2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yapamıyorum genelde canım, kaçamağım çok oluyor. Asıl eşim yapıyor diyeti, sayfayı da birlikte yürütüyoruz. bir yıldan fazla oldu başlayalı. Sağlığı için başladık ama şu an bu tarzda beslenmekten keyif alıyor.
Masallah masallah :) benim şekersiz 11. Günüm bak gün sayıyorum:D ama bundan sonra çok çok nadir tuketecegim

Kv aradi bebek ne yapiyor dedi yikadim uyuyor dedim vay efendim cuma gunu yikanmazmis da soyun helak olurmusda sinir oldum belki bir bilen vardir dedim googleda aradim oyle bisey dahi cikmiyor

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Soyun helak olur kısmına çok güldüm

Allah’ım ne alakası varmış acaba
Çocuğunu Cuma günü yıkamaya üşenen bir ana uydurmuş olmalı bunu:rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Soyun helak olur kısmına çok güldüm

Allah’ım ne alakası varmış acaba
Çocuğunu Cuma günü yıkamaya üşenen bir ana uydurmuş olmalı bunu:rolleyes:

Minik kuzular Minik kuzular takılma cnm ya n guldm valla hakkında ayet hadismi var hurafe bnlar . Ona bakarsan cuma mübarek gun banyo yapılması daha iyidir. Soyu helak olan vsrmi acaba :) merak ettm smdj :)
Ya biliyorum okul hayatim boyunca islam tarihi okudum esimin ailesi zaten fazlasiyla hurafelere inaniyor ama bastira bastira soyledi acaba dedim baska bilen var mi bide diyor bizim sulalemizde kimse cuma.gunu yikamaz bebek cocuk ilk uni. Mezunu gelin alarak evrim gecirdigini benim.buntur inanislara uymicami anlayamadi gitti esimde sinir oldu dediginiz gibi asil.cuma gunu yikanilir :işsiz: Allahtan yakin degiliz yemegine ilaci katardim yoksa :KK14:

Peki acilirken gelen sutte fark var miydi, daha koyu olur vb diyor. Bence benim kanalin ucu tikali cunku ne yapsam acilmiyor, beklemis sut de sagmadim hic.
Hiç bakmadım rengine canım doktor o göğsü sürekli emzir dedi brnde sağmadan hep emzirdim. İnternetten benzer örnekler bulabildin mi nasıl açmışlar acaba

Yaa 2.ayda aldigim sut cayi vardi bi sure ictim etki etmeyince bıraktım dedim hadi cope gitmesin iceyim.gece ilk defa atlas cuk cuk sut emdi sabah ictim.ilk defa gunduz memeler doldu saskinim aglamakli magrurur masalllah diyim de nasil.oldu bilmeedim gunde 3 bardak icilmesimlazim bende 1 bardakda oldu ya benim memeler sasirdi ne yapacaklarini reglde olmak uzereyim feci agrim var dedim ondan mi acaba
Olabilir o etki etmistir degisik birsey yiyip icmediysen. Tekrar dene bakalim ayni sekilde devam edecekmi.

Sonunda kv ile pandomim koptu yani haftaya esim istanbulda olacak 2 gun gelince gidecek artik 1 ay daha kalir diyordum ama sonunda gitmeye karar verdi
Bugun Atlas huysuzdu hic durmayınca anladi ne demek istediğimi ben gidince annen ne yapacak diyo gunaydin bebisim ya 3 haftadir ben ne diyirdum acaba bittim ben

Ya biliyorum okul hayatim boyunca islam tarihi okudum esimin ailesi zaten fazlasiyla hurafelere inaniyor ama bastira bastira soyledi acaba dedim baska bilen var mi bide diyor bizim sulalemizde kimse cuma.gunu yikamaz bebek cocuk ilk uni. Mezunu gelin alarak evrim gecirdigini benim.buntur inanislara uymicami anlayamadi gitti esimde sinir oldu dediginiz gibi asil.cuma gunu yikanilir :işsiz: Allahtan yakin degiliz yemegine ilaci katardim yoksa :KK14:
Soyun duş alarak mı helak oluyormuş :D ama temizlik de imandan geliyor onu napcaz deseydin

Soyun duş alarak mı helak oluyormuş :KK70: ama temizlik de imandan geliyor onu napcaz deseydin
Ne demisler cahille girme munakasaya ya sinirini ziplatir tavana yada yazik olur adabina. Birde hakli gibi bi konusuyor telden beni parcalayackti nerdeyse

Bitmedi gitti şu hurafeler :KK43:
Ay evet ya Allahtan yakin degilim herseye karisir yok supurge koy kapi arkasina vay efendim ekmek bicak koy yastigin altina hicbirinide yapmadim Allahyan biseu gelse onune ne koysan durduramazsin

Kv aradi bebek ne yapiyor dedi yikadim uyuyor dedim vay efendim cuma gunu yikanmazmis da soyun helak olurmusda sinir oldum belki bir bilen vardir dedim googleda aradim oyle bisey dahi cikmiyor
Cuma günü gusül abdesti almak sünnet abdest aldırdım çocuğa deyiverseydin yeni yıkadım bende oğlanı

Ne demisler cahille girme munakasaya ya sinirini ziplatir tavana yada yazik olur adabina. Birde hakli gibi bi konusuyor telden beni parcalayackti nerdeyse

Ay evet ya Allahtan yakin degilim herseye karisir yok supurge koy kapi arkasina vay efendim ekmek bicak koy yastigin altina hicbirinide yapmadim Allahyan biseu gelse onune ne koysan durduramazsin
İşte bu kadar. Allah ne derse o olur. Yok onu yap Yok bunu yap hep Fas’a fiso.

Kızlar bebislerinizin göz rengi degistimi??? biz donuk gri mavi gibi doğduk şimdi baya baya parlak maviye döndü. Bizim ailede renkli göz yok acaba oğlumun gözü renkli mi olacak yoksa dönemi kahverengiye????

Back