400 den fazla olmamali o merkez verdikleri fiyatlari biliyorumgunaydin kizlar , ben bahceci kibristan sibel hanimdan fiyat aldim kadinlar klubu uyelerine indirimli oldugu icin 4675euro ucret ile basladim fiyat diger merkezlere gore bahceci kalitesi yaninda bence cok iyi degil mi benim icim cok rahat suan
canım ben kadınlar kulübünden geldiğimi söyledim buraya özel kampanyadan yararlandım bahçeci çünkü buraya özel kampanya yapmış. diğer merkezlerden de aldım fiyat ama içime sinen yer burası oldu 10 yumurta içinde garanti verdiler öyle olunca burda başladık
doc doktor alı ender tellı hocamızın karadenız bolgesındeyken hastasıydım ve şükürler olsun anne oldum yıne hocama gıtmeyı dusunuyorum kendisi saolsun karadenizden gelen hastlarına özel indirimde sağlıyormus. Hocam çok anlayışlı ve yardımcıdır her konudabunu söylemen çok iyi oldu bende aradım üye olduğumu söyledim %15 indirim yapılıyormuş saol
Görüşmeleriniz ve fiyati burada yaz canim ona göre kandirilmayalim tartişiriz buradaBende bugün hem onlarla hemde HİT ile görüşüp bir randevu alacağım.
İndirim sonucu istenen rakac kac para canimcanım ben kadınlar kulübünden geldiğimi söyledim buraya özel kampanyadan yararlandım bahçeci çünkü buraya özel kampanya yapmış. diğer merkezlerden de aldım fiyat ama içime sinen yer burası oldu 10 yumurta içinde garanti verdiler öyle olunca burda başladık
İndirim sonunda kac para söyleniyor size canimdoc doktor alı ender tellı hocamızın karadenız bolgesındeyken hastasıydım ve şükürler olsun anne oldum yıne hocama gıtmeyı dusunuyorum kendisi saolsun karadenizden gelen hastlarına özel indirimde sağlıyormus. Hocam çok anlayışlı ve yardımcıdır her konuda
400 yanliş söylemisim 4000 avro dicektim400 den fazla olmamali o merkez verdikleri fiyatlari biliyorum
merhaba kizlar ben Bahceci Kibris Tup Bebek ten fiyat konusunda donorun 10 garanti yumurtasi ile 5500euro fiyat verdi sibel hanim
%15 kadinlar kulubu uyesi oldugumu soyledim indirim ile 4675euro fiyat verdiler ben hem garanti 10 yumurta hem fiyat hemde kalite ayrica doktorum murat beyden cok memnun kaldim fiyat net 4675euro sizinle paylasmak istedim
canım ben http://docdrendertelli.com/ bu adresten hocama ulaştım, ilkini samsundayken hocamda tedavi görmüştüm şükürler olsun kavuştum ikinciyede yine hocama başlıyorum.karadenızden gelen hastalarına fıyat konusunda yardımcı oluyor sizede olacagından emınım bır danışın derim.Ben de tedavi düşünüyorum nereyi önerirsiniz kadınlar kulübü indirimi varmış sanırım heryerde geçerli mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?