2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belki senin sutun bizimkindan fazladir benimki 2 saatte 10 ml yada 20 ml di en fazla

Kanguruya koyun kızlar tavsiye ederim. Ben.soğanı dograyip hooop kanguruya koyuyorum devam ediyorum sogan gözünü yakar diye onu o yokken doğruyorum
Ya ben kanguru ile dısarıda bile rahat edemedim. Yenidoğan aparatı ile zor oluyor sanırım. Çok yukarıda kalıyor oğlum. Evin içinde önünde nasıl iş yapabiliyorsun anlamadım

Ben avent yavas akis kulkanirken meme reddi oldu medela callma gecince sorun duzeldi

Ya yenidoğan aparatı almadım ya ondan mıdır nedir eğilip doğrulamıyorum ben çok rahat ya... hoş benimkini koyup yemek yapsam onuda beğenmez illa gezdir beni der
Aspiratoru açınca uyuyorlar

Ya ben kanguru ile dısarıda bile rahat edemedim. Yenidoğan aparatı ile zor oluyor sanırım. Çok yukarıda kalıyor oğlum. Evin içinde önünde nasıl iş yapabiliyorsun anlamadım
Valla belki de başka sansim olmadığından her işimi yapıyorum sadece utu yapamıyorum . ben kek bile yaptım :))

[/QUOTE]
Yasaa cnm bende bugün E Egepam ın dediği gibi emzik vermedim güzel emdi inşallah böyle devam eder sen gece veriyor muydun emziği

Dogru dusunuyorsun canim memedende yavas gidiyor cunku

Efsun64 sizdede mi reflu var ben.mi yanlis anladim dra falan goturdun.mu benim oglumda cok rahatsiz ya napabilirz bilmiyorum

Efsun64 sizdede mi reflu var ben.mi yanlis anladim dra falan goturdun.mu benim oglumda cok rahatsiz ya napabilirz bilmiyorum
3 dr gordu ikisi idrar ve kan tahliline yogunlasti birisi cigerlerini dinledi colyak olabilir dedi reflu mu dedim bisey demedi yine aglama krizimiz geliyor valla cok bunaldim napcam bilmiorum drlar da mi anlamior acaba

Kv bugun ilk defa gitmekten bahsetti aa dedim bebegim daha dur 1 ay oldu geleli
Neymis o gitmek istiyormus da esim surat yapiyormus o surati operim aksam gelince sen merak etme dedim içimden
Neyse sözünü etmeye basladiysa bir aya kadar gider heralde

3 dr gordu ikisi idrar ve kan tahliline yogunlasti birisi cigerlerini dinledi colyak olabilir dedi reflu mu dedim bisey demedi yine aglama krizimiz geliyor valla cok bunaldim napcam bilmiorum drlar da mi anlamior acaba
Canim.sen malatyada misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…