2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 saat kuzum.ya 2.5 degil ya gelsin kalsin 10 gun de 1 ayi gecti artik ve cocuk su an tek basina durmuyor sirti yere geldimi basiyor yaygarayi kendi alistirdi farkinda soyleyince ben sana sorup aliyorum.kucagima diyor iyi soruyorda ben durmadan tamam yeter koy mu dicem ona sustumu koy cocugu yerine akbaba gibi sesini duydumu atlıyor üstüne kimin kucagindaysa ben alayim ben alayim hah simid bozdun cocugu diyesim var baya tripliyiz birbirimize yaza kadar gelmem diyo bugun kardesiyle telde konuşurken bende tepki vermiyorum gonlunu alacaktim ama bugun soktugu laflarla vazgectim ben cok kahrini cektim onun bugun tutmuş gelin ne de olsa dedi bende bitti almiyom gonul falan

Bnmkinde surekli oyle.burun tikanikligndan olabilir dr. Bize öyle demsti

Rutin goz takipi nasil oluyo canim bilgin varmi
Prematüre olup kuvezde kalinca rop muayenesi olmustu temiz cikti cok şükür benin.icime sinmeyince medicalparka goturduk sorun yok ama 1 yasinda yeniden kontrole gelin demisti 6. Ayda var mi bilmiyirum

Gelin ne de olsa cümlesini her gelin duymuş mudur acaba

Kardeşin nasıl canım
Annen nasıl?

Kesinlikle canim.cocukla sohbet edicem.sevip oynucam sesininduyup geliyor ya hadi bir iki tamamda her defasinda da olmazki
İlk bebegimde annemin bile gozunun icine bakiyotdum gitsede bebegimle basbasa kalsam diye kac kac var sanki bebek 3 gunde buyuyecekde ben tadini cikaramicakmisim gibi hissetmistim

Benimkiler de reflü olmadı hiç

Sude’de mide kapakçığı aralıktı ilk 1.5 sene yer yemez kusuyordu ama fışkırtarak
Ağzına su filan gelmiyordu direk heryeri batırıyordu
Tecrubelisin diye sordum canim 45 gunlukken sordugumda refludur dedi gecti dr ama nefesi kesiliyor gibi oluyor bazen korkuyorum

Huzursuzsan eğer bir kere daha göster derim ben
Nette baktim ilkkez bi sorunu buyutmemisler yani olagan bi durummus drda onemsemeyince rahatladim aslinda tek sorunum su bu sutler akcigerinede kacip uzun vadede enfeksiyona sebep.olur mu acaba demeden edemiyorum sanirim bunuda evham yaptim.kendime

Kızlar Maxi Cosi bebek arabası kullanan var mı? E bebek’te indirime girmiş. Kullanan varsa yorum bekliyorum

Eklentiler

• 065A15E7-9FC5-4260-A28C-0CE36B47DBC6.png
    188,3 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar Maxi Cosi bebek arabası kullanan var mı? E bebek’te indirime girmiş. Kullanan varsa yorum bekliyorum
Ben kullandım ilk kızımda. Şimdi yine kullanıyorum. Diğer travel systemleri bilmem ama sanki hantal bir araba. Ufak bagajlara zor sığıyor, başka bavullara falan yer kalmıyor. Bende üç tane aparatı vardı. Yatak biçiminde olanı hiç kullanmadık mesela. En büyük oturana geçince bu hantallığa dayanamayıp baston bebek arabasına geçtik, o da pek kullanılmadı. :) oto koltuğu olabilen aparat en işe yarar parçaydı. Diğer seçeneklerin neler bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…