- Emoji Skoru
- 8.757
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.441
Baktım her gün komple soyup bakıyorum ama yok .Canı sıkılıyor kucağa alınca susuyor çünküSürekli ağlıyorsa bir sorunu vardır belki canım kolaltı boynuna bak belki pişik olmuştur bebekler boş yere bu kadar çok ağlamaz
Aynı benimki öyle. Geçen hafta meme reddi olmuştu 2 Gün önce pamukçuk oldu sanırım ondandi meme reddi dikkat et sen de canımBizimki de elini emiyor hatta cok cok ses çıkarıyor emerken o derece hosuna gidiyor :)
Cok geçmiş olsun ağırlaşmasan atlar insallah cok zor benim iki çocuğum var hamd olsun bir de sende 4 Süpermen gücü diliyorum ve her zaman takdir ediyorum Allah dağına göre kar verirmiş canim üstesinden geliyorsun masallah
Canim benim de bebeğim gece 2-3 hatta 4 buluyor öğlene kadar uyukluyor sonra uyaniyor gece sabahlıyoruz resmen bi düzen oturtamadık. 2 ay 9 gün olduk artık düzenli olması lazım uykuların. Uyanık olduğu zamanlarda da oyle huzurlu yattığı yerden bakinan bi bebek değil sikiliyor çoğu zaman anlam veremiyorum birde meme reddi eklendi son 5 gündür
Sağlam durmaya çalışıyorum ama yok Pert durumdayim
Çok pis kucağa alışmış sizinki o zamanBaktım her gün komple soyup bakıyorum ama yok .Canı sıkılıyor kucağa alınca susuyor çünkü
O uzayan şey mukus oluyor canımbizde de varSabirsiz61 yine ben yeni bi soruyla karşındayım
Simdi son 5 gündür meme reddiyle savaşıyorum bu surede emzirmekle uğraşıyorum surekli ama kızım bi alıyor bi bırakıyor bi sağ bi sol takip edemiyorum ve çoğunluk 1 dk 2 dk emiyor bırakıyor en uzun emmesi gece oluyor oda 5 dk.
Bu 5 gündür kakası baya sulu. Öncesinde surekli on Sut almaması icin bir meme tamamen bosalana kadar üst üste emzirip sonra digerine geçiyordum kakası koyu kıvamda macun gibi ve koyu sarı parlaktı
Simdi 5 gündür kısa kısa emdiği ve on sutu fazla aldığı içinmi bilemedim sulu yapiyor ve yapış yapış oluyor bezi açarken uzuyor sanki birde.
Fikrin varmi canim ? Nedir bilemedim
Kusura bakma amma da uzatmışım soruyu :)
Peki korkmalı miyim acaba ? Alerjik olabilir mi ki? Tırstım simdi cok fena.O uzayan şey mukus oluyor canımbizde de var
Haklısın canımBence emzirirken zor cekebildigi biberon daha iyi olur ben bi de yavas cekim aldım aventin ama onda bile rahat çektiği için bırakmıştı beni
Evet benim bilgim de bu yöndeydi. Dondurucumun ayarı var ama sırf onun için değiştirmem heralde. Olduğu kadar artıkZtonder benim bildigim oda sicakliginda 3 saat, dolapta 3 gun, buzlukta -18 derecede 3 ay, derin dondurucu -20 ve daha soguk olursa 6 ay. Derin dondurucu kismin sicakligi ayarlaniyorsa -20 hatta benimkinde şok var mesela -27 gibi bir sey yaparsan 6 ay kalabilir. Ben 6 Ekim sutunu verdim hic problem yasamadi. Bu ayin sutunu bu ay ara ara verip tazeleyeyim dedim
Öyle olduğunu düşünüyorum. Sonuçta gün içinde bile farklı üretiliyor süt. Önceki sütler sapsarıydı çok yağlıydı. Şu anki bünyesine ağır geldi diye düşünüyorum. Ne zaman denesem gazlandı, kıvrandıBuzdolabi alt bolmesinde 3 ay ama sadece dondurucu icin kullanilanlarda 6 ay. Acikcasi bizimde gaz sorunumuz bitmisti ne hikmetse dun 18. Gunun sutunu verdim aksam ve sabahtan beri kivrim kivrim kivrim kivraniyor bacaklari titriyor gazdan. Sen soyleyince sanırım o sutten ooldu bizimkide.
Yok değildir inşallah zaten rengi sarı demiştiniz sizPeki korkmalı miyim acaba ? Alerjik olabilir mi ki? Tırstım simdi cok fena.
Slm bende konak için babe konak önleyici şampuan aldım daha bitmedi sorunumuz hala kullanıyoruz başına sürüp bekletip duruluyouz dr önerdi. Öncesindede yağlayıp bekletip tarıyorumSağol canım şampuan fikri özellikle iyi oldu
O uzayan şey mukus oluyor canımbizde de var
Peki senin bebeginse alerji teşhisi konuldu mu? Konulduysa baska Ne gibi belirtileri oldu ?Yok değildir inşallah zaten rengi sarı demiştiniz siz
Burdan efsun nickli üye tarif etmişti. Soğan patates et suyu pişir blendırdan çek bu kadar :) ben şehriye atmıştım bir avuç. İki soğan bir patates olacak rakamsal olarakBen şimdi soğan çorbası tariflerine baktım ama hiçbiri hoş gelmedi bana
Sen nasıl yapıyorsun ?
Sağol canım Allah razı olsunBurdan efsun nickli üye tarif etmişti. Soğan patates et suyu pişir blendırdan çek bu kadar :) ben şehriye atmıştım bir avuç. İki soğan bir patates olacak rakamsal olarak
Sağol canım benim eksik olmayınKuzucummm dualarımız seninle...
kız en sevdiğimiz kaynana kişisi maceraları bitmek bilmeyen pembe dizi kıvamında.. paylaşalım ki azalsın
Amin canım sağolONTK cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten Rabbim sifasini versin..
Amin canım sağolCanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Çokça geçmiş olsun canım Acil şifalar diliyorumAmin canım sağol
İyi gelir inşallah. Çok geçmiş olsun. Soğuk algınlığına özellikle tavuk suyu önerilir belirteyimSağol canım Allah razı olsun
Yarın kalkınca yaparım artık şu an hiç yapacak halim yok
Sağol canım inşallah atlatsın çok genç daha hayatının en güzel çağlarında kanserle savaşıyor. Allahım kimseye göstermesinONTK canim dualarimiz sizinle insallah atlaticak allah sizlere bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?