir halk dilinde özlü sözü var ama çok şeyapmayın yani
Bence açıklamaları siz 10000 tekrar yapın mümkünse yılımıza güncelleyin,sizdeki uslüp davranış neki birde bana akılsız muamelesi yapıyorsunuz !!!!
Sizde bence bi takipleşin ya şu sinir yalnızlık kalksın üstünüzden yazıkk
Canim emzirme sanati grubunda gerekli en bilgili cebaplar verilmis sana gordum o yuzden sakin ol gerekli tahkilleri yaptir ve gerejiyorsa ver mamayiBenim bu mesaj arada kaynamış. Benzer bir durum yaşayan var mı? Mamaya başladık mecburen. Canım hala çok sıkkın
Tabii ki kural kuraldır ama burada açıkça bir kural ihlali yoktu. Ben hergün takip ediyorum bu başlığı. Konunun gidişatını bilmeden tek mesajla yargıya varmanızı doğru bulmadım açıkçası. Burda arkadaşlar birbirimizin gerçek isimlerini, resimlerini vs merak etmiştik. İnstagram ismini yazıp ekleşen olmuştu. Sonra kim kimdi (buradaki nickler ve gerçek isimler) karıştırıyorum falan denildi. Bu esnada bu başlıktan yazışmalar devam etti hep. Bunun üzerine exixizim arkadaş nicklerle isimleri eşleştirmek için bu mesajı yazdı. Grup kuralım burdan gidelim diye değil yani. Hatta dönem dönem kendimizin bebeklerimizin resmini de paylaştık. Bazen kısa süreliğine profil resmi yaptık kaldırdık. Burda neredeyse 1 senedir dostluklar kuruldu birbirimizi merak etmemiz çok normal ve olayın çıkış noktası da tam bu. Ben kişisel olarak hiç kimseyi tanımıyorum ama başlığı günü gününe okuyorum. Bir de bu şekilde değerlendirmenizi rica edeceğim. İşin içinde bizim bilmediğimiz başka birşey varsa o ayrıdır. Ama bu konunun burada yazılan başlangıç ve gidişatı bu yöndeydi.Kazen,
çok özür dilerim ben açıklamalarımı yapıp çekilmiştim, gayette güzel izah ettiğimi düşündüm üstelik ama madem çarpıtılıyor ve madem biz arkadaşların mesajlarına baktık, hani ne yazmışlar deniyor, bir ipucu vereceğim kendilerine.
Buyurun topikteki mesajlardan biri bu, birşey yazdıysam sallayarak yazmadım, topikte gruptan bahsedilmiş, okudum diyorsam okumuşumdur, kimseye kafamıza göre uyarı vermeyiz, bu topiğe garezimiz mi var ki? Grup kurulduğunu görüp kurallara uyulmadı diye uyarı verdik, süresiz uyarı da değildi üstelik.
Şikayet edeni mi arıyorsunuz?
Bakınız okuduklarını kötü içerik yapan ben, bu topik için yeterince açıklama yaptığımızı sanıyorum, sitenin kuralları bellidir, üyelerde kurallara uymakla mükelleftir.
Eki Görüntüle 2202159
Evet oraya da yazmıştım. Eşimle büyük kavga ettik mecburen mamaya başladım. Bir yandan sütüm artsın diye uğraşıyorum. Kızım gerekli kiloyu aldıktan sonra sadece emzirmeye geri dönebilirim inşallah.Canim emzirme sanati grubunda gerekli en bilgili cebaplar verilmis sana gordum o yuzden sakin ol gerekli tahkilleri yaptir ve gerejiyorsa ver mamayi
Tabii ki kural kuraldır ama burada açıkça bir kural ihlali yoktu. Ben hergün takip ediyorum bu başlığı. Konunun gidişatını bilmeden tek mesajla yargıya varmanızı doğru bulmadım açıkçası. Burda arkadaşlar birbirimizin gerçek isimlerini, resimlerini vs merak etmiştik. İnstagram ismini yazıp ekleşen olmuştu. Sonra kim kimdi (buradaki nickler ve gerçek isimler) karıştırıyorum falan denildi. Bu esnada bu başlıktan yazışmalar devam etti hep. Bunun üzerine exixizim arkadaş nicklerle isimleri eşleştirmek için bu mesajı yazdı. Grup kuralım burdan gidelim diye değil yani. Hatta dönem dönem kendimizin bebeklerimizin resmini de paylaştık. Bazen kısa süreliğine profil resmi yaptık kaldırdık. Burda neredeyse 1 senedir dostluklar kuruldu birbirimizi merak etmemiz çok normal ve olayın çıkış noktası da tam bu. Ben kişisel olarak hiç kimseyi tanımıyorum ama başlığı günü gününe okuyorum. Bir de bu şekilde değerlendirmenizi rica edeceğim. İşin içinde bizim bilmediğimiz başka birşey varsa o ayrıdır. Ama bu konunun burada yazılan başlangıç ve gidişatı bu yöndeydi.
Canim eczaneden reflu icin damla aldim dr lar beni dinlemiyorlar anlamak istemiyorlar o ise yariyor duzenli kullanirsam. Gaviscon baby piyasadan kalkmis o yuzden damla verdilerİnşallah çıkmaz canım. Haber et
Tabii ki kural kuraldır ama burada açıkça bir kural ihlali yoktu. Ben hergün takip ediyorum bu başlığı. Konunun gidişatını bilmeden tek mesajla yargıya varmanızı doğru bulmadım açıkçası. Burda arkadaşlar birbirimizin gerçek isimlerini, resimlerini vs merak etmiştik. İnstagram ismini yazıp ekleşen olmuştu. Sonra kim kimdi (buradaki nickler ve gerçek isimler) karıştırıyorum falan denildi. Bu esnada bu başlıktan yazışmalar devam etti hep. Bunun üzerine exixizim arkadaş nicklerle isimleri eşleştirmek için bu mesajı yazdı. Grup kuralım burdan gidelim diye değil yani. Hatta dönem dönem kendimizin bebeklerimizin resmini de paylaştık. Bazen kısa süreliğine profil resmi yaptık kaldırdık. Burda neredeyse 1 senedir dostluklar kuruldu birbirimizi merak etmemiz çok normal ve olayın çıkış noktası da tam bu. Ben kişisel olarak hiç kimseyi tanımıyorum ama başlığı günü gününe okuyorum. Bir de bu şekilde değerlendirmenizi rica edeceğim. İşin içinde bizim bilmediğimiz başka birşey varsa o ayrıdır. Ama bu konunun burada yazılan başlangıç ve gidişatı bu yöndeydi.
Kiz bebeklerde enfeksiyon cok yaygin goruluyor. Sutunden suphen yoksa mamayada baslamasan oncelik idrar tahlili ve kulturu istemen olsaydi keske. Ve merak erme bir süre mama verdin diye memeyi birakmaz oyle bir eğilim icine girerse onun icinde destek veririz verirler rahat ol. Hepimiz meme reddini biberon mama emzik olsun yada okmasin yasiyoruz.Evet oraya da yazmıştım. Eşimle büyük kavga ettik mecburen mamaya başladım. Bir yandan sütüm artsın diye uğraşıyorum. Kızım gerekli kiloyu aldıktan sonra sadece emzirmeye geri dönebilirim inşallah.
Sen ne kullaniyordun canm ilac olarak gaviscon verdiler diyen sen miydin byrda sordum da piyasadan kalkti dedilerBirkac gundur kusmuyordu kizim bugun biraz fazla verdim mamayi biraz kustu devam edersek kesilecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?