- 28 Kasım 2010
- 41.447
- 136.933
Ben ona kusum hem banladi beni hem de yilbasi gunah konusunu hemen de kapativermis hihhoşgeldin evde oturan emekliler için açmış mune konuyu tam bize göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ona kusum hem banladi beni hem de yilbasi gunah konusunu hemen de kapativermis hihhoşgeldin evde oturan emekliler için açmış mune konuyu tam bize göre
Ben ona kusum hem banladi beni hem de yilbasi gunah konusunu hemen de kapativermis hih
Aynen yaaa vicdansiz zalim mune apla
Aynen yaaa vicdansiz zalim mune apla
Bari bir sebebim olurdu :)öle deme ama ya kapatmasaydı yılbaşı kutlaması günahtır konusunu gene banlı olacaktın yoksa
Nice yıllara sağlıklı mutlu günler 2017 de olsun inşallah. Teşekkürler@oynakbasi34
@YENA
@Diademe @serenalar @ISILDURU
@Arundati
@elifdnzzz
@sinirliportakal
@sevim1991 @yesilcan86 vorones @yeos @Alpdoram @tlyozgr @ebruliki @ingver @Esrasi @antiaging
@Sherrysherrylady @Huzurvemavi
Tum mayis anneleri ve 8.takim zayıflama grubumun yeni yilini kutlar saglik huzur mutluluk aşk ve para nasip olsun insaallah
Unuttuklarim varsa affola kizlar
Sagol ornek anne ornek kv hunter ablam :) sizlere de mutlu yillarannemler de net yok,giremiyeceğim siteye.halbuki,geçen sene evde tek başıma,kuruyemişin dibine vurmuştum.o zaman neredeydiniz, ama aklım ve kalbim sizlerle.şimdiden mutlu yıllar kızlar.
Sebebi yavaş yavaş oluşturuyorsun küsmüş, ablaya küsülür mü hiç fücudun çilekli jöleye döner sonraBari bir sebebim olurdu :)
Ben de tam senden bahsediyordum abla nirde kaldin yavSebebi yavaş yavaş oluşturuyorsun küsmüş, ablaya küsülür mü hiç fücudun çilekli jöleye döner sonra
Geleceğim de hindi dolduranlar yemeğe çağırmadı açım aççç hindim bile yok, kuru ekmeği çaya banıp geliyorumBen de tam senden bahsediyordum abla nirde kaldin yav
Napam,telefonun mu var ki cagri yapayim whatsapptan yazayim mutlu yillar diye
Hicbir basliga uymayan konularda konu disi mesajdan banlanirmisim simdi hahahahaha yeni yil kazigi olurGeleceğim de hindi dolduranlar yemeğe çağırmadı açım aççç hindim bile yok, kuru ekmeği çaya banıp geliyorum
Yok yahu burada konu dışıdan ban yemezsin özellikle buraya açtım, hem yılbaşı topiği, ayakkabı bağcığımı nereden alayım topiği değil kiHicbir basliga uymayan konularda konu disi mesajdan banlanirmisim simdi hahahahaha yeni yil kazigi olur
Sorma ben de hindi doldurmadim, fukaralik iste, dolmamis normal hindi yiyecez :)
Mune darkmore da zengin çıktıYok yahu burada konu dışıdan ban yemezsin özellikle buraya açtım, hem yılbaşı topiği, ayakkabı bağcığımı nereden alayım topiği değil ki
Herkes hindi almış, biz kuşun hiçbir çeşidini görmedik evin etrafında tavuklar eşeleniyor birkaçını kapsam mı acaba
Geçen sene burada hindiler vardı 9-10 tane, bir geçer hepsini çaldılar size mi sattılar yoksa
Gel gülüm biz çaya ekmek banar da yeriz seneye kesin hindiye ortağız, bir but senin bir but benim, doldururuzda içini, 32 diş sırıtarak foto çeker atarız, nispet yaparız buradaMune darkmore da zengin çıktı
Yanınada balkabağı çorbası yapalımGel gülüm biz çaya ekmek banar da yeriz seneye kesin hindiye ortağız, bir but senin bir but benim, doldururuzda içini, 32 diş sırıtarak foto çeker atarız, nispet yaparız burada
Bol bol yapalım zengin görünsün, bu kadın batı hayranıydı değil mi? Geçen diyordu İsveç usülü yermiş, İsveç usülü ne kadar tarif varsa onları da yapalım