Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz girdik sen geç kaldın ablacım, kızımla eşimi bile öptümBen giremedim yaa siz girdiniz mi
Ben giremedim yaa siz girdiniz mi
Ayyyy bende opmeliyim hemen kocişimi oğuşumu Kaynanamda burda onu da öpem mi sizceBiz girdik sen geç kaldın ablacım, kızımla eşimi bile öptüm
Öp gitsinAyyyy bende opmeliyim hemen kocişimi oğuşumu Kaynanamda burda onu da öpem mi sizce
Ayyy bak bide herkes 2016 dan dert yanar 2017 gelmiş kimse kılını kıpırdatmıyoson 3 dakkikadır karşı binaları dikizliyorum tek bir değişiklik bile yok bence onlarda girmedi
Ablam yaaa yapamadım öpemedim ya bütün yıl onu öpersemÖp gitsin
Odtülü oMune banlama lütfen diye nick almışlarDaha neler göreceğiz
Pek konularını bilmiyorum merak ettim bakayımOdtülü o
Eski konuları gitmiştir, 18 yaşlarında odtülü bir delikanlı ara ara çakma maille gelir, terbiyeli ama işte erkekPek konularını bilmiyorum merak ettim bakayım
Abla bu odtu meselesi neOdtülü o
Bir sefer denk gelmiştim kk hanımları ile bayağı normal muhabbet ediyordu.O olabilir miEski konuları gitmiştir, 18 yaşlarında odtülü bir delikanlı ara ara çakma maille gelir, terbiyeli ama işte erkek
Ya bu çocuk kadın profiliyle girdi baştan, sonra erkek olduğunu anladık attık, site bağımşılık yaptı, çakma mail alıp geliyor arada, kötü birşey yapmıyor, edepli bir çocuk Allah için ama erkek diye atıyoruz mecburen, komik biri konu açıyor okusaydın karnına ağrılar girecek cinstenAbla bu odtu meselesi ne