*2017 yılı Aralık Ayında Tüp bebeğe başlayacaklar....*

Bunu ben de merak ediyorum canım neye göre iğne veriyorlar.
Ben transfer sonrası jel, estorfem ve çocuk asprini kullanıyorum. Hatta ilk denememizde 5.gün kanamam başlamıştı, okuduklarım hep kanama olnca asprini kestirmişler falan ama bana yine de verdi doktorum.
Ben de jel yerine fitil var . Bir çok kişiye veriyorlar sanırım neden vermedi diye ben de merak ettim
Hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosu
teşekkürler canım 5. Gün
 
Benimde transferim bugün oldu proluton igne verdi Dr bugün vurdu kendileri 3 gün ara ile vurulacagim kalçadan..göbekten de ignem var kan koyuluğu için. Estrofem,decavit bide deltacortril diye haplarim
 
Kızlar benim tedavimde Ocak ayına kaldı.bir ay öncesinden önereceğiniz bir şey var mı?yeme içme konusunda?
Kızlar bugün transferim oldu . Artık ben de beklemedeyim. Transferi olanlar illa iğne kullandı mı doktor bana vermedi de
Canım benim kullandığım 3 tane iğne vardı. Hala 2si devam ediyor
 
Hanımlar grubun ilk kötü haberi benden gelecekmiş hayırlısı olsun. 1 tane bile yumurtam çıkmadı hepsi boşmuş tedavim iptal. Cektiklerim kaldı bana. Başka bir konuda devam ederim artık burada yokum. Allah hepinizin yolunu açık etsin ve pozitif sonuçlar nasip etsin.
Yumurta toplandıktan sonra mı boş cıktı.? Neden öyle olmuş çok uzuldum
 
Kizlar igneler beni cok sisiriyor, 7'den sonra yemiyorum. Hamurisi ve sekerden de uzak durmaya calisiyorum. Harici siskinlikten kurtulmak icin veya cok sismemek icin onerileriniz var mi??

Bir de doktor asla agir kaldirmamami, biseyler itmememi, yuksege uzanmamami, karnimi zorlayacak hareketler yapmamami soyledi. Yuruyusu sormadim ama sanirim iyi gelebilir diye dusunuyorum. Bu tarz tavsiye alaniniz oldu mu?
 
X