Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sene ben yoktum.Ya biz gecen seneye de bu kadro girdiydik bu sene de boyle gecerse litfen seneye beraber olmayalim. Insanlik icin bu fedakarligi yapmaliyiz
Chess yazilanlari okuyabiliyon mu sen kuzum?
Olmussun sen kuzumokumadım vallah
söyleme bilmesinler, yolumu ayrılsada dost kalalım seninle, tarkan iziyor
Harfler yutulmaya başlanmışokumadım vallah
söyleme bilmesinler, yolumu ayrılsada dost kalalım seninle, tarkan iziyor
O yuzden kötü gecti diyosun yani.Geçen sene ben yoktum.
Bizde girmedik henuz 2016 dayııız
Birazdan öpüjeemmmler de başlarHarfler yutulmaya başlanmış
Ya biz gecen seneye de bu kadro girdiydik bu sene de boyle gecerse litfen seneye beraber olmayalim. Insanlik icin bu fedakarligi yapmaliyiz
Seviyoruz seni chessss öpelim miFekat neden benle dalga geçiliyor, her günüm leyla
O siyaseti kapatan Kazen buraya gelecek demenin tam sırasıFekat neden benle dalga geçiliyor, her günüm leyla
Bu saatten sonra cezai ehliyetin yok chess aklından ne geçiyosa dökülebilirsinFekat neden benle dalga geçiliyor, her günüm leyla
Diyorsun ki yeşil başlı gövel ördeklikten domates salçası kıvamına dönsünO siyaseti kapatan Kazen buraya gelecek demenin tam sırası
Chess bi aksam cok guzel kafayla yazmıştı hala hatirlar gulerim.Bu saatten sonra cezai ehliyetin yok chess aklından ne geçiyosa dökülebilirsin
Sensin buChess bi aksam cok guzel kafayla yazmıştı hala hatirlar gulerim.
Sen uyma buna Chess cim sabah pisman olursun
Ahhaaa gercek mi? Bana benziyon kizzzbakın sizinle saniyelik fotumu paylaşcam hazır mısınız gören görmeyene geçmiş olsun herkese nasip olmaz