2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

7

Valla ne ağrı ne sancı hiç bir şey yok. Sadece istahsizlik var çok fazla benim kız 40ı da geçer rahat herhalde :) yalnız gobegim aşağı doğru duruyor yaşlı adam göbeği gibi oldu :KK43:
Ben yürüyüş yaptığım zaman düşüyor yürümesem hemen eski haline dönüyor seninki kanala girmiştir belki ondandır

Ne durumdasın canım ağrılar sancılar nasıl benim geçti ağırlarım ya dün biraz uyumuşum o dinlendirince geçti sanırım midem çok bulanıyor ama başkada gelen giden yok bunlar nolur fırtına öncesi sessizlik olsundu:)
Bnmde bi kac gündür midem bulantim var cnm ya. Bizde smdi seye döndük hani su belirti gebelik belirtisimidir fln. Smdi de su doğum belirtisi olarak geri dönüş yaptik:KK70::KK70:

Bnmde bi kac gündür midem bulantim var cnm ya. Bizde smdi seye döndük hani su belirti gebelik belirtisimidir fln. Smdi de su doğum belirtisi olarak geri dönüş yaptik:KK70::KK70:
Aynen canım ya durdukça başa dönüyorız benim iki haftadır böyle sürekli bulanıyor

7

Valla ne ağrı ne sancı hiç bir şey yok. Sadece istahsizlik var çok fazla benim kız 40ı da geçer rahat herhalde :) yalnız gobegim aşağı doğru duruyor yaşlı adam göbeği gibi oldu :KK43:
Gecsin canim bisey olmaz benim gobiste asagi dogru sarkti degisik bi hal aldi

Ben yürüyüş yaptığım zaman düşüyor yürümesem hemen eski haline dönüyor seninki kanala girmiştir belki ondandır

Gecsin canim bisey olmaz benim gobiste asagi dogru sarkti degisik bi hal aldi

40ı geçmesini bayrama geliyor diye istemiyorum yoksa arzu ediyorsa geçsin :) bayramda annemleri ve kv'leri kitlemek istemiyordum. Bakalım şu gobegim çok çirkin oldu valla çocuk yapıcam diye kocadan olucam suratımda bu hafta bir sürü sivilce çıktı ben olsam benim suratıma bakmam adam laf etmiyor da ben rahatsız oluyorum kendimden artık:(

Hadi sıkın dişinizi:KK70::KK70:

Yaniyoruz bacım yanıyoruz :D bir daha insaallah su hamileliği yaza denk getirmicem ya ufff:( lohusaligi ayrı dert simdi klima acabiliyorum bebek gelince onu da acamam yandım yandım:(

Kızlar mide kaynaması için rennie kullanan var mu günde üç defadan fazla alan var mı ben bazen dayanamıyorum üç defayı geçiyor bi zararı olur mu acaba

Benim normalde de ileri derecede reflum var ve bu aralar midem çok kötü ama yoğurt ve sütle gecirmeye çalışıyorum .Ise yaramıyor. Rennie kullanabilirsin canım kana karışmadığı için sıkıntı değil fakat 3 kereyi geçme bence ne olur ne olmaz

Benim normalde de ileri derecede reflum var ve bu aralar midem çok kötü ama yoğurt ve sütle gecirmeye çalışıyorum .Ise yaramıyor. Rennie kullanabilirsin canım kana karışmadığı için sıkıntı değil fakat 3 kereyi geçme bence ne olur ne olmaz
Cnm patatesi cigden rendeleyip sıkıp suyunu içiyorlar tyzem bunu yapıyor midesini iyi gliyor...

Kızlar mide kaynaması için rennie kullanan var mu günde üç defadan fazla alan var mı ben bazen dayanamıyorum üç defayı geçiyor bi zararı olur mu acaba
Rennie bana da yazmıştı doktorum bi sakıncası yok canim kullanabilirsin.ama rennie gecici bi çözüm.bende de reflu var 3 senedir.rennie 1 saat rahatlatiyo sonrasinda yeniden yanmaya başlıyor.onun yerine her miden yandığında yarim cay bardağı soğuk süt iç.daha fazla icme ama,cok icince de mide asitini cogattigi icin yine yanma yapar.her yandiginda yarım cay bardağı soguk süt.inan bana rennie den daha cok rahatlatiyor

Kizlar merhaba doğum sonrasi kabizlik yasayan var mi? Caresi nedir ?
Benim yengeme dogum sonrasi hem kabızlık hemde catlatlik oldugu icin doktor duphalac surup vermisti.doktoruna bi sor canim istersen.ekmek tuketme posali lifli seyler tuket.kefir de cok iyi oluyor

Kızlar son haftalarda olup hala magnezyum kullananlar var mı? Sancılarımızı falan anlamamızı önler mi ki acaba? O kadar çok şey var ki doktora soracak bunu unuttum :dondurma:

Ben kullanıyorum canim ama
Benim sezeryan olucak 14 agustos da, normal Doğum bekleyenler icin bırakmak
Gerekiyormuş diye duymuştum emin değilim ama.

Ben gaviskon şurup içiyorum canim bu aralar çok şükür geçti baya ama günde 3 kez falan içiyordum yandığı zamanlar

Rennie bana da yazmıştı doktorum bi sakıncası yok canim kullanabilirsin.ama rennie gecici bi çözüm.bende de reflu var 3 senedir.rennie 1 saat rahatlatiyo sonrasinda yeniden yanmaya başlıyor.onun yerine her miden yandığında yarim cay bardağı soğuk süt iç.daha fazla icme ama,cok icince de mide asitini cogattigi icin yine yanma yapar.her yandiginda yarım cay bardağı soguk süt.inan bana rennie den daha cok rahatlatiyor
Maalesef tatlım senin haftalarındayken süt ve sodayla geçiyordu arttık bi tek rennie fayda ediyor geçirmiyor rennie reflü yok bende ve yeme saatlerine falan dikkat etmeme rağmen oluyor

Back
X