- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Benim oglan daha uyuyamadi bebem uyusa acardimHa kızlar saat tam 12 de tlc yi açmayı unutmayın gözünüz gönlünüz açılsın vs defilesi vartabi kocasından kıskanmayanlar
ben zorla izletiyorum benimkine
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglan daha uyuyamadi bebem uyusa acardimHa kızlar saat tam 12 de tlc yi açmayı unutmayın gözünüz gönlünüz açılsın vs defilesi vartabi kocasından kıskanmayanlar
ben zorla izletiyorum benimkine
![]()
Bizi anlamıyorlar Aus![]()
He yaaa tüm sene eşofmanlı karısına bakmaktan içi bayılmıştırAynen izlesin gariban![]()
Şu an ikisini de seçmeyeyim,cüzdanı elime alayım,para sayarak geçireyimEşin mikk mı
![]()
Haklısın +18Benim oglan daha uyuyamadi bebem uyusa acardim![]()
Kocan yok mu kocanGidip yakayımmm ...bütün yıl öyle geçer diyorlar baksana![]()
He yaaa tüm sene eşofmanlı karısına bakmaktan içi bayılmıştır![]()
Geçmiş olsun bibi mahpusta girmeyeceksin yeni yıla inşallah bi 7 dk ban yemezsenAynen izlesin gariban![]()
Tamam o zaman seneye görüşürüzŞu an ikisini de seçmeyeyim,cüzdanı elime alayım,para sayarak geçireyimkendime bir nescafe yapayım ,saat 12 yi geçince gelirim
![]()
He yaaa tüm sene eşofmanlı karısına bakmaktan içi bayılmıştır![]()
Nayir nolamaz butun yilim bebe sallamayla geçemez.Gidip yakayımmm ...bütün yıl öyle geçer diyorlar baksana![]()
Tamam o zaman seneye görüşürüz![]()
Git yanaşKarşı koltukta![]()
Ben diyorum var bende birşeyAy tövbe estağfurullah, bibiiiiii sen topiktekilere çaktırmadan birşey mi yapıyorsun, bir libido patlaması oldu herkeste
Ben yaşlıyım yahu![]()
Son 5 dakikaGeçmiş olsun bibi mahpusta girmeyeceksin yeni yıla inşallah bi 7 dk ban yemezsen![]()
Işıkları kapatırsak daha bi şey olmaz mı amaIşıkları kapatın birşey oluyor topikte hahahahahaha
Bu gece 2. DenemesiMune odtü gelmiş