2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meme ucundaki yara ve yarıklardan içeri giren mikroorganizmalar da iltihaba sebep olmuş olabilir. Ben silikon uçsuz emzirmeyi denedim geçenlerde yine yara başlar gibi oldu bir iki gün sonra da göğsümde sertleşme ve ağrı oldu.

3 dr gordu ikisi idrar ve kan tahliline yogunlasti birisi cigerlerini dinledi colyak olabilir dedi reflu mu dedim bisey demedi yine aglama krizimiz geliyor valla cok bunaldim napcam bilmiorum drlar da mi anlamior acaba
Çölyakla ne alakası var ki? İnşallah olmaz. Glütenin anne sütünden geçmediğini okumuştum.

Sac dokulmem son surat devam ediyor ya 2 haftadir vitamin kullaniyorum ama avuc avuc dökülüyor sizde de varmi hayatimda hic saçımın döküldüğü görmedim elimi atmaya korkuyorum kafama yaa
Geçici bir dökülmeymiş bu. Ama önlem alayım diyorsan Yves Rocherin bir dökülme karşıtı serumu var. Öncesinde saç olmayan yerlerde bile saç çıkartıyor

Çok geçmiş olsun canım. Dinlenebilsek geçecek de dinlenmeyince uzuyor böyle

Bu bebeklerin 1,5 saat filan uyanık kalması gerekiyor. 3 ayı geçtiyse hadi 2 saat. Akşam uykusu içinde 3 saat ara olsun diyorlar. Yorgunluktan mı uyuyamıyor acaba?
Benimki bir ara 8 saat civarı uyanık kalıyordu, memede bile uyumuyordu. Nasıl dayanıyor anlamıyordum. Şimdi gündüz yarım saatlik de olsa 2-3 uyku uyuyor

Benim annem de bu kız hiçbir şey bilmiyor demişti ama hiç etkisi olmadı biz de
Adam o kadar dağınık ki
6 kızdan sonra doğmuş bir şehzade kendisi
Benimki de 4 kızdan sonra doğmuş ama gorumceler disiplinli yetistirmis galiba derli toplu, temizlik bulasik yemek ne ararsan var

Ben de uygulamasını takip ediyorum, tuttuğunu düşünüyorum

Amn allahimm nasil bir korkuu varrr bndeee. İns öyle birsey olmaz
Benim doktorum da diyor ki süt korur
Ananenden mi babannenden mi öğrendin bunu doktorcum diyecektim. Ben bile biliyorum sütün korumadığını bir sürü böyle hamile kalan var. Ha beni 9 ay daha görmek istiyorsa açık açık söylesin arada gideyim

Benimki de 4 kızdan sonra doğmuş ama gorumceler disiplinli yetistirmis galiba derli toplu, temizlik bulasik yemek ne ararsan var
Seninki yazık görümcelerin ırgatı olmuş
Bana evlenmeden kv oğlum her işi bilir yapar, bilmem derse inanma demişti. Gerçekten de öyle sarma da sarar benimle temizlik de yapar

BENim bebis te oyle hıc uyumuyor ya sabaha karşı 4 te uyudu artık mecalim kalmadı 2,5 aylık olduk hala normal yaşantıma geçemiyorum. Uyumuyor arkadaşı dün sabahladık resmen. BU adar k ucu k bit b eben bu denli uykusuz nasıl kalır onu anlamıyorum

Benim de durumum öyle. 2 aylık bebe bizden az uyuyor, eşim yanına yatıyor eşim uyuyor, ben yatıyorum ben uyuyorum ama onun gözler açık. Gerçi benimki emzirme yastığında ağzında memeyle uyuyor ama ona da bel boyun ve sinir sistemi dayanmıyor. Daha ne kadar dayanabileceğim uyku temposuna meraktayım

Canım kaçırmışım sana da geçmiş olsun. Öykü Duru kreşe gidiyormu?/daha az yorulursun sanki. Sonuçta o da ufak neyin ne kadar zararlı olabileceğini kestiremez

Ben tedavi ile hamile kaldım oğluma. Tek yumurta oluşmuştu. Hiç korunmuyoruz olmaz diye çok rahatız :) hayırlısı artıık

Seni cok sevmis doktorun :))) Bi bajayim netten dedm boyle diyen cok doktor var. Bir kerw gume gittik ama ins oyle birsey olmaz psikolojim bozuldu aklimdan aklimdan çıkmıyor sbah emzirmeye kalktim esimde kalkmsti bebeği seviyor dedm ikinciyide seversn adam uyuyamadi uykumu kaçırdın diyo yapacak birşey yok artk dedm.. bide demisler bnm sutum bnj koruyor senin sütünde koruyucumu var arkadaş sut suttur sut korusun diye ne yiyip icmk lazm acaba . 4 yıldır cocuj olsn die du et smdi olmasn die bu n yaman celiski ... Ya olursa bide mikketin lafi bir ay gecmeden yipranirim bn . Regl olmadimki ona göre hemn test yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…