- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.641
Tebrik ederim hamilesin :) kan kesin sonuç ama 2 gün sonra istersen kan verEki Görüntüle 2085559
Kizlarr transferim ayin 20 sinde olmuştu bi bakin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim hamilesin :) kan kesin sonuç ama 2 gün sonra istersen kan verEki Görüntüle 2085559
Kizlarr transferim ayin 20 sinde olmuştu bi bakin nolur
Zaten cumartesi test günüm :) ters birsey olmaz ins . Çok tsk ederim inş vardır gebelikTebrik ederim hamilesin :) kan kesin sonuç ama 2 gün sonra istersen kan ver
Gözün aydın Can'ım darısı bizlerin başına insallah bizlere de dua edinZaten cumartesi test günüm :) ters birsey olmaz ins . Çok tsk ederim inş vardır gebelik
Cok sevindim Can'ım10. Gün değerim 75.2 idi
12. Gün değerim 208.8 çıkmış. Çok şükür.
(3. Gün embriyosu taze transfer)
Amin canim inşallah vardır gebelik sizde yaşayın inşallah
Gözün aydın Can'ım darısı bizlerin başına insallah bizlere de dua edin
Az kalmis canim.ins sendende guzel haber aliriz:)hayırlı olsun gözün aydın inşallah bende yaşarım benimde transfer gününü sayarsak 8.günüm...
Canim cok iyi cikmis masallaahh:) ayya ne guzel ya herkes pozitifi goruyor:) canim sizde bi sorun varmiydi sebepsizmiydi10. Gün değerim 75.2 idi
Sorun çok cnm benim düşük amh (0.11) yüksek fsh (14) . Yumurta sayım az. Eşimin sperm değerleri iyi ama yapısal bozukluğu olan spermleri vardı. Bu 6. Tedavim amh düşüklüğü kaliteyi de düşürüyor yine düşük kalite idi ama tuttu çok şükür.Canim cok iyi cikmis masallaahh:) ayya ne guzel ya herkes pozitifi goruyor:) canim sizde bi sorun varmiydi sebepsizmiydi
Ayy cok sevindim canim ya:) ya cok soru soruyrm ama yas kacti ya benim 36 oldu ondan soruyrm endiseliyim birazdaSorun çok cnm benim düşük amh (0.11) yüksek fsh (14) . Yumurta sayım az. Eşimin sperm değerleri iyi ama yapısal bozukluğu olan spermleri vardı. Bu 6. Tedavim amh düşüklüğü kaliteyi de düşürüyor yine düşük kalite idi ama tuttu çok şükür.
Yaş29 ama yumurtalık yaşın 40-45 dedi doktorum :)Ayy cok sevindim canim ya:) ya cok soru soruyrm ama yas kacti ya benim 36 oldu ondan soruyrm endiseliyim birazda
Senin adina gercekten cok cok sevindim canim:) dikkat et bundan sonrada kendine guzel habrrlerini bekliyrz. Banada umut oldun bu arada cok tsk ederim cvp icinYaş29 ama yumurtalık yaşın 40-45 dedi doktorum :)
Cnm cok guzel yukselmis degerin gozun aydin :)10. Gün değerim 75.2 idi
Az kalmis cnm snn de :) belirtn var miBen pazar günü yapılacağım