- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.661
Belirtn var mi cnm ?benim pazar günüü...
Ins ard arda guzel haberler verirz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtn var mi cnm ?benim pazar günüü...
Sevindin cnn hayırlı olsun10. Gün değerim 75.2 idi
12. Gün değerim 208.8 çıkmış. Çok şükür.
(3. Gün embriyosu taze transfer)
Pazartesi benimdeTatil olduğu icin 2 ocağı bekleyebilirim acilden yaptırmam lazim
Amin Rabbim size de nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli. Evet çok şükür hep düzenli adetimKuzunun annesi merhaba,
Sizinle amh değerimiz aynı 0,11. Yaşlar farklı ama :) Rabbim tamamına erdirsin, bana umut oldunuz, gebe kaldınız. Adetler düzenli miydi sizde
Hayır ertesi gün 1 sayılıyorKızlar transfer günü 1 mi sayılıyor
Merhaba arkadaşlar. Aralık ayında 6. tüp bebek denememe başlayacağım. kasım ayında başlamayı planlıyorduk ancak yumurtlama kisti oluştuğu için doğum kontrol ilacına başladım. eğer herşey yolunda giderse bir sonraki adete başlayacağız. 2 aydır teatrio kapsül kullanıyorum. Antalya Memorial Mehmet Öztürkmen'e başlamaya karar verdim.
Sayfamızda hamile kalanlar.
@arya1234
@Btlblnt
kuzununannesi
S sus_panda
@hope25
@Gamze020
Doktorun iyi dediyse doğrudur çünkü e2 embriyo sayısı ve büyüklüğü ile orantılıdır yüksek çıkması iyi değil pko hastalarının yüksek çıkar oda ohhs riski yaratır ve transferleri ertelenirKızlar ben de bir şey soracağım , pazartesi e2 değerim 216 civarındaydı bugün 883 olmuş şükür gayet iyi dediler ama forumlarda okuyorum 10.000-15.000 leri görüyorum şaşırıyorum . Bende problem de yok ama değerim kıyaslama yapınca düşük geldi salı günü OPU m olacak sanırım o zamana kadar katlanır mı acaba ?? Folikuller buyudukten sonra mı hızlı artıs oluyor degerde ? Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?? Teşekkürlerr
Anladım canım , bende pcos yok o yuzden boyle demekkii çok teşekkürlerDoktorun iyi dediyse doğrudur çünkü e2 embriyo sayısı ve büyüklüğü ile orantılıdır yüksek çıkması iyi değil pko hastalarının yüksek çıkar oda ohhs riski yaratır ve transferleri ertelenir
Canim cumarteaimi senin test gunun masallah seninde gelmis gunun ins. Bi pozitifide senden goruruz:) guzel haberlerini bekliyrzCumartesi gunu tahlil yaptircak baska arkadaslar var mi bnm gbi :) ?
Bende transferin 2.günü başladı kaşık ağrısı adet olacak gibi sancım hala var ama göguslerim normale döndüAz kalmis cnm snn de :) belirtn var mi
Benim ilk kontrol iğnenin 4.günüydü canımYa kizlar bisey sorcam size ben dun dr gittim ilk ignemi oldum tekrar kontrole sali gunu cagirdi bana cok gec gibi geldi daha sik kontrol olmasi gerekmezmiydi? Sizin nasil oldu kafama takildida?
Ya benim sali gunu igenelrim bitmis oluyr pazartesi 6 igne oluyr bilemedim biraz tedirgin oldumBenim ilk kontrol iğnenin 4.günüydü canım
Bende ilk kontorllümde 4 gün sonra gittim sonra 3 gün sonra gel dedi sonra yine 3 gün verdi en son 2 ye düştü normal merak etmeYa kizlar bisey sorcam size ben dun dr gittim ilk ignemi oldum tekrar kontrole sali gunu cagirdi bana cok gec gibi geldi daha sik kontrol olmasi gerekmezmiydi? Sizin nasil oldu kafama takildida?