2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte bu kadar. Allah ne derse o olur. Yok onu yap Yok bunu yap hep Fas’a fiso.
İlk bebegimde anlattim yok falan dedim dinleyen olmadi bunda da he he deyip geciyorum napayim kotulugunu istemiyorlar biliyorum ama bos seyler yani daha bir kaci bu soylediklerim Mevlam neyleyse guzel eyler onlar desin dursun napalim artik

Kv aradi bebek ne yapiyor dedi yikadim uyuyor dedim vay efendim cuma gunu yikanmazmis da soyun helak olurmusda sinir oldum belki bir bilen vardir dedim googleda aradim oyle bisey dahi cikmiyor
Hahaha nereden buluyorlar bunları ya , kafalarını saçmasapan doldurup bir de şak diye yerinde önüne koyuyorlar :KK53:

Bitmedi gitti şu hurafeler :KK43:
Aynen yaa 40 ucurmada 40 kasik su saymadim diye tekrar yika diyen kv var neymis kirk basarmis nereye basiyor hayirdir tabikide yikamam dedim ve bir daha lafini edemedi off kirk cikana kadar cocugun koynunada ekmek koymak istedi disari cikarken asil boyle carpilir dedim internettende hurafe oldugunu acikliyan yaziyi gonderdim simdi konusamiyor

Aynen yaa 40 ucurmada 40 kasik su saymadim diye tekrar yika diyen kv var neymis kirk basarmis nereye basiyor hayirdir tabikide yikamam dedim ve bir daha lafini edemedi off kirk cikana kadar cocugun koynunada ekmek koymak istedi disari cikarken asil boyle carpilir dedim internettende hurafe oldugunu acikliyan yaziyi gonderdim simdi konusamiyor
Hahah ay hepsi ayni benimkide yastiginin altina ekmek koydurmaya calisiyor asil nimetin ustune yatilmaz anlamadim gitti bunlari.

Hahaha nereden buluyorlar bunları ya , kafalarını saçmasapan doldurup bir de şak diye yerinde önüne koyuyorlar :KK53:
Vallahi benimki de bi daha degisik birde soyleme tarzi var telden beni dovdu desem yeri yani. Ha sunada gulun bak bu daha farkli. Bebegin ve annenin oldugu odada kirkliyken agzi acik su konulmazmis kuş bogarmis ne alakaysa hala cozemedim arkadas :eek:

Vallahi benimki de bi daha degisik birde soyleme tarzi var telden beni dovdu desem yeri yani. Ha sunada gulun bak bu daha farkli. Bebegin ve annenin oldugu odada kirkliyken agzi acik su konulmazmis kuş bogarmis ne alakaysa hala cozemedim arkadas :eek:
kurbanda onlara gitmiştik eve et girecekti , koştur koştur bebekle beni evden dışarı çıkardı etteki sonra gir eve dedi. Elimde 10 günlük bebe merdivenle üst kata çıkıp etin eve girmesini bekledim. Onlarda inanış böyleymiş hiç sorgulamadım bizi neyden korudu diye :KK53:

kurbanda onlara gitmiştik eve et girecekti , koştur koştur bebekle beni evden dışarı çıkardı etteki sonra gir eve dedi. Elimde 10 günlük bebe merdivenle üst kata çıkıp etin eve girmesini bekledim. Onlarda inanış böyleymiş hiç sorgulamadım bizi neyden korudu diye :KK53:
:oha: bunuda yeni duydum ogrenirsen anlt bunu ya cok ilgincmis. ha birde mezarin yanindan gecirmezler yeni doganla yeni olenin kirki karisirmis yeni doganin kirki yokki normalde annenin var sadece

Banada o gün hem çocuğu yıka hem kendin yıkan dedi valla o gün işim vardı olmadı. Hiiiiç takılmam öyle şeylere insanların uydurması he der geçerim.

Et basar derler anacım
Başını belini tutamaz basamazmış
Bebeğin basık olurmuş yok mu tıp literatüründe basık bebek sendromu :KK70::KK70:
Olmamışınız siz, ne okudunuz onca sene :KK4:

Beyfndi usumesn die altini bnm yatakda actm peki o napti. Bi attırdı. Gece geve ugrastiyor bnj.:KK4:

Önceki gece de Ece Mira abisinin yatağını işedi bir güzel
Atraksiyonlu gecelerimiz var ne hoş :KK28::KK28:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Soyun helak olur kısmına çok güldüm

Allah’ım ne alakası varmış acaba
Çocuğunu Cuma günü yıkamaya üşenen bir ana uydurmuş olmalı bunu:rolleyes:
Esas cuma mubarek gundur, yıkanıp paklanmak lazim. Erkekler icin dus almak iyidir, camiye temiz temiz gitsinler diye. Soyuna sopuna ne zarari var suyun acaba

Esas cuma mubarek gundur, yıkanıp paklanmak lazim. Erkekler icin dus almak iyidir, camiye temiz temiz gitsinler diye. Soyuna sopuna ne zarari var suyun acaba
Büyüklerin ne maksatla uydurduğunu anlamadığım şeylerden biri daha işte
Yıkanmanın soy kurutmakla alakası olsaymış insanlar büyü yapmaz insan ıslatırmış :KK53:

Et basar derler anacım
Başını belini tutamaz basamazmış
Bebeğin basık olurmuş yok mu tıp literatüründe basık bebek sendromu :KK70::KK70:
Olmamışınız siz, ne okudunuz onca sene :KK4:

Önceki gece de Ece Mira abisinin yatağını işedi bir güzel
Atraksiyonlu gecelerimiz var ne hoş :KK28::KK28:
Ben diyorum bizim müfredat eksik ama dinletemiyorum ki :deli:

A1CF0CAA-9130-4F6C-9657-50C06ECFA347.jpeg

Benimkinde de var
Benim kız asla eldiven taktirmadi ben de düzenli olarak tırnaklarını kesiyordum .40ından önce tırnağı kesilmez hırsız olur dedi. Kesmezsem de yüzünü çizecek onu ne yapalım bunca hırsız tırnağı kesildi diye mi var dedim

Bi de evine dönerken yolculuyoruz evin kapısında neyse öptüm .Gule güle deme dedi .niye dedim sütün gider dedi :D sütüm üstüne alınacaksa demek ki

Günaydın kızlar nasılsınz piyanolu oyun halısı almıştım geldi şimdilik çok sevdi büyük kızım bile piyanosundaki oyunu oynuyor babymallde indirimdeydi 130 dan 89 a inmişti hatırladığım almak isteyen varsa hala indirim varmı bilmiyorum ama haber vermek istedim gelince yorumlarımı yazarım demiştim.

Yüksek lisansını doktoranı filan buradaki biz kadınların kaynanaları ile yapmalısın canım :KK70::KK70::KK70:
Fark atarsın herkese bildiklerinle
:p:p
Sözde fizik tedaviciyim ama ilaç alamadığım hareket yapamadığım için 2 gün önce sırt ağrılarıma kv kupa çekti :halay: fark attım bile :deli:

Benimkinde de var
Benim kız asla eldiven taktirmadi ben de düzenli olarak tırnaklarını kesiyordum .40ından önce tırnağı kesilmez hırsız olur dedi. Kesmezsem de yüzünü çizecek onu ne yapalım bunca hırsız tırnağı kesildi diye mi var dedim

Bi de evine dönerken yolculuyoruz evin kapısında neyse öptüm .Gule güle deme dedi .niye dedim sütün gider dedi :KK70: sütüm üstüne alınacaksa demek ki
:KK70::KK70:
Bizimki bir de tırnağını çöpe atma demişti toprağa göm dedi ben de onunla uğraşmamak için evdeki tek çiçek orkideydi dibine koydum :KK45: ekmek bulamazsan pasta ye :KK53:

Back