2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh maşallah yarasın atlasa :)

Yasaa cnm bende bugün E Egepam ın dediği gibi emzik vermedim güzel emdi inşallah böyle devam eder sen gece veriyor muydun emziği
Kmsl Hnd Evet ben gece gündüz veriyodum cok kötü alisti memeden süt geldigi an sinirlenip ağlıyordu boş cekmek istiyodu tamamen biraktirdim simdi hic bi an vermiyorum[/QUOTE][/QUOTE]
Ayyy çok sağol cnm bende vermeyim o zaman

Bebek arabamiz bugun geldi 333 liraya almistik 2 gun once buvun 369 a yukselmis.

Kızlar eve misafir gelecegini bir gün önceden gece öğrenmeniz ağırlar misiniz.
Eşim bana dün gece söyledi bizde erkeklerle dışarı çıkıcam dedi bende istemedim. Ben evde kadınlarla oturucam2 akşam bbeylerde sokakta gezecek.
Oglusu hastaneye götürdük dönerken bu şakası olarak kafama vuruyor bende hoşlanmadıgimi söyledim ciddiye almayınca bende vurdum.benimki sett gitti biraz
Yok seni adam yerine koymcam vs yüz verdik astarini istedin gibi şeyler söyledi. Bende babanneme gidicem dedim
Gidemezsin akşama misafir var diyor
Oğlum zaten 5 te uyudu gece.
Bende uykusuz kald8m

Evin toparlanması yemek hazırlanması gerek üstüne üstlük kocam rahatca gezecek diye ben ağırlayamam böyle şeyleri yoktu

Babanneme gitsem sorun buyur mu
Offf...
Büyüse de ne olacak zaten suanki gidişattan memnun degilim

Akşam kalmadan çocuk bakma ihtimali çok kafama yattı zaten aynı evde olmak zor gerçekten

Gerçekten sifir rafine sekerle mi yaşıyorsun ne zamandır
Ben yapamıyorum genelde canım, kaçamağım çok oluyor. Asıl eşim yapıyor diyeti, sayfayı da birlikte yürütüyoruz. bir yıldan fazla oldu başlayalı. Sağlığı için başladık ama şu an bu tarzda beslenmekten keyif alıyor.

Senin durumuna hayırlısı denir
Ben yorgunluğa doyamadım, seneye falan patlatırım bi bebe daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…