- 6 Ağustos 2015
- 958
- 2.075
- 113
- 34
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.721
Adı spoonofheal. Ama bir ayı aşkındır bir şey paylaşamıyorum. Yemekleri yine yapıyorum ama sırf fotoğraf çekmeye üşendiğimizden paylaşamıyoruzHesabin adi ne cnm bakayim meraknettim :)
6 kızdan sonra doğan erkekle evlenmek büyük cesaret ister. Helal olsunBenim annem de bu kız hiçbir şey bilmiyor demişti ama hiç etkisi olmadı biz de
Adam o kadar dağınık ki
6 kızdan sonra doğmuş bir şehzade kendisi
Meme ucundaki yara ve yarıklardan içeri giren mikroorganizmalar da iltihaba sebep olmuş olabilir. Ben silikon uçsuz emzirmeyi denedim geçenlerde yine yara başlar gibi oldu bir iki gün sonra da göğsümde sertleşme ve ağrı oldu.Ben memeyi desteklemek için sürekli elimle c, u tutuşu yapıyordum. Bir de kv bebek nefes almakta zorlaniyor diye parmaginla burnunun önünü ac diyordu, bastiriyordum ben de. Bunlardan mi oldu bilmiyorum. meme ucumda yarık var, kanama vb yok ama şekli hala normale dönmedi ondan mi oluyor acaba...
Çölyakla ne alakası var ki? İnşallah olmaz. Glütenin anne sütünden geçmediğini okumuştum.3 dr gordu ikisi idrar ve kan tahliline yogunlasti birisi cigerlerini dinledi colyak olabilir dedi reflu mu dedim bisey demedi yine aglama krizimiz geliyor valla cok bunaldim napcam bilmiorum drlar da mi anlamior acaba
Geçici bir dökülmeymiş bu. Ama önlem alayım diyorsan Yves Rocherin bir dökülme karşıtı serumu var. Öncesinde saç olmayan yerlerde bile saç çıkartıyorSac dokulmem son surat devam ediyor ya 2 haftadir vitamin kullaniyorum ama avuc avuc dökülüyor sizde de varmi hayatimda hic saçımın döküldüğü görmedim elimi atmaya korkuyorum kafama yaa
Çok geçmiş olsun canım. Dinlenebilsek geçecek de dinlenmeyince uzuyor böyleHiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorum
Benimki bir ara 8 saat civarı uyanık kalıyordu, memede bile uyumuyordu. Nasıl dayanıyor anlamıyordum. Şimdi gündüz yarım saatlik de olsa 2-3 uyku uyuyorBu bebeklerin 1,5 saat filan uyanık kalması gerekiyor. 3 ayı geçtiyse hadi 2 saat. Akşam uykusu içinde 3 saat ara olsun diyorlar. Yorgunluktan mı uyuyamıyor acaba?
Cahil cesareti olmuş canım6 kızdan sonra doğan erkekle evlenmek büyük cesaret ister. Helal olsun
Benimki de 4 kızdan sonra doğmuş ama gorumceler disiplinli yetistirmis galibaBenim annem de bu kız hiçbir şey bilmiyor demişti ama hiç etkisi olmadı biz de
Adam o kadar dağınık ki
6 kızdan sonra doğmuş bir şehzade kendisi
Ben de uygulamasını takip ediyorum, tuttuğunu düşünüyorumKac haftalik bebek, atak filan olmasin? Bizimki nerdeyse bir aydir ayni duzende uyuyordu, 3 gundur aksam uykusundan 2 saatte uyaniyor sonra hrp memede saat basi gozunu aciyor. 12. Haftadayiz atak haftas, bugun uzun uzun eliyle oyuncaklara dokunmaya calisti, birkac gundur donmeyi deniyor. Bu zamanda yeninseyler ogrendigi icin uykusu yemesi bozulur, anneye duskun olur, ilgi ister vb diyor o nedenle hic kafaya takmiyorum, birkac gune duzelir diye.
Bende bu "harika haftalar"in kitabi varr wonder weeks doktorali arastirmacilarin yazdigi bir kitap bana mantikli geliyor.
Benim doktorum da diyor ki süt korurAmn allahimmnasil bir korkuu varrr bndeee. İns öyle birsey olmaz
Hamilelik çok güzeldiiii3 günümüz kaldıHamileliği şimdiden özledim ben canım sence anormalmiyim
Maşallah diyeyim. Allah mutluluğunuzu daim, görümceleri uzak kılsınCahil cesareti olmuş canım
Seninki yazık görümcelerin ırgatı olmuşBenimki de 4 kızdan sonra doğmuş ama gorumceler disiplinli yetistirmis galibaderli toplu, temizlik bulasik yemek ne ararsan var
BENim bebis te oyle hıc uyumuyor ya sabaha karşı 4 te uyuduYalnız değilsin canım benim ilk çocuk bende iş falan yapamıyorum. Özellikle gündüzleri 10 15 dakika anca uyuyor öğlen ikiden önce kahvaltı yapamıyorum ikide uyuyor en fazla 1 saat o ara yaptım yaptım daha da birşey yiyip icemiyorum çünkü uyumuyor gece ikiye kadar öyle suruyor hatta gece ondan ikiye kadar hiç uyumuyor öyle.hergun duş almak hayal oldu üç günde anca alıyorum bazı günler unutuyorum bile onunla ugrasmaktan aklıma gelmiyor BENİMBDbgunduz zaten uyumadıgı için iş yapamıyorum karnımı zor doyuruyorum lavaboya gitmeyi bile unutuyorum akşam eşim işten gelince giriyorum. Geçen gün çok sıkıştım mecbur girdim oda pusetteydi hemen uyanmış geldim nasıl ağlıyor yokmuş birde yüzünü gözünden yaş gelmis o derece ağlamış eh dedim ben ne yapayım :/ bazen bende senin gibi kendimi beceriksiz buluyorum diyorum ben beceremiyorum bu işi. Saçlarım uzadı uçları kırıldı kuaföre gidemiyorum dert çok anlıycagın ama hepsi geçici bir süre sonra bu kadar çaresiz olmıycaz inşallah
Benim de durumum öyle. 2 aylık bebe bizden az uyuyor, eşim yanına yatıyor eşim uyuyor, ben yatıyorum ben uyuyorum ama onun gözler açık. Gerçi benimki emzirme yastığında ağzında memeyle uyuyor ama ona da bel boyun ve sinir sistemi dayanmıyor. Daha ne kadar dayanabileceğim uyku temposuna meraktayımBENim bebis te oyle hıc uyumuyor ya sabaha karşı 4 te uyuduartık mecalim kalmadı 2,5 aylık olduk hala normal yaşantıma geçemiyorum. Uyumuyor arkadaşı dün sabahladık resmen. BU adar k ucu k bit b eben bu denli uykusuz nasıl kalır onu anlamıyorum
Canım kaçırmışım sana da geçmiş olsun. Öykü Duru kreşe gidiyormu?/daha az yorulursun sanki. Sonuçta o da ufak neyin ne kadar zararlı olabileceğini kestiremezBebiş iyi elhamdulillah
Ablası tepesinde geziyor sürekli
Tetikteyim sürekli o yoruyor beni
Seninkilerin kıskançlık durumları nasıl?
Canım benim sağolasın
Dinlenmek lazım ama ne mümkün
Geçecek inşallah buna hamdolsun
Ben tedavi ile hamile kaldım oğluma. Tek yumurta oluşmuştu. Hiç korunmuyoruz olmaz diye çok rahatız :) hayırlısı artııkBenim doktorum da diyor ki süt korur
Ananenden mi babannenden mi öğrendin bunu doktorcum diyecektim. Ben bile biliyorum sütün korumadığını bir sürü böyle hamile kalan var. Ha beni 9 ay daha görmek istiyorsa açık açık söylesin arada gideyim
Seni cok sevmis doktorun :))) Bi bajayim netten dedm boyle diyen cok doktor var. Bir kerw gume gittik ama ins oyle birsey olmaz psikolojim bozuldu aklimdan aklimdan çıkmıyor sbah emzirmeye kalktim esimde kalkmsti bebeği seviyor dedm ikinciyide seversn adam uyuyamadi uykumu kaçırdın diyo yapacak birşey yok artk dedm.. bide demisler bnm sutum bnj koruyor senin sütünde koruyucumu var arkadaşBenim doktorum da diyor ki süt korur
Ananenden mi babannenden mi öğrendin bunu doktorcum diyecektim. Ben bile biliyorum sütün korumadığını bir sürü böyle hamile kalan var. Ha beni 9 ay daha görmek istiyorsa açık açık söylesin arada gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?