- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.801
Masallah masallah :) benim şekersiz 11. Günüm bak gün sayıyorumBen yapamıyorum genelde canım, kaçamağım çok oluyor. Asıl eşim yapıyor diyeti, sayfayı da birlikte yürütüyoruz. bir yıldan fazla oldu başlayalı. Sağlığı için başladık ama şu an bu tarzda beslenmekten keyif alıyor.
Bız bugun 3 aylık olduk kontrole gıttık ve asımızı oldukKızlar biz šimdi ayin 27 sinde tam 3 aylik olacazya aylik kontrole gidiliyormu acaba
Kv aradi bebek ne yapiyor dedi yikadim uyuyor dedim vay efendim cuma gunu yikanmazmis da soyun helak olurmusda sinir oldum belki bir bilen vardir dedim googleda aradim oyle bisey dahi cikmiyor
Soyun helak olur kısmına çok güldüm
Allah’ım ne alakası varmış acaba
Çocuğunu Cuma günü yıkamaya üşenen bir ana uydurmuş olmalı bunu
Ya biliyorum okul hayatim boyunca islam tarihi okudum esimin ailesi zaten fazlasiyla hurafelere inaniyor ama bastira bastira soyledi acaba dedim baska bilen var mi bide diyor bizim sulalemizde kimse cuma.gunu yikamaz bebek cocuk ilk uni. Mezunu gelin alarak evrim gecirdigini benim.buntur inanislara uymicami anlayamadi gitti esimde sinir oldu dediginiz gibi asil.cuma gunu yikanilirMinik kuzular takılma cnm ya n guldm valla hakkında ayet hadismi var hurafe bnlar . Ona bakarsan cuma mübarek gun banyo yapılması daha iyidir. Soyu helak olan vsrmi acaba :) merak ettm smdj :)
Hiç bakmadım rengine canım doktor o göğsü sürekli emzir dedi brnde sağmadan hep emzirdim. İnternetten benzer örnekler bulabildin mi nasıl açmışlar acabaPeki acilirken gelen sutte fark var miydi, daha koyu olur vb diyor. Bence benim kanalin ucu tikali cunku ne yapsam acilmiyor, beklemis sut de sagmadim hic.
Olabilir o etki etmistir degisik birsey yiyip icmediysen. Tekrar dene bakalim ayni sekilde devam edecekmi.Yaa 2.ayda aldigim sut cayi vardi bi sure ictim etki etmeyince bıraktım dedim hadi cope gitmesin iceyim.gece ilk defa atlas cuk cuk sut emdi sabah ictim.ilk defa gunduz memeler doldu saskinim aglamakli magrurur masalllah diyim de nasil.oldu bilmeedim gunde 3 bardak icilmesimlazim bende 1 bardakda oldu ya benim memeler sasirdi ne yapacaklarini reglde olmak uzereyim feci agrim var dedim ondan mi acaba
Olmadan onceki gun ve ilk gun etkileniyor sadece.Hadi ya
Amin insallah canim ♡♡♡♡Afiyet bal şeker olsun hep cok cok emsin inşallah
Soyun duş alarak mı helak oluyormuşYa biliyorum okul hayatim boyunca islam tarihi okudum esimin ailesi zaten fazlasiyla hurafelere inaniyor ama bastira bastira soyledi acaba dedim baska bilen var mi bide diyor bizim sulalemizde kimse cuma.gunu yikamaz bebek cocuk ilk uni. Mezunu gelin alarak evrim gecirdigini benim.buntur inanislara uymicami anlayamadi gitti esimde sinir oldu dediginiz gibi asil.cuma gunu yikanilirAllahtan yakin degiliz yemegine ilaci katardim yoksa
Bitmedi gitti şu hurafelerKv aradi bebek ne yapiyor dedi yikadim uyuyor dedim vay efendim cuma gunu yikanmazmis da soyun helak olurmusda sinir oldum belki bir bilen vardir dedim googleda aradim oyle bisey dahi cikmiyor
Rota aşısımı canımBız bugun 3 aylık olduk kontrole gıttık ve asımızı olduk
Ne demisler cahille girme munakasaya ya sinirini ziplatir tavana yada yazik olur adabina. Birde hakli gibi bi konusuyor telden beni parcalayackti nerdeyseSoyun duş alarak mı helak oluyormuşama temizlik de imandan geliyor onu napcaz deseydin
Ay evet ya Allahtan yakin degilim herseye karisir yok supurge koy kapi arkasina vay efendim ekmek bicak koy yastigin altina hicbirinide yapmadim Allahyan biseu gelse onune ne koysan durduramazsinBitmedi gitti şu hurafeler
Cuma günü gusül abdesti almak sünnet abdest aldırdım çocuğa deyiverseydin yeni yıkadım bende oğlanıKv aradi bebek ne yapiyor dedi yikadim uyuyor dedim vay efendim cuma gunu yikanmazmis da soyun helak olurmusda sinir oldum belki bir bilen vardir dedim googleda aradim oyle bisey dahi cikmiyor
Evt canınRota aşısımı canım
Bi parcaladiki ne dicemi bilemedim he he dedim kapattimCuma günü gusül abdesti almak sünnet abdest aldırdım çocuğa deyiverseydin yeni yıkadım bende oğlanı
İşte bu kadar. Allah ne derse o olur. Yok onu yap Yok bunu yap hep Fas’a fiso.Ne demisler cahille girme munakasaya ya sinirini ziplatir tavana yada yazik olur adabina. Birde hakli gibi bi konusuyor telden beni parcalayackti nerdeyse
Ay evet ya Allahtan yakin degilim herseye karisir yok supurge koy kapi arkasina vay efendim ekmek bicak koy yastigin altina hicbirinide yapmadim Allahyan biseu gelse onune ne koysan durduramazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?