- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #79.761
Anaaa millet denizde benim evde soba yanıyor, okurken kalkıp bir yelek layım sırtıma diyorum. Güzel tatiller canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaa millet denizde benim evde soba yanıyor, okurken kalkıp bir yelek layım sırtıma diyorum. Güzel tatiller canım
Sağol canım haklısın 5 dk kafamı koysam sanki çok iyi gelecekÇok geçmiş olsun canım. Dinlenebilsek geçecek de dinlenmeyince uzuyor böyle
Ankarada kar yagcak diye bekliyoruz sen oralarda denize giriyorsun suan acayip kiskandim :) iyi tatiller
Rahim kendini 6 ile bir yil arasinda topluyormus sanmiyorum 3 ayda hamile kalacaginiAdet düzensizliği bu dönemde olurmuş ins öyle birsydir. Bu bkleme suresi bile yetiyor varmi yokmu bi öğrensem.
Ayy inss.Rahim kendini 6 ile bir yil arasinda topluyormus sanmiyorum 3 ayda hamile kalacagini
burada dakar yagdi bugun :)Anaaa millet denizde benim evde soba yanıyor, okurken kalkıp bir yelek layım sırtıma diyorum. Güzel tatiller canım
Ankarada kar yagcak diye bekliyoruz sen oralarda denize giriyorsun suan acayip kiskandim :) iyi tatiller
Burda hava sahane canim ama güneş altinda, gölge serin canim. Haftasonu daha da isinacakmis pastirma yazımızi bekliyoruzAnaaa millet denizde benim evde soba yanıyor, okurken kalkıp bir yelek layım sırtıma diyorum. Güzel tatiller canım
Kuzum walla yazin malum dogum oncesi sonrasi kimildayamadik bir yere. 29 ekim Allahtan p.tesiye geldi, persembe cumayla birlestirip kacabildik. Korka korka geldim Nehir den dolayi. Insallah hasta etmeden dönerizÇat diye catlamak üzereyimiyi tatiller kuzumm
Hayir aksine azaliyorTecrübeli ve regl olan anneler regl döneminde sütte artis oldu mu
Yaa 2.ayda aldigim sut cayi vardi bi sure ictim etki etmeyince bıraktım dedim hadi cope gitmesin iceyim.gece ilk defa atlas cuk cuk sut emdi sabah ictim.ilk defa gunduz memeler doldu saskinim aglamakli magrurur masalllah diyim de nasil.oldu bilmeedim gunde 3 bardak icilmesimlazim bende 1 bardakda oldu ya benim memeler sasirdi ne yapacaklarini reglde olmak uzereyim feci agrim var dedim ondan mi acabaHayir aksine azaliyor
Hosgeldiniz canim hangi bolgedesiniz valla epey soguk manavgat insallah yarin isinir sabah balkona çıktım buz tuttum dedim ne ara sogudu bu hava iyi tatillerKuzum walla yazin malum dogum oncesi sonrasi kimildayamadik bir yere. 29 ekim Allahtan p.tesiye geldi, persembe cumayla birlestirip kacabildik. Korka korka geldim Nehir den dolayi. Insallah hasta etmeden döneriz![]()
Hosbulduk canim. Lara dayiz. Malum ucakla geldik, havalimanina en yakin direk Lara ya baktim. Limak Lara oteldeyiz. Golge yer burda da serin, ama deniz kenari gunes alti gayet guzel.Hosgeldiniz canim hangi bolgedesiniz valla epey soguk manavgat insallah yarin isinir sabah balkona çıktım buz tuttum dedim ne ara sogudu bu hava iyi tatiller
Hadi yaHayir aksine azaliyor
Ayyy çok güldüm hiç bu açıdan bakmamistimSeninki yazık görümcelerin ırgatı olmuş
Bana evlenmeden kv oğlum her işi bilir yapar, bilmem derse inanma demişti. Gerçekten de öyle sarma da sarar benimle temizlik de yapar![]()
Insallah hiiic bisicik olmaz canım kötüyü düşünmeKuzum walla yazin malum dogum oncesi sonrasi kimildayamadik bir yere. 29 ekim Allahtan p.tesiye geldi, persembe cumayla birlestirip kacabildik. Korka korka geldim Nehir den dolayi. Insallah hasta etmeden döneriz![]()
Bende gr gitmiyor sende gider insallahŞifa olsun süt olsun inşallah
Aşıdan sonra ağrıları oluyor bence o yüzden ememiyorlar
Bir de benim kızımda çok uyku yaptı 2.ay aşısı
Zamanları da geliyor meme reddi için bu aralar başlayacak artık
Bunun beceri ile alakası yok hayatım
Aksi ağlayan bir bebek olunca insanın eli ayağına karışıyor
Yapacağını da unutuyor insan
Allah’ım bugün sakinlik versin Deniz Paşa’ya annesi de hazırlansın inşallah
Benim ki hala emzik almıyor
Hangi marka aldın da emmeye başladı?
Dağınık ev mutlu bebek=mutsuz anne :)
Aklımda olsun benim de
Hem kalori de yakılır böyle :)(
Napayim sut az gitmesin diye sagiyordum ve sagmak inanilmaz zor sukur emmeye basladi rahatladimNe kadar da bize benzeyen bir çözüm![]()