- Emoji Skoru
- 56.876
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.621
Belki senin sutun bizimkindan fazladir benimki 2 saatte 10 ml yada 20 ml di en fazlaBiz gunduz iki satte bir 60 ml gece 4 saatte bir 80 yiyoruz az mi simdi siz bile deyince bi suphelendim ama fazlasini yemiyor cok nadir gunduz 80 ictigi bugun 12 de hastaneden gelince tek seferde 120 yedi hayret ettim normalde agzindan cikariyordu biberonu
Kaç dakikada o çıkıyor canımBelki senin sutun bizimkindan fazladir benimki 2 saatte 10 ml yada 20 ml di en fazla
Ya ben kanguru ile dısarıda bile rahat edemedim. Yenidoğan aparatı ile zor oluyor sanırım. Çok yukarıda kalıyor oğlum. Evin içinde önünde nasıl iş yapabiliyorsun anlamadımKanguruya koyun kızlar tavsiye ederim. Ben.soğanı dograyip hooop kanguruya koyuyorum devam ediyorum sogan gözünü yakar diye onu o yokken doğruyorum
Ben avent yavas akis kulkanirken meme reddi oldu medela callma gecince sorun duzeldiKızlar ben tekrar eski yenidoğan gaz yapmayan yavaş akışlı biberona döndüm. Yavaş akıyor uzun sürede bitiriyor mamasını. Yoruluyor ama yenisindedir hızlı rahat içiyordu. Çok rahattı ve çok alışmıştı. Belki böyle bu şekilde memedende vazgeçmez. Doğrumu düşünüyorum sizce? Yoksa yanlişmi?
Ona bakayım olmadı alırım ondandaBen avent yavas akis kulkanirken meme reddi oldu medela callma gecince sorun duzeldi
Aspiratoru açınca uyuyorlarYa yenidoğan aparatı almadım ya ondan mıdır nedir eğilip doğrulamıyorum ben çok rahat ya... hoş benimkini koyup yemek yapsam onuda beğenmez illa gezdir beni der
Olabilir canım benimki 90 ile doymuyordu 120ye çıktıkBenimki daha 120 ye gecmedi henuz 100 ml aliyor ondan ogun sayisi 1 fazla olabilir bende
Valla belki de başka sansim olmadığından her işimi yapıyorum sadece utu yapamıyorum . ben kek bile yaptım :))Ya ben kanguru ile dısarıda bile rahat edemedim. Yenidoğan aparatı ile zor oluyor sanırım. Çok yukarıda kalıyor oğlum. Evin içinde önünde nasıl iş yapabiliyorsun anlamadım
Aynı durumu ben de yaşadım madela calmaya geçtim sorun kalmadıOna bakayım olmadı alırım ondanda
[/QUOTE]Aynen E Egepam gibi benim kizda emzik delisi olmustu 10 saat boyunca hic bi sekilde meme emmiyodu her türlü şeyi denedim olmadi emzik agzindan ciktigi an kiyamet kopuyodu.boş emicek illa süt geldigi an mosmor oluyodu çözüm olarak emziği biraktirdm 5 gün oldu oldu hic vermedim ve kuzum doğduğundan beri en cok bu 3 gündür meme yiyo cok şükür arada sirada sinirlensede yine de eskisi gibi memeyle kavgasi süt gelince tükürmesi yok sende bi an önce bıraktır emziği bence
Dogru dusunuyorsun canim memedende yavas gidiyor cunkuKızlar ben tekrar eski yenidoğan gaz yapmayan yavaş akışlı biberona döndüm. Yavaş akıyor uzun sürede bitiriyor mamasını. Yoruluyor ama yenisindedir hızlı rahat içiyordu. Çok rahattı ve çok alışmıştı. Belki böyle bu şekilde memedende vazgeçmez. Doğrumu düşünüyorum sizce? Yoksa yanlişmi?
Ay canim cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsiniz insallahAşı huysuzluğu ve benim hastalığım birleşti örerim çıktı. Babasına kanguruyu taktım evin içinde turluyorlar ben de 10 dk kafamı koydum
Çok sağol canım inşallahAy canim cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsiniz insallah
3 dr gordu ikisi idrar ve kan tahliline yogunlasti birisi cigerlerini dinledi colyak olabilir dedi reflu mu dedim bisey demedi yine aglama krizimiz geliyor valla cok bunaldim napcam bilmiorum drlar da mi anlamior acabaEfsun64 sizdede mi reflu var ben.mi yanlis anladim dra falan goturdun.mu benim oglumda cok rahatsiz ya napabilirz bilmiyorum
Sut gunde 60 ml belki iciyor belki icemiyor o da ilac sayesindeBelki senin sutun bizimkindan fazladir benimki 2 saatte 10 ml yada 20 ml di en fazla
20 dk dan 3 defa sagiyorum surekli 1 defada degil malesefKaç dakikada o çıkıyor canım
Canim.sen malatyada misin ?3 dr gordu ikisi idrar ve kan tahliline yogunlasti birisi cigerlerini dinledi colyak olabilir dedi reflu mu dedim bisey demedi yine aglama krizimiz geliyor valla cok bunaldim napcam bilmiorum drlar da mi anlamior acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?