-
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.601
Ben de jel yerine fitil var . Bir çok kişiye veriyorlar sanırım neden vermedi diye ben de merak ettimBunu ben de merak ediyorum canım neye göre iğne veriyorlar.
Ben transfer sonrası jel, estorfem ve çocuk asprini kullanıyorum. Hatta ilk denememizde 5.gün kanamam başlamıştı, okuduklarım hep kanama olnca asprini kestirmişler falan ama bana yine de verdi doktorum.
teşekkürler canım 5. GünHayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosu
Test günün ne zmanAllah razı olsun cnm amin
Rabbim en kısa zamanda bu süreçte mücadele veren herkesin kucağını doldursun inş
Benim acaip ayaklarım üşüyordu belirtimi bilmem ama ısıtamıyordum
Hayırlısı olsun cnm
Bende iğne kullanmadım
Benimde transferim bugün oldu proluton igne verdi Dr bugün vurdu kendileri 3 gün ara ile vurulacagim kalçadan..göbekten de ignem var kan koyuluğu için. Estrofem,decavit bide deltacortril diye haplarim
Yok cnm bn sadece progestan fitil kullaniorumKızlar bugün transferim oldu . Artık ben de beklemedeyim. Transferi olanlar illa iğne kullandı mı doktor bana vermedi de
Transferden sonrami usumeye baslamisti cnm?Allah razı olsun cnm amin
Rabbim en kısa zamanda bu süreçte mücadele veren herkesin kucağını doldursun inş
Benim acaip ayaklarım üşüyordu belirtimi bilmem ama ısıtamıyordum
Hayırlısı olsun cnm
Bende iğne kullanmadım
Saol canim benim ins.yaa desteklerinizi bekliyrmİnşallah her şey güzel olacak tatlım sen gönlünü ferah tut :)
Ben de öyle :)Yok cnm bn sadece progestan fitil kullaniorum
12.gün sonucum 14 de birdaha vermemi istedi doktor. Kimyasal gebelik riskine karşıMaşallah ikiz gibi sanki :) sağ sağlim kucağına al kaçıncu gün sonucun bu? Baya iyi maşallah
Yaa bilmiyorum ki olabilir :)hayırlısı inşallahAyy ayy ayy canim benim sonucun cokk güzel masallahh:) kiz ikiz olmasin baya yuksek cikmis:)
Kızlar benim tedavimde Ocak ayına kaldı.bir ay öncesinden önereceğiniz bir şey var mı?yeme içme konusunda?
Canım benim kullandığım 3 tane iğne vardı. Hala 2si devam ediyorKızlar bugün transferim oldu . Artık ben de beklemedeyim. Transferi olanlar illa iğne kullandı mı doktor bana vermedi de
Yumurta toplandıktan sonra mı boş cıktı.? Neden öyle olmuş çok uzuldumHanımlar grubun ilk kötü haberi benden gelecekmiş hayırlısı olsun. 1 tane bile yumurtam çıkmadı hepsi boşmuş tedavim iptal. Cektiklerim kaldı bana. Başka bir konuda devam ederim artık burada yokum. Allah hepinizin yolunu açık etsin ve pozitif sonuçlar nasip etsin.
Yumurta toplayamamışlar boşmuş hepsi farklı bir sıvı doluymuş öyle anladım. Nedeni hakkında bir fikrim yok 1 ay ara verip ikinci ay tedavi tekrardanYumurta toplandıktan sonra mı boş cıktı.? Neden öyle olmuş çok uzuldum
Hayırlısı böyleymiş diyelim üzülmeyinYumurta toplayamamışlar boşmuş hepsi farklı bir sıvı doluymuş öyle anladım. Nedeni hakkında bir fikrim yok 1 ay ara verip ikinci ay tedavi tekrardan
Amin inşallah canımHepinizi bekliyorum inşallah Rabbim bu gruptaki kimseye negatifi yaşatmasın hep birlikte doğuma gün sayalım
Bende uc defa devlette yaptim hop sipsak kara duzen hicbisey anlamadim hersey normal dediler yolladilar olmadi. Simdi bakalim nasil olcakValla ben de anlamadım ben ilk kez yaptırdığım için biraz tecrübesizimOkuya okuya ,sora sora öğreniyoruz hilal1907
Kimseye güven yok cok sıkıntılı ya. Tecrübe kazanmadan kim ne yaparsa kim ne ďerse inanmak zorunda kalıyoruz.Bende uc defa devlette yaptim hop sipsak kara duzen hicbisey anlamadim hersey normal dediler yolladilar olmadi. Simdi bakalim nasil olcak
Geçmiş olsun cnn allah yardımcımız olsunYumurta toplandıktan sonra mı boş cıktı.? Neden öyle olmuş çok uzuldum
Yumurta toplayamamışlar boşmuş hepsi farklı bir sıvı doluymuş öyle anladım. Nedeni hakkında bir fikrim yok 1 ay ara verip ikinci ay tedavi tekrardan