2017 yilinda hizurlu mutlu bit yuva kirmak istiyorum .Hedeflerimizi paylaşalım, bakalım 2018 yılına kadar başarılı olabilecek miyiz? Birbirimize manevi destekolabiliriz
SlmEvlilik, dil öğrenmek konuşabilir seviyede, en az iki yabancı ülkeye gitmek, hobiler için bir kursa gitmek ve sağlığımın düzelmesi.
Diyet bölümünde günlüğünüzcesursincap post: 49193608 .!.:2017 yılında sağlığım için 10 kilo vereceğim. Sağlıklı besleneceğim.
Süperkelebek-etkisi, post: 49241629, member: 802812"]Bende birden fazla hedef var. :)
İlk ve en önemli hedef: reiki de ilerlemek ve frekansımı yükseltmek.
Sonrasındaysa kendimi geliştirmek, katibe olabilmek, 25 kilo vermek geliyor. :)
Başladım bile çoktaan :)Süperhedeflerin çok olması daha çok motive eder, size göre hangisi diğerlerini yapmana yardımcı oluyorsa o hedefe öncelik veriniz bence
kilo vermek icin arkadaslar ..Bende birden fazla hedef var. :)
İlk ve en önemli hedef: reiki de ilerlemek ve frekansımı yükseltmek.
Sonrasındaysa kendimi geliştirmek, katibe olabilmek, 25 kilo vermek geliyor. :)
daha sakın, daha olgun, daha pozitif, daha guleryuzlu, daha sabırlı olmak.
daha duzenlı egzersiz yapmak.
tam anlamıyla teslımıyet hıssını kavramaya calışmak..
kızlar aynı duygular içerisindeyim. Kendimi daha ön planda tutacağım. Hayatımın başrolünde BEN olacağımŞu anki hayatım devam ettirmek. 38 yaşındayım ve yıllarca uğraşarak beni mutlu edecek şeyleri hayatıma yerleştirmeyi başardım diyebilirim.
Kesinlikle en önemlisi bukızlar aynı duygular içerisindeyim. Kendimi daha ön planda tutacağım. Hayatımın başrolünde BEN olacağım
Slmsağlık için buzdolabınızı düzenleyin, size iyi gelen besinler yerleştirin hobiler çok rahatlatıcı kendi kendinize öğrenmek daha iyi bence ki; kalan zamanda dil öğrenebilirsiniz . Sinemaları yabancı dil ile izleyin faydası oluyor. Evlilik biri varsa çok güzel adım atılmış gibi biri yoksa hep fit olun derim
Geçmiş olsun. Başarılar.Sağlık aslında normalde iyiyim fakat bende kalıcı bi hastalık var o yüzden mecbur dikkatli olmam lazım :) Dil kursuna gidiyorum diziler hep yabancı olanları izlerim. Evlilik biri yokAma önceden kiloluydum şimdi 47 kilodayım :) Hazırım yani 2016 ya.
iste bana da arkadasim tavsiye etti..Bana da diyetisyen son ara Öğün olarak vermişti.pul biberli yoğurt.