- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.781
Oh maşallah yarasın atlasa :)Yaa 2.ayda aldigim sut cayi vardi bi sure ictim etki etmeyince bıraktım dedim hadi cope gitmesin iceyim.gece ilk defa atlas cuk cuk sut emdi sabah ictim.ilk defa gunduz memeler doldu saskinim aglamakli magrurur masalllah diyim de nasil.oldu bilmeedim gunde 3 bardak icilmesimlazim bende 1 bardakda oldu ya benim memeler sasirdi ne yapacaklarini reglde olmak uzereyim feci agrim var dedim ondan mi acaba
Afiyet bal şeker olsun hep cok cok emsin inşallahNapayim sut az gitmesin diye sagiyordum ve sagmak inanilmaz zor sukur emmeye basladi rahatladim
Ohh süper canim insallah hemen atlatirsinSerum yedim ve bitim kanlandı
İlk defa duydum. Hatta mışıl mışıl uyumasi ümidiyle 1 saat sonra yikayacagimKizlar cuma gunu bebek.yikanmaz diye bi.kaideye uyuyor musunuz
Ben de oğlumu öyle yetiştireyim de gelinim rahat etsin. İş yapmam diyen erkeklere kızıyorumAyyy çok güldüm hiç bu açıdan bakmamistimBenim gorumceler işi biliyormuş.
Bu arada kayinvalideni de takdir ettim dogrusu
Akşam kalmadan çocuk bakma ihtimali çok kafama yattı zatenZtonder kv ile ayni sehre tasinmak mantıklı baya, büyürken cocugu gorebilecek, hem de ayni evde kalmaya gerek yok. benim kv 3 aydir burada, yarin dönüyorlar. ayrilmak zor geliyir ona, bir daha gordugumuzde kocaman olacak diye ağlıyor, esim tek cocuk, bu da tek torun olunca. ben de icimden seviniyordum sonunda gidiyorlar diye, sorun yok ama yalniz kalmayi ozlemistim. agladigini gorunce kotu oldum.
Ben yapamıyorum genelde canım, kaçamağım çok oluyor. Asıl eşim yapıyor diyeti, sayfayı da birlikte yürütüyoruz. bir yıldan fazla oldu başlayalı. Sağlığı için başladık ama şu an bu tarzda beslenmekten keyif alıyor.Gerçekten sifir rafine sekerle mi yaşıyorsun ne zamandır
Bir kısmı eşimin yaptıklarıZtonder sayfana baktm masallah ellerine saglik ne kadar guzel yemekler vs. Yapmissin. Kilo almakda cok haklisin boyle meziyetlerde kim olsa kilo alir. bunu sana gönderiyorum. Resimlerde ayrı guzel.
Ama kilo konusunda çok haklısın. Kass günden güne genişliyorZtonder sayfana baktm masallah ellerine saglik ne kadar guzel yemekler vs. Yapmissin. Kilo almakda cok haklisin boyle meziyetlerde kim olsa kilo alir. bunu sana gönderiyorum. Resimlerde ayrı guzel.
Senin durumuna hayırlısı denirSeni cok sevmis doktorun :))) Bi bajayim netten dedm boyle diyen cok doktor var. Bir kerw gume gittik ama ins oyle birsey olmaz psikolojim bozuldu aklimdan aklimdan çıkmıyor sbah emzirmeye kalktim esimde kalkmsti bebeği seviyor dedm ikinciyide seversn adam uyuyamadi uykumu kaçırdın diyo yapacak birşey yok artk dedm.. bide demisler bnm sutum bnj koruyor senin sütünde koruyucumu var arkadaşsut suttur sut korusun diye ne yiyip icmk lazm acaba . 4 yıldır cocuj olsn die du et smdi olmasn die bu n yaman celiski ... Ya olursa bide mikketin lafi bir ay gecmeden yipranirim bn . Regl olmadimki ona göre hemn test yapayim.
O zaman hayırlısıBen tedavi ile hamile kaldım oğluma. Tek yumurta oluşmuştu. Hiç korunmuyoruz olmaz diye çok rahatız :) hayırlısı artıık
Kiz kim hamile kalmisBoyle Boyle biri hamile kalmış . Bu gidişle yeni bir topik acip ordada bulusucaz galiba. 2018 Ağustos annleri cesur ciktiartık cesur mu derler baska birsey mi bilemiyorum
Gene iyisiniz isitin kemiklerinizi son sicak guneste :)bizim memlekette de kaloriferler yanmis hava bayagi sogumus canim. Zamaninda kacmisiz
Ilk defa senden duydum neden yikanmazmisKizlar cuma gunu bebek.yikanmaz diye bi.kaideye uyuyor musunuz
İlk defa duydum. Hatta mışıl mışıl uyumasi ümidiyle 1 saat sonra yikayacagim
Kv aradi bebek ne yapiyor dedi yikadim uyuyor dedim vay efendim cuma gunu yikanmazmis da soyun helak olurmusda sinir oldum belki bir bilen vardir dedim googleda aradim oyle bisey dahi cikmiyorIlk defa senden duydum neden yikanmazmis
fark etmedim ama gecenlerde siskinlik oldu gene, belki de etmiştir.sutte etki etti mi ben kullanmadim henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?