- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.821
İlk bebegimde anlattim yok falan dedim dinleyen olmadi bunda da he he deyip geciyorum napayim kotulugunu istemiyorlar biliyorum ama bos seyler yani daha bir kaci bu soylediklerim Mevlam neyleyse guzel eyler onlar desin dursun napalim artikİşte bu kadar. Allah ne derse o olur. Yok onu yap Yok bunu yap hep Fas’a fiso.
Hahaha nereden buluyorlar bunları ya , kafalarını saçmasapan doldurup bir de şak diye yerinde önüne koyuyorlarKv aradi bebek ne yapiyor dedi yikadim uyuyor dedim vay efendim cuma gunu yikanmazmis da soyun helak olurmusda sinir oldum belki bir bilen vardir dedim googleda aradim oyle bisey dahi cikmiyor
Aynen yaa 40 ucurmada 40 kasik su saymadim diye tekrar yika diyen kv var neymis kirk basarmis nereye basiyor hayirdir tabikide yikamam dedim ve bir daha lafini edemedi off kirk cikana kadar cocugun koynunada ekmek koymak istedi disari cikarken asil boyle carpilir dedim internettende hurafe oldugunu acikliyan yaziyi gonderdim simdi konusamiyorBitmedi gitti şu hurafeler
Hahah ay hepsi ayni benimkide yastiginin altina ekmek koydurmaya calisiyor asil nimetin ustune yatilmaz anlamadim gitti bunlari.Aynen yaa 40 ucurmada 40 kasik su saymadim diye tekrar yika diyen kv var neymis kirk basarmis nereye basiyor hayirdir tabikide yikamam dedim ve bir daha lafini edemedi off kirk cikana kadar cocugun koynunada ekmek koymak istedi disari cikarken asil boyle carpilir dedim internettende hurafe oldugunu acikliyan yaziyi gonderdim simdi konusamiyor
Vallahi benimki de bi daha degisik birde soyleme tarzi var telden beni dovdu desem yeri yani. Ha sunada gulun bak bu daha farkli. Bebegin ve annenin oldugu odada kirkliyken agzi acik su konulmazmis kuş bogarmis ne alakaysa hala cozemedim arkadasHahaha nereden buluyorlar bunları ya , kafalarını saçmasapan doldurup bir de şak diye yerinde önüne koyuyorlar
kurbanda onlara gitmiştik eve et girecekti , koştur koştur bebekle beni evden dışarı çıkardı etteki sonra gir eve dedi. Elimde 10 günlük bebe merdivenle üst kata çıkıp etin eve girmesini bekledim. Onlarda inanış böyleymiş hiç sorgulamadım bizi neyden korudu diyeVallahi benimki de bi daha degisik birde soyleme tarzi var telden beni dovdu desem yeri yani. Ha sunada gulun bak bu daha farkli. Bebegin ve annenin oldugu odada kirkliyken agzi acik su konulmazmis kuş bogarmis ne alakaysa hala cozemedim arkadas
kurbanda onlara gitmiştik eve et girecekti , koştur koştur bebekle beni evden dışarı çıkardı etteki sonra gir eve dedi. Elimde 10 günlük bebe merdivenle üst kata çıkıp etin eve girmesini bekledim. Onlarda inanış böyleymiş hiç sorgulamadım bizi neyden korudu diye
Banada o gün hem çocuğu yıka hem kendin yıkan dedi valla o gün işim vardı olmadı. Hiiiiç takılmam öyle şeylere insanların uydurması he der geçerim.Aynen yaa 40 ucurmada 40 kasik su saymadim diye tekrar yika diyen kv var neymis kirk basarmis nereye basiyor hayirdir tabikide yikamam dedim ve bir daha lafini edemedi off kirk cikana kadar cocugun koynunada ekmek koymak istedi disari cikarken asil boyle carpilir dedim internettende hurafe oldugunu acikliyan yaziyi gonderdim simdi konusamiyor
kurbanda onlara gitmiştik eve et girecekti , koştur koştur bebekle beni evden dışarı çıkardı etteki sonra gir eve dedi. Elimde 10 günlük bebe merdivenle üst kata çıkıp etin eve girmesini bekledim. Onlarda inanış böyleymiş hiç sorgulamadım bizi neyden korudu diye
Beyfndi usumesn die altini bnm yatakda actm peki o napti. Bi attırdı. Gece geve ugrastiyor bnj.
Esas cuma mubarek gundur, yıkanıp paklanmak lazim. Erkekler icin dus almak iyidir, camiye temiz temiz gitsinler diye. Soyuna sopuna ne zarari var suyun acaba
Soyun helak olur kısmına çok güldüm
Allah’ım ne alakası varmış acaba
Çocuğunu Cuma günü yıkamaya üşenen bir ana uydurmuş olmalı bunu
Büyüklerin ne maksatla uydurduğunu anlamadığım şeylerden biri daha işteEsas cuma mubarek gundur, yıkanıp paklanmak lazim. Erkekler icin dus almak iyidir, camiye temiz temiz gitsinler diye. Soyuna sopuna ne zarari var suyun acaba
Ben diyorum bizim müfredat eksik ama dinletemiyorum kiEt basar derler anacım
Başını belini tutamaz basamazmış
Bebeğin basık olurmuş yok mu tıp literatüründe basık bebek sendromu
Olmamışınız siz, ne okudunuz onca sene
Önceki gece de Ece Mira abisinin yatağını işedi bir güzel
Atraksiyonlu gecelerimiz var ne hoş
Ben diyorum bizim müfredat eksik ama dinletemiyorum ki
Benimkinde de varkurbanda onlara gitmiştik eve et girecekti , koştur koştur bebekle beni evden dışarı çıkardı etteki sonra gir eve dedi. Elimde 10 günlük bebe merdivenle üst kata çıkıp etin eve girmesini bekledim. Onlarda inanış böyleymiş hiç sorgulamadım bizi neyden korudu diye
Sözde fizik tedaviciyim ama ilaç alamadığım hareket yapamadığım için 2 gün önce sırt ağrılarıma kv kupa çektiYüksek lisansını doktoranı filan buradaki biz kadınların kaynanaları ile yapmalısın canım
Fark atarsın herkese bildiklerinle
Benimkinde de var
Benim kız asla eldiven taktirmadi ben de düzenli olarak tırnaklarını kesiyordum .40ından önce tırnağı kesilmez hırsız olur dedi. Kesmezsem de yüzünü çizecek onu ne yapalım bunca hırsız tırnağı kesildi diye mi var dedim
Bi de evine dönerken yolculuyoruz evin kapısında neyse öptüm .Gule güle deme dedi .niye dedim sütün gider dedisütüm üstüne alınacaksa demek ki
Bizimki bir de tırnağını çöpe atma demişti toprağa göm dedi ben de onunla uğraşmamak için evdeki tek çiçek orkideydi dibine koydumekmek bulamazsan pasta ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?