2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay onu bana teyzemde desi gidenin arkasindan gùle gûle deme diye birde annem bebegin dudagindan òpme yalanci olur dedi bende ne alaka dedim

Büyüklerin ne maksatla uydurduğunu anlamadığım şeylerden biri daha işte
Yıkanmanın soy kurutmakla alakası olsaymış insanlar büyü yapmaz insan ıslatırmış

Sözde fizik tedaviciyim ama ilaç alamadığım hareket yapamadığım için 2 gün önce sırt ağrılarıma kv kupa çekti fark attım bile
hanımlar alemsiniz ya

Canım bu ikimizin de aldığı çay aynıydı omu? 3,5 paket kaldı bende de. İçeyim bari

Ay batıl inançlar tek bizde yokmuş çok sevindim

Et muhabbetinin benzeri bizde de vardı ben doğurmadım bayramda çok şükür :)
Esim bayramda kirkliymis bıçağa bastırmışlar et basmasın diye çocuğun ayağını kesmişler

Birde bebekle kapıyı açınca kimse eve girmiyordu önce biz geçiyorduk
Onlar geçerse bebek yürümezmiş gibi bir şey vardı

Çocuğu yıkadığın suyu WC ye dökme demişti
Kimseyle görüşme öpusme güle güle dersen süt gidermiş
Ben hastaneye gelenlerle görüştüğüm icin sütüm gelmiş ama gitmiş
Çocuğu ayakta sallamazsan sakat olurmus

Aklıma bjnlar geldi ilk okuyunca

Bu kadarını bende duymamıştım ben ilk bebeğimde ayağının altını öpme geç yürür dedikleri için öpmemiştim kızım 14 aylık yürüdüo yüzden şimdi öpüyorum pek fark etmiyor diye

Kizlar süt bez mama yardimi icin gerekli koşullar vs gibi bilgisi olanlar yardimci olabilir mi böyle bi uygulama varmis dogum parasina muracaat ettik ama bu tarz yardimlara uygun koşullar varsa faydalanalim

Mevlit yapan arkdaslar birsey sorucam masa suslednz mi ayriyeten kurabiye kek yaptinz mi.. bn yemekli yapicm

Arkadaşlar bebeğim 2 ay 6 günlük hala kundak yapıyorum çünkü daha uzun uyuyor kundaklıyken. Ama hep sırt üstü yatmak zorunda kalıyor o şekilde olunca kafasının arkası düzleşmeye başladı, kundak olmayınca kollarıyla korkutup uyandırıyor kendisini. Ne zaman bu bilinçsiz el kol hareketleri biter, ne yapmam lazım bilenler yardımcı olabilirmi?

Ben yüzüstü yatırıyorum en rahat öyle uyuyor. Benimki hayatta kundak yaptırmaz onun için sırt üstü hemen uyanıyor hiç uyuyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…