2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yüzüstü yatırıyorum en rahat öyle uyuyor. Benimki hayatta kundak yaptırmaz onun için sırt üstü hemen uyanıyor hiç uyuyamıyor
Yüz üstü deniyorum yatamıyor beceremiyor daha doğrusu, başlıyor hemen ağlamaya. Hareketlerini kontrol edebilseler de artık normal bir şekilde yatırabilsek.

Yüz üstü deniyorum yatamıyor beceremiyor daha doğrusu, başlıyor hemen ağlamaya. Hareketlerini kontrol edebilseler de artık normal bir şekilde yatırabilsek.
Bizimki seviyor kafasını falan çeviriyor ben de o sayede güvenip yatırıyorum

Masa değil de evi süsledim balonlar falan taktım. İkram da yaptım çay demleyip. Pilav kavurma, yanına iki üç çeşit salata ve tatlı vardı
Bana bi 50 kisi glir fazlasdis olabilie. Masaya ekstae bisey yapsam mi die dusundum ayriyetende bi dünya cocuk glir.kararsiz kaldm masa isinde

Arkadaşlar bebeğim 2 ay 6 günlük hala kundak yapıyorum çünkü daha uzun uyuyor kundaklıyken. Ama hep sırt üstü yatmak zorunda kalıyor o şekilde olunca kafasının arkası düzleşmeye başladı, kundak olmayınca kollarıyla korkutup uyandırıyor kendisini. Ne zaman bu bilinçsiz el kol hareketleri biter, ne yapmam lazım bilenler yardımcı olabilirmi?
Ben hala yapıyorum kundak üç aylık oldu şortuna yastık koy yan yatırda ben hep öyle yapardım

Back