2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabaha karşı sütüm azalıyor galiba o zaman saat başı kalkıyor :)
Sut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyle

Sut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyle
Aaa evettt sabahları hep zort zort yapıp duruyor haklısın

O yuzden dedim.ya sen uzun zamandir olmayinca konular birikti tabi ama.bizim.yine cenemiz pek durmadi benim.kimsem yok ama yinede burdayim isleri yapamazsam.pes edip oturuyorum

Millet yemiş banları bizimki hala emzirme danışmanlığı peşinde kız olaylar olaylar

Hepiniz burdasınız kim gitti ki ?? Ben de bir iki gündür boş görünce forumu herkes gitti sadece ben ve nadiren takılan üyeler kaldı sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…