2017 yılı hedefleriniz nelerdir?

2017 yılında dil öğrenmek,ideal kiloya düşebilmek,iş sahibi olabilmek, kitap çıkartabilmek, en önemlisi de başkaları için çaba sarfetmemek önceliği kendime verebilmek :)

2017 yılında dil öğrenmek,ideal kiloya düşebilmek,iş sahibi olabilmek, kitap çıkartabilmek, en önemlisi de başkaları için çaba sarfetmemek önceliği kendime verebilmek :)
Aramıza hoşgeldiniz. Hangi dalda kitap hazırlıyorsunuz?

Son düzenleme:
Kızlar bu yıl evcil olayım diyorum.Nasıl olur sizce? Kendimi daha iyi tanırım, çalışma hayatı , günlük koşusturmalardan kendimize yabancı oluyoruz.

Ayy deneyim dedim yandım resmen

Bu da eritmezse yağları bi daha erimez yani

Her yer misss gibi kokmalı Kirleri çıkarmalı, eskileri atmalı Temizlenip paklanmalı Geçmişi bırakmalı, geleceğe bakmalı 2017'ye son 07

2017 yılı bize sağlık ülkemize ve dünyaya barış, huzur, kardeşlik getirsin savaşlar bitsin insanlar ölmesin

Mutlu ve huzurlu olmak. Eski sagligima donmek. Bol bol seyahat. Daha az esya daha fazla ani. 2017 hedeflerim bunlar simdilik.

2017. Yılında Sağlık, mutluluk, daha çok maddi anlamda birikim, güzel anı hatıra biriktirmek istiyorum.borçlarımdan kurtulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…