- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.841
Ay çok hoşsunSözde fizik tedaviciyim ama ilaç alamadığım hareket yapamadığım için 2 gün önce sırt ağrılarıma kv kupa çektifark attım bile
Ay onu bana teyzemde desi gidenin arkasindan gùle gûle deme diye birde annem bebegin dudagindan òpme yalanci olur dedi bende ne alaka dedimBenimkinde de var
Benim kız asla eldiven taktirmadi ben de düzenli olarak tırnaklarını kesiyordum .40ından önce tırnağı kesilmez hırsız olur dedi. Kesmezsem de yüzünü çizecek onu ne yapalım bunca hırsız tırnağı kesildi diye mi var dedim
Bi de evine dönerken yolculuyoruz evin kapısında neyse öptüm .Gule güle deme dedi .niye dedim sütün gider dedisütüm üstüne alınacaksa demek ki
Ayyy buna koptummmmmSözde fizik tedaviciyim ama ilaç alamadığım hareket yapamadığım için 2 gün önce sırt ağrılarıma kv kupa çektifark attım bile
Yalancı olur mu bilmem de, bence de öpülmemeli dudaktan yaaaaAy onu bana teyzemde desi gidenin arkasindan gùle gûle deme diye birde annem bebegin dudagindan òpme yalanci olur dedi bende ne alaka dedim
Bizde òpmúyoruzda birkere seveyim diye tam dudagida degil yanindan opeyim dedimYalancı olur mu bilmem de, bence de öpülmemeli dudaktan yaaaa
Et basar derler anacım
Başını belini tutamaz basamazmış
Bebeğin basık olurmuş yok mu tıp literatüründe basık bebek sendromu
Olmamışınız siz, ne okudunuz onca sene
Önceki gece de Ece Mira abisinin yatağını işedi bir güzel
Atraksiyonlu gecelerimiz var ne hoş
Büyüklerin ne maksatla uydurduğunu anlamadığım şeylerden biri daha işte
Yıkanmanın soy kurutmakla alakası olsaymış insanlar büyü yapmaz insan ıslatırmış
Benimkinde de var
Benim kız asla eldiven taktirmadi ben de düzenli olarak tırnaklarını kesiyordum .40ından önce tırnağı kesilmez hırsız olur dedi. Kesmezsem de yüzünü çizecek onu ne yapalım bunca hırsız tırnağı kesildi diye mi var dedim
Bi de evine dönerken yolculuyoruz evin kapısında neyse öptüm .Gule güle deme dedi .niye dedim sütün gider dedisütüm üstüne alınacaksa demek ki
hanımlar alemsiniz yaSözde fizik tedaviciyim ama ilaç alamadığım hareket yapamadığım için 2 gün önce sırt ağrılarıma kv kupa çektifark attım bile
Canım bu ikimizin de aldığı çay aynıydı omu? 3,5 paket kaldı bende de. İçeyim bariYaa 2.ayda aldigim sut cayi vardi bi sure ictim etki etmeyince bıraktım dedim hadi cope gitmesin iceyim.gece ilk defa atlas cuk cuk sut emdi sabah ictim.ilk defa gunduz memeler doldu saskinim aglamakli magrurur masalllah diyim de nasil.oldu bilmeedim gunde 3 bardak icilmesimlazim bende 1 bardakda oldu ya benim memeler sasirdi ne yapacaklarini reglde olmak uzereyim feci agrim var dedim ondan mi acaba
NErde o topik
Bu kadarını bende duymamıştımAy batıl inançlar tek bizde yokmuş çok sevindim
Et muhabbetinin benzeri bizde de vardı ben doğurmadım bayramda çok şükür :)
Esim bayramda kirkliymis bıçağa bastırmışlar et basmasın diye çocuğun ayağını kesmişler
Birde bebekle kapıyı açınca kimse eve girmiyordu önce biz geçiyorduk
Onlar geçerse bebek yürümezmiş gibi bir şey vardı
Çocuğu yıkadığın suyu WC ye dökme demişti
Kimseyle görüşme öpusme güle güle dersen süt gidermiş
Ben hastaneye gelenlerle görüştüğüm icin sütüm gelmiş ama gitmiş
Çocuğu ayakta sallamazsan sakat olurmus
Aklıma bjnlar geldi ilk okuyunca
Şu gruba benıde etıketlernısınız bulamıyorum da
Mevlit yapan arkdaslar birsey sorucam masa suslednz mi ayriyeten kurabiye kek yaptinz mi.. bn yemekli yapicm
Hahaha geçende bana da olmuştu. Sıpa emerkn bir sıcaklik hissettm oda ne bezden tasmis
Ben yüzüstü yatırıyorum en rahat öyle uyuyor. Benimki hayatta kundak yaptırmaz onun için sırt üstü hemen uyanıyor hiç uyuyamıyorArkadaşlar bebeğim 2 ay 6 günlük hala kundak yapıyorum çünkü daha uzun uyuyor kundaklıyken. Ama hep sırt üstü yatmak zorunda kalıyor o şekilde olunca kafasının arkası düzleşmeye başladı, kundak olmayınca kollarıyla korkutup uyandırıyor kendisini. Ne zaman bu bilinçsiz el kol hareketleri biter, ne yapmam lazım bilenler yardımcı olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?