- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.201
Ay insallah en.korktugum seyy.... ben zaten zor emziriyorum vucudumun cogu yerinde tik oldugu icin birde o cikmasin basimaKorkunun ecele faydasi yok demisler biliyorsun degilmi :) insallah isirmazlar.
Merhaba hanımlar,
bebeklerinize ve sizlere sağlıklar diliyorum
Tatsız bir konu için topiğinize gelmek zorunda kaldım, site kuralları gereği instagram, facebook, whatsapp vb mecralarda kurulan gruplara sitemiz üzerinden çağrı yapmak, üyeleri bu gruplara davet etmek yasaktır.
Son zamanlarda sayfanızdaki durağanlık dikkatimizi çekince biraz okuma ihtiyacı duyduk ve gördük ki bazı arkadaşlarınız instagram vs derken grup olup uzaklaşmış buralardan, yetmemiş liste oluşturalım demişler grupları için.
Sizler burada hamileliklerinizi öğrendiniz, bebeklerinizi beklerken ki heyecanınızı burada paylaştınız, ilk tekmelerini hissettiğinizde, cinsiyetlerini öğrendiğinizde, isimleri ne olsun diye düşünürken, karyolalarını seçerken tüm duygularınızı buraya yazdınız.
Tüm hayatınız bu site olsun demiyoruz, haşa öyle bir zorlamamız olamaz, grupta kurarsınız başka yerlerde o da tercihtir ama kurduğunuz gruplara çağırdığınız kişileri bu site sayesinde tanıdınız, arkadaş olmanıza bu site vesile oldu, site üzerinden gruplarınızın reklamını yapıp, buradan üye çağıramazsınız.
Şu kuralımızı okumanızı istiyorum:
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
Grup kurarak sizleri davet eden arkadaşlarınızın bu kuralı "bilmeden" ihlal ettiğine inanmak istiyoruz, bu sebepledir ki direkt reklamdan süresiz uyarı vermek yerine geçici uyarılar verdik, diliyorum topiğiniz eski canlılığına kavuşur ve gruplara davet etmek maksadıyla suistimal edilmez.
Hepinize hayırlı geceler dilerim.
Nbr minik kuzu bebek nasıl sen nasilsin kızlara noldu ya bı gireyim dedim banlanmislar mune uyarı yazmış falan durağan demiş ama oku oku bitiremedim iyi miAy insallah en.korktugum seyy.... ben zaten zor emziriyorum vucudumun cogu yerinde tik oldugu icin birde o cikmasin basima
Dilini isir çocukların da poposunu kaşı85 gunluk tecrubeme dayanarak diyebilirim ki olmuyor oyle birsey ne kizim uzdu beni ne oglum tersi diye bir durum yok yani.
Sen bayadir olmadigin icindir canim belki bende anlayamadim bi kac gundur kimseler yok pek fazla sebebini soylerler sanirimNe minik kuzu bebek nasıl sen nasilsin kızlara noldu ya bı gireyim dedim banlanmislar mune uyarı yazmış falan durağan demiş ama oku oku bitiremedim iyi mi
Zaten sebebini söylediklerinden ban yemişler ya ama yazanlar ban yemiş çok acayip değil mi kuzuSen bayadir olmadigin icindir canim belki bende anlayamadim bi kac gundur kimseler yok pek fazla sebebini soylerler sanirim
Kim yemis ki ya kizlar exiziizmden baskaZaten sebebini söylediklerinden ban yemişler ya ama yazanlar ban yemiş çok acayip değil mi kuzu
Sabaha karşı sütüm azalıyor galiba o zaman saat başı kalkıyor :)Gece uyuyorsa katlanacaksin benim oglanda gunduz parca parca toplasan en fazla 1.5 saat uyuyor.
Sen bayadir olmadigin icindir canim belki bende anlayamadim bi kac gundur kimseler yok pek fazla sebebini soylerler sanirim
Egepamda gitmişKim yemis ki ya kizlar exiziizmden baska
Butun sayfalari okudugumdan geriye gitmemistim kizlar bisey yazmadilar sayfaya amaEgepamda gitmiş
Yahu birak gunduz uyumasin. Bir seyler ogrenmesi icin uyanik olması da lazim :)Dilini isir çocukların da poposunu kaşıbenimki gündüz uyusa o kadar rahat bir çocuk ki.aaah ah
Valla doğumdan sonra fazla kimsenin kalmaması normal aslında ben hiç bakamadım buraya annem geldi de rahatladım herkesin yanında annesi yok ki tek başına zor çocuk büyütmek ben yemek bile yiyemiyordum o yuzdendir daha az yazılması ama gördüğüm kadarıyla az buz da yazılmamış baya baya hayat var yine burada ilginçSen bayadir olmadigin icindir canim belki bende anlayamadim bi kac gundur kimseler yok pek fazla sebebini soylerler sanirim
Ahaha ben her gün bakıyorum buraya ama bir şey görmedim nasıl olduysa :)))Vay be uzun zamandır yoktum açık açık buraya mi yazmışlar grup kurduk gelin diye aaa ne ayıp yahu geçmişi okuyayım biraz bakalım nasıl çağrı yapmışlar çok ilginç
Dimi ben okudum. Bişey yazan olmamış galiba şikayet etmiş birileriButun sayfalari okudugumdan geriye gitmemistim kizlar bisey yazmadilar sayfaya ama
Napsinlar seni dort taaaanee cocugunla :))Niye kimse beni çağırmadı ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?