2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şaka gibi hırsıza suç bulan yokta herkez site yönetimini suçluyor. Suçlarken de paylaşım yapmıyorlarmış da bundan gibi saçma bir gerekçe sunuyorlar. Paylaşım yapıp yapmamaniz umrumuzda değil dilerseniz 3 yıl uğramayın böyle aptalca bir sebep mi olur ? Konuyu anlamadan dinlemeden neymiş paylaşım olmuyormuş da site yonetimi ondan ceza vermiş. Gidin isterseniz hiç gelmeyin. Bir diğeri çıkmış telefon verdik birbirimize bundan ceza aldık! Allah aşkına boyle salak bir sebep mi olur ? Dilerseniz ev adreslerinizi verin bundan bize ne ? Konuyu çarpıtmakta sözde ispiyoncu bulmakta uzerinize yok.

Bu mesajımı okuyanları tenzih ederim. Mesaj şu anda burayı okuyup 3 gün sonra Kazen yasagimizi kaldir diye mesaj atacaklara. Boyle yaziyorum ki siteye donmek icin mesaj da atmasınlar.

Sitede kurallar var buna da uymak zorundasınız, kurallar ile ilgili sorununuz var ise bu site size göre değilmiş diyip çeker gidersiniz.

Burada paylaşım yapanlari da bosuna gaza getirmeyin...

Neymiş onlar dönene kadar paylaşım yapmayacakmis, ne olur paylasim yap ne olur...

Konu dışı tüm annelerden ozur dilerim ama benimde bir sabrim var.

Burada bizi akılları sıra boykot edenlerin söylediği bir tane suçlama var mı? El insaf...

Not boykot edenlerde, grubu kuranlarda suresiz siteden atılmışlardır.

HERKEZ değil HERKES. İyi günler.

Kazen,
çok özür dilerim ben açıklamalarımı yapıp çekilmiştim, gayette güzel izah ettiğimi düşündüm üstelik ama madem çarpıtılıyor ve madem biz arkadaşların mesajlarına baktık, hani ne yazmışlar deniyor, bir ipucu vereceğim kendilerine.

Kizlar insta nickleri yazin bana özelden ben liste oluşturup özelden atayim size

Buyurun topikteki mesajlardan biri bu, birşey yazdıysam sallayarak yazmadım, topikte gruptan bahsedilmiş, okudum diyorsam okumuşumdur, kimseye kafamıza göre uyarı vermeyiz, bu topiğe garezimiz mi var ki? Grup kurulduğunu görüp kurallara uyulmadı diye uyarı verdik, süresiz uyarı da değildi üstelik.

Şikayet edeni mi arıyorsunuz?
Bakınız okuduklarını kötü içerik yapan ben, bu topik için yeterince açıklama yaptığımızı sanıyorum, sitenin kuralları bellidir, üyelerde kurallara uymakla mükelleftir.

İnstagramdan takipleşmek mi kural ihlali ???
Sene kaç ?

Açıklamaları 10 tekrar yapınız.
Hocamız sizken cemaat ne yapsın ??
Onun bir halk dilinde özlü sözü var ama çok şeyapmayın yani
Bence açıklamaları siz 10000 tekrar yapın mümkünse yılımıza güncelleyin,sizdeki uslüp davranış neki birde bana akılsız muamelesi yapıyorsunuz !!!!
Sizde bence bi takipleşin ya şu sinir yalnızlık kalksın üstünüzden yazıkk

Okumayacaksanız siz bilirsiniz, tekrar tekrar okumanızda yarar vardı, sizi düşünerek yazmıştım, hayırlı günler.

Benim bu mesaj arada kaynamış. Benzer bir durum yaşayan var mı? Mamaya başladık mecburen. Canım hala çok sıkkın
Canim emzirme sanati grubunda gerekli en bilgili cebaplar verilmis sana gordum o yuzden sakin ol gerekli tahkilleri yaptir ve gerejiyorsa ver mamayi

Tabii ki kural kuraldır ama burada açıkça bir kural ihlali yoktu. Ben hergün takip ediyorum bu başlığı. Konunun gidişatını bilmeden tek mesajla yargıya varmanızı doğru bulmadım açıkçası. Burda arkadaşlar birbirimizin gerçek isimlerini, resimlerini vs merak etmiştik. İnstagram ismini yazıp ekleşen olmuştu. Sonra kim kimdi (buradaki nickler ve gerçek isimler) karıştırıyorum falan denildi. Bu esnada bu başlıktan yazışmalar devam etti hep. Bunun üzerine exixizim arkadaş nicklerle isimleri eşleştirmek için bu mesajı yazdı. Grup kuralım burdan gidelim diye değil yani. Hatta dönem dönem kendimizin bebeklerimizin resmini de paylaştık. Bazen kısa süreliğine profil resmi yaptık kaldırdık. Burda neredeyse 1 senedir dostluklar kuruldu birbirimizi merak etmemiz çok normal ve olayın çıkış noktası da tam bu. Ben kişisel olarak hiç kimseyi tanımıyorum ama başlığı günü gününe okuyorum. Bir de bu şekilde değerlendirmenizi rica edeceğim. İşin içinde bizim bilmediğimiz başka birşey varsa o ayrıdır. Ama bu konunun burada yazılan başlangıç ve gidişatı bu yöndeydi.

Canim emzirme sanati grubunda gerekli en bilgili cebaplar verilmis sana gordum o yuzden sakin ol gerekli tahkilleri yaptir ve gerejiyorsa ver mamayi
Evet oraya da yazmıştım. Eşimle büyük kavga ettik mecburen mamaya başladım. Bir yandan sütüm artsın diye uğraşıyorum. Kızım gerekli kiloyu aldıktan sonra sadece emzirmeye geri dönebilirim inşallah.

Kizlar kac gundur giremedim buraya iki gun once de telefonu annemlerde unutmusun o sebeple giremedim. Gecmisi okuyorum suan guncele uzagim ama bi tuhaflik var kimi pasif kimi uzgun ne oldu merak ettim gecmisten gelene kadar cok zaman gececek umarim kimseye bir sey olmamistir

Eleştiri ve/veya öneri böyle yapılır. Bakın daha önce de açıkladık tabii ki birbirinizi ekleyin, burada eklemeyin demek saçmalık olur. Böyle bir dikta olabilir mi ? Gülerler bize ,sizin de dediğiniz gibi bizim daha fazla bildiklerimiz var bence noktayı koyalım. Olay birbirlerinin telefon alması, instagramda eklenmesi değil burada ki grubun yeniden başka bir mecrada kurulması. Bu instagram olur, facebook olur, whatsapp olur...

Sizlere tek bir mesajı örnek verdim, başka mesajlarda var topik içinde, bir mesajla karar verilmedi, kaldı ki diyelim biz tek bir mesaj üzerinden karar vermiş olsaydık dahi, banlanan 3 arkadaşınızı tümüyle atmadık, aldıkları uyarılar geçici süreliydi, en fazla bu hanımefendiler yönetimle irtibata geçer durumu izah ederdi, ortada karşılıklı yanlış anlamalar varsa şahsen özür dileyip kusura bakmayın bir hata yaptım diyebilecek insanlarız biz, ben bizzat özür de dilerdim, yönetimle aralarındaki sorun da çözülürdü, dün yaptığım açıklama sonrası, ki açıklamayı kuralları bilmeyen varsa öğrensin diye de özellikle kuralı buraya yazarak yaptım, diğer arkadaşlar açıklamaları çarpıtıp açıklamaların içinde yer almayan şeyleri bile biz yazmışız gibi aktararak olayı tırmandırmasaydı, şimdi bu topikteki 3 kişi dışında banlanan kimse olmayacaktı.

Arkadaşlarımıza sahip çıkmak güzeldir, bunu takdir ediyorum ama hak savunmanın yolu bu değildir.

Kiz bebeklerde enfeksiyon cok yaygin goruluyor. Sutunden suphen yoksa mamayada baslamasan oncelik idrar tahlili ve kulturu istemen olsaydi keske. Ve merak erme bir süre mama verdin diye memeyi birakmaz oyle bir eğilim icine girerse onun icinde destek veririz verirler rahat ol. Hepimiz meme reddini biberon mama emzik olsun yada okmasin yasiyoruz.

Ooo yine karışmış ortalık adminler aramıza karışmış :) ben yasak yiyen arkadaşları da, buraya yazan diğer arkadaşları da seviyorum. Herkesten çok şey öğrendim burada. Hepinize minnettarım. Yasak kalkınca inşallah geri dönerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…