- 12 Temmuz 2006
- 55.404
- 212.151
- 52
Evet o, bazen İngilizce birşeyler yazıp konu açar, denklem sorarBir sefer denk gelmiştim kk hanımları ile bayağı normal muhabbet ediyordu.O olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o, bazen İngilizce birşeyler yazıp konu açar, denklem sorarBir sefer denk gelmiştim kk hanımları ile bayağı normal muhabbet ediyordu.O olabilir mi
Erkek olmasa sorun yok bayağı sohbeti hoşEvet o, bazen İngilizce birşeyler yazıp konu açar, denklem sorar
Burayı okursa şımarırErkek olmasa sorun yok bayağı sohbeti hoş
Seni takip ederse bulabilir Yalan değil bayağı seviyeliBurayı okursa şımarır
Yaa ucuruldu mu konuları merak ettimYa bu çocuk kadın profiliyle girdi baştan, sonra erkek olduğunu anladık attık, site bağımşılık yaptı, çakma mail alıp geliyor arada, kötü birşey yapmıyor, edepli bir çocuk Allah için ama erkek diye atıyoruz mecburen, komik biri konu açıyor okusaydın karnına ağrılar girecek cinsten
Gözüm bir yandan onun üstünde yine gelir bu çocukSeni takip ederse bulabilir Yalan değil bayağı seviyeli
Bugün açtıkları hala duruyor ama eskiler erkek diye kaldırıldıYaa ucuruldu mu konuları merak ettim
Bu gece canı sıkılmış aksiyon istiyorGözüm bir yandan onun üstünde yine gelir bu çocuk
Öpmemiş, bütün sene öpmek zorunda kalır diye korkmuş hahahaha
Kizim beni de öp aneeyyy diye uyandıMutlu yillar..
Eşimi öptüm de kizim uyuyiii..
Yapamadım öpemedim
HeçççKorktum bir an .
2017 yeni sene bilmem ne diye ...yeni yeni adetler çıkartıp durmayın yahu ?
Kayınvalide öpmekte neymiş
Kaynanatör müsün sen, gençlere kötü örnek olma öp yavrum senKorktum bir an .
2017 yeni sene bilmem ne diye ...yeni yeni adetler çıkartıp durmayın yahu ?
Kayınvalide öpmekte neymiş
Kaynanatör müsün sen, gençlere kötü örnek olma öp yavrum sen