2017 yılı hedefleriniz nelerdir?

yaprak02

**Nar Tanesi**
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.449
2.476
Hedeflerimizi paylaşalım, bakalım 2018 yılına kadar başarılı olabilecek miyiz? Birbirimize manevi destek olabiliriz

Hedeflerimizi paylaşalım, bakalım 2018 yılına kadar başarılı olabilecek miyiz? Birbirimize manevi destek olabiliriz
2017 yilinda hizurlu mutlu bit yuva kirmak istiyorum .
insAllah herşey çok iyi olur..
Allahim hakkimda herşeyin hayirlisi ne ise onu ver nolur ya rab..
canlar içten Amiin dermisiniz..

Evlilik, dil öğrenmek konuşabilir seviyede, en az iki yabancı ülkeye gitmek, hobiler için bir kursa gitmek ve sağlığımın düzelmesi.

Evlilik, dil öğrenmek konuşabilir seviyede, en az iki yabancı ülkeye gitmek, hobiler için bir kursa gitmek ve sağlığımın düzelmesi.
Slm sağlık için buzdolabınızı düzenleyin, size iyi gelen besinler yerleştirin hobiler çok rahatlatıcı kendi kendinize öğrenmek daha iyi bence ki; kalan zamanda dil öğrenebilirsiniz. Sinemaları yabancı dil ile izleyin faydası oluyor. Evlilik biri varsa çok güzel adım atılmış gibi biri yoksa hep fit olun derim

cesursincap post: 49193608 .!.:
2017 yılında sağlığım için 10 kilo vereceğim. Sağlıklı besleneceğim.
Diyet bölümünde günlüğünüz var mı? Ya da diyet gruplarına üye misiniz? Bir yerden başlamalı

Bende birden fazla hedef var. :)

İlk ve en önemli hedef: reiki de ilerlemek ve frekansımı yükseltmek.
Sonrasındaysa kendimi geliştirmek, katibe olabilmek, 25 kilo vermek geliyor. :)

Süper hedeflerin çok olması daha çok motive eder, size göre hangisi diğerlerini yapmana yardımcı oluyorsa o hedefe öncelik veriniz bence

Bende birden fazla hedef var. :)

İlk ve en önemli hedef: reiki de ilerlemek ve frekansımı yükseltmek.
Sonrasındaysa kendimi geliştirmek, katibe olabilmek, 25 kilo vermek geliyor. :)
kilo vermek icin arkadaslar ..
cok guzel tavsiyem var..
her sabah aç karnina bir kase yogurt içine yarim limon sikip birde bir çay kasigi pul biber koyup bunu surekli yaparsaniz ins yag yakmaya yardimci olacaktir eminim..
ben faydasini gordum yani duzenli olarak yapilirsa cok iyi olur.

Şu anki hayatım devam ettirmek. 38 yaşındayım ve yıllarca uğraşarak beni mutlu edecek şeyleri hayatıma yerleştirmeyi başardım diyebilirim.

daha sakın, daha olgun, daha pozitif, daha guleryuzlu, daha sabırlı olmak.
daha duzenlı egzersiz yapmak.
tam anlamıyla teslımıyet hıssını kavramaya calışmak..

Şu anki hayatım devam ettirmek. 38 yaşındayım ve yıllarca uğraşarak beni mutlu edecek şeyleri hayatıma yerleştirmeyi başardım diyebilirim.
kızlar aynı duygular içerisindeyim. Kendimi daha ön planda tutacağım. Hayatımın başrolünde BEN olacağım

kızlar aynı duygular içerisindeyim. Kendimi daha ön planda tutacağım. Hayatımın başrolünde BEN olacağım
Kesinlikle en önemlisi bu
Ben olmak istemediğim yerde durmuyorum, görüşmek istemediğim insanla şartlar dahilinde görüşmüyorum. Ve ya az görüşüyorum. Bir kere geldim hayata. Onu bunu memnun edeceğim diye uğraşamam. Babamın oğlu da olsa...

Sağlık aslında normalde iyiyim fakat bende kalıcı bi hastalık var o yüzden mecbur dikkatli olmam lazım :) Dil kursuna gidiyorum diziler hep yabancı olanları izlerim. Evlilik biri yok Ama önceden kiloluydum şimdi 47 kilodayım :) Hazırım yani 2016 ya.

Geçmiş olsun. Başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…