- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Ayy çok sıkıcı ya, fakir mod on bi bölüm
Seç beğen al bir sürü bölüm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok sıkıcı ya, fakir mod on bi bölüm
Adana da sıradan bir gün ha ben de onu diyecektim siyset haberleri açılmasın ama nor al haberlerinde kapalı olması ilginc yav ayrı bir bölüm açılsa ne iyi olur ne güzel haberler oluyordu chess cim az bizede yolla öküz gözü köpüş öldüren falan
Kkdan beklentim beni hicbir surette banlamamasi. Tisikkirlir iyi aksamlar
Ben de kendim için aynısını diliyorum kk beni zayıflatsa keşkem bi el atın bacınızaChess 2017 KK beklentim ; diyet takımındaki herkes zayıflasın .
Her hafta biz birinci olalım .
Ve ben verdiklerimi almayayım (prdon bunun kk ile ilgisi yok )
Deme öyle üzülüyorum.Hangi siyasetin
Aynı fikirdeyim sankiKkdan beklentim beni hicbir surette banlamamasi. Tisikkirlir iyi aksamlar
Nasil oluyor o acebağğsıBen banlanmadığım için bu beklenti temenni şeysi hiç aklıma gelmedi
Açılması pek mümkün görünmüyorDeme öyle üzülüyorum.
Siyaset topiklerini cok özlüyorum
Ben de kendim için aynısını diliyorum kk beni zayıflatsa keşkem bi el atın bacınıza
Yaa bendeDeme öyle üzülüyorum.
Siyaset topiklerini cok özlüyorum
Benim hiç aklıma gelmediHatta başka beklentim bile yok Birşeye kusur bulup değişmesini isteyelimBen banlanmadığım için bu beklenti temenni şeysi hiç aklıma gelmedi
Nasil oluyor o acebağğsı
İnsan bekliyor işteAçılması pek mümkün görünmüyor
Nereye daha karpuz keseceğdikHepinize mutlu Noeller karpuz suyu kaçarr kismeler cevap vermiyor bana
Zaten bütün diyet topikleri peşimde herkeşler beni zayıflatmaya çalışıyor artık dove döve eritin beniGelsene bizim takıma ...
Ama çok popüler bir takımız listemiz dolu , sırada bekleyen çok . Eritmeden yollamıyorum kimseyi ... çok pis kurallarım da var
Chess 2017 KK beklentim ; diyet takımındaki herkes zayıflasın .
Her hafta biz birinci olalım .
Ve ben verdiklerimi almayayım (prdon bunun kk ile ilgisi yok )
Kullanman gereken ilaçları düzenli kullansan zaten zayıflayacaksınZaten bütün diyet topikleri peşimde herkeşler beni zayıflatmaya çalışıyor artık dove döve eritin beni
Bak ya gene yakaladı beni baklava vereyim mi antep fistikli konuyu değiştirmeye çalısan bibiKullanman gereken ilaçları düzenli kullansan zaten zayıflayacaksın