- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
Bildirim olunca lolita yine alıntı yaptı daha doğrusu yapamadı sandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirim olunca lolita yine alıntı yaptı daha doğrusu yapamadı sandim
O anca cigara koysun
1,5 sene ya yazık işi gücü yoksa demek söyledim inşallah yapabilir :)Bildirim olunca lolita yine alıntı yaptı daha doğrusu yapamadı sandim
Bunlar hep cigaracı anam litfen uzaktan muhatab olalım güzel kokmiyirsinizEn güzel foto
Kalsin tabi alem guzel görsün
Bizi anlamıyorlar AusEn güzel foto
Atv şaşırmamak lazım noel olduğunu sandıklarindan kutlamiyorlar
Kalsin tabi alem guzel görsün
Aaaa ben ona bayılıyorum, geçen sene de seyrettim ben kıskanmam sorun yokHa kızlar saat tam 12 de tlc yi açmayı unutmayın gözünüz gönlünüz açılsın vs defilesi var tabi kocasından kıskanmayanlar ben zorla izletiyorum benimkine
Deynep seçim yapGeçen sene yılbaşına KKda girdim bütün sene çıkamadımŞimdi çıkayım sonra gireyim,eşimin yanına da gidemiyorum korkudan ,yoksa bütün sene
Vayyy benimkide dedi bütün yıl öyle gecer daha ne istiyorsun diye yalançiiiGeçen sene yılbaşına KKda girdim bütün sene çıkamadımŞimdi çıkayım sonra gireyim,eşimin yanına da gidemiyorum korkudan ,yoksa bütün sene
Ne seçimiDeynep seçim yap
Eşin mi kk mıNe seçimi
Aynen izlesin garibanAaaa ben ona bayılıyorum, geçen sene de seyrettim ben kıskanmam sorun yok