• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

Yine de böyle alenen karalama yapmanın o merkezdeki tedavi olmuş olumlu ya da olumsuz sonuc almış herkesi uzeceğini düşünüyorum. Tecrübe paylasayim derken kimsenin motivasyonunu
Kimse
Yine de böyle alenen karalama yapmanın o merkezdeki tedavi olmuş olumlu ya da olumsuz sonuc almış herkesi uzeceğini düşünüyorum. Tecrübe paylasayim derken kimsenin motivasyonunu düşürmemeliyiz.
Ben zaten tecrübemi yazdim.Bilmediğim bir şey yazmam.Emin olmayinca yazilmaz.Birakin herkes istediğini yazsin.Ben şahsen kimsenin yazdigina karişmam.Ben doğustan tecrubeliyim ikinciye büyük indirimim varken yinede gitmiyorum bedava olsa yine gitmem.Bahçeciyi arastiriyorum.Halil Ibrahim Tekini bir kac yeri daha araştiriyorum.Bu esnada tecrübem BAHÇECININ KADINLAR KULUBU DIYE BIR INDIRIMI YOK.TAMAMEN YALAN.Biraz yüksek söyleyip bir dakka sonra yüzde 15 indirim diye insanlari kandirmak sacma.Fiyati o zaten yapilan islem belli.Ben bu k9nuyu açarken herkes tecrubesini yazsinda yeni gidenler azda olsa bilgi sahibi olsun diye yazdim.Tesekkur ederim

valla benim bildiğim kadınlar kulübü anlaşması var hatta hiç indirim politikaları yoktu başka sayfada zaza diye bir üyenin sayesinde kadınlar kulübünden gidenlere indirim yaptılar bende ilk ondan duydum görüşme sırasında da söyledim o zaman %15 yaptılar bana da ben doktorum murat beyden de kliniktende memnunum. transferim yapıldı şimdi geriye sonucu beklemek kaldı inşallah hakkımda hayırlısı olur

canım benim zamanımda kadınlar kulübüne özel indirim yoktu bahçecide sonradan çıktı bu indirim ben mesela indirimsiz fiyattan tedavi oldum. belki sen konuşma sırasında üyeyim falan dediysen hemen indirimli fiyat yapmışlardır sana

Aynen oyle oldu,ben de görüşme esnasında maddi durumumun kötü olduğunu ve klüpten Bahceci de tedavi olan hastalari takip ettiğimi de soyledim sağolsunlar yardımcı oldular,çok heyecanlıyım, inşallah hepimizin yüzü gülsün 😊😊😊

valla benim bildiğim kadınlar kulübü anlaşması var hatta hiç indirim politikaları yoktu başka sayfada zaza diye bir üyenin sayesinde kadınlar kulübünden gidenlere indirim yaptılar bende ilk ondan duydum görüşme sırasında da söyledim o zaman %15 yaptılar bana da ben doktorum murat beyden de kliniktende memnunum. transferim yapıldı şimdi geriye sonucu beklemek kaldı inşallah hakkımda hayırlısı olur
Ne güzel 🤗hayirli olsun

Öncelikle Merhaba; sitede yeni üyeyim ama 5-6 yıldır takipçisiyim..net te bir konu araştırırken mutlaka;bakalım kadınlar klubü ne demiş diye bakardım:)) özellikle bu konu için üyeliğe başladım ki söz konusu evlat sahibi olmak kadar ciddi bir durumda daha fazla dayanışmada bulunmalı..bu sebeple konuyu açan ravzan42 arkadaşa teşekkür ediyorum..arkadaşlar ben de çözüm olarak kıbrısı yıllardır düşünen bir insan olarak maddi manevi malesef geç harekete geçebildim 43 yaşındayım.Daha ilk iletişim aşamasında bile güvenim ve hayallerim zedelendi..önce vita altera adlı bir yerle iletişime geçtim çok ilgili görünüp testler fln isteyip devamında puff ortadan kayboldular;detayları snr verebilirim..ardından en iddialı olan ve buradan da ismi tavsiye edilen dr.savaş özyiğit in hstnsiyle iletişime geçtim karşıma embriyolist olduğunu söyleyen ısrarla ismini vermeyen ve de çok saçma karşılıklar vererek moral bozan biri çıktı.şimdi bahçeci hstn ile iletişime geçtim hasta koordinatörü hepsinden daha gerçekçi ve donanımlı gibi geldi bana,yarın dr tarafından dönüş yapılacağını söylediler.buradan gelişmeleri paylaşırım yeterki birbirimize faydası olsun..evet bu işi iyice ticarete dökmüş Kıbrıs ama muhtaç olununca bari içlerinden insanlığı da kaybetmemiş olanı bulmak için dayanışma önemli..yoksa fırsatçılar çok can yakarlar..bu arada yukarıda saydıklarımın da yanına kalmasını istemiyorum gerek sosyal medya gerek resmi noktalara aksettireceğim..ve bir de lütfen dikkat; böyle kuruluşların internette ajanları dolaşarak duruma göre manüpilasyonlar yapıyorlar..Dilerim sağlıkla anne olabiliriz herkese bol şans diliyorum :anneadayı:
Merhaba öncelikle gecmiş olsun ben DUNYA CARE EURO İVF euro ivf ye gittim olumsuz sonuc aldım iki kere yazık insanların emeklerine paralarına yorum yazayım insanlar gorsın dedim

merhaba canım çok geçmiş olsun donasyonda iki kere negatif almak çok zor bence bahçeci ile görüş genelde herkes memnun çünkü burdan

kızlar daha test günüme var ama evde test yaptım ben henüz arayıp doktorum murat beye de haber vermedim ilk size yazmak istedim. hafif belli belirsin ama ikinci bir çizgi çıktı :) allahım nolur bu sefer olmuş olsun :)

canımmmm gözün aydın :) silikte olsa çıktıysa bence hamilesindir ayy senin yerinde olsam hemen ararım doktorumu bütün bahçeci kliniğini haberdar etmiştim durumdan ayy hadi hayırlı haberler ver bize :)

kızlarrr gebeyim kan testi verdim değerim 120 çıktı :) murat bey 2 gün sonra tekrar kan ver değerler katlanırsa herşey yolunda demektir dedi :):):))

kızlar daha test günüme var ama evde test yaptım ben henüz arayıp doktorum murat beye de haber vermedim ilk size yazmak istedim. hafif belli belirsin ama ikinci bir çizgi çıktı :) allahım nolur bu sefer olmuş olsun :)

Eklentiler

• Screenshot_20190408-025751.png
    Screenshot_20190408-025751.png
    232,9 KB · Görüntüleme: 105
merhaba canım yok ben donasyonu bahçecide denedim ocak ayında başladık tedaviye ama taze yumurta olduğu için o tedavi sürdü sonra ben transfere uygun olmadığım için ilaç kullandım arada rahim duvarını kalınlaştırmak için transferim ancak oldu darısı başınıza inşallah

Merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var ben 46 yaşındayım ankarada yaşıyorum bahçecide yumurta donasyonu yaptıracağım ama klinik benden kardiyoloji ve dahiliyeden doktor raporu istiyor bu raporu birçok hastane ile görüştüm vermiyorlar içeriğinde hamile kalabilir hormon alabilir yazması gerekiyormuş. Sizden böyle bir rapor istendimi?

Merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var ben 46 yaşındayım ankarada yaşıyorum bahçecide yumurta donasyonu yaptıracağım ama klinik benden kardiyoloji ve dahiliyeden doktor raporu istiyor bu raporu birçok hastane ile görüştüm vermiyorlar içeriğinde hamile kalabilir hormon alabilir yazması gerekiyormuş. Sizden böyle bir rapor istendimi?
Selam canimm evet istiyorlar, ama özel hastaneye git bence bütün doktorlar veriyor birsuru kişi almisti ama hiç alamazsan bahceciyi ara onlar sana yardimci olur doktorun ile konuştup ne istediklerini tarif etsinler senin doktoruna, en fazla bir gün kibrisa gidip gelerek oradaki kalp doktorundan alırsın, onların tanıdıkları vardır merak etme sen

Bana cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.Ankaradaki tüm özel hastaneler ile görüştüm ama sadece sağlıklıdır raporu veriyorlar ama bahçeci kliniği mutlaka gebe kalabilir yazısıda istiyorlar.Sizde mi yaptırdınız.

Back