- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.581
Canim hayirlis olsun allah sagsalim kucagina alamayi nasip etsin:) bizlerde duayi unutmayin...Kızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
5.gün embriyosu, 9. Gün değerim
Allaha çok şükür miniğim bana tutunmuş
İnşbundan sonra güzel gelişimlerini görmemizi nasip eder Allah'ım
Canim moralini bozma dicem ama biliyrm elde degil.hakkinda hayirlisi olsun ama sakin pes etme kendini toparla tedaviye devam rabbim ins seninde kucagini dolduracaktir.Hanımlar grubun ilk kötü haberi benden gelecekmiş hayırlısı olsun. 1 tane bile yumurtam çıkmadı hepsi boşmuş tedavim iptal. Cektiklerim kaldı bana. Başka bir konuda devam ederim artık burada yokum. Allah hepinizin yolunu açık etsin ve pozitif sonuçlar nasip etsin.
İnşallah her şey güzel olacak tatlım sen gönlünü ferah tut :)Kizlar bende dr gittim bugun ignelere basliyorum puregon 300iu ile. Dualarinizi bekliyrm ins tedavim guzel gecer
Üzülme canım benim pes etmek yok..nolur moralini bozma..bol bol dua ediyoruzz inşallah olucak bu olmazsa öbürü olcak elbet olcak...yeterki umudunu yitirmeHanımlar grubun ilk kötü haberi benden gelecekmiş hayırlısı olsun. 1 tane bile yumurtam çıkmadı hepsi boşmuş tedavim iptal. Cektiklerim kaldı bana. Başka bir konuda devam ederim artık burada yokum. Allah hepinizin yolunu açık etsin ve pozitif sonuçlar nasip etsin.
Cumartesi cnm az kaldi bnm de :)Canım senin test günün ne zamandı
İnofolic, solgar female, Omepa, haftada 1 devit ampul kullanacağım, şubatta bir sorun olmazsa başlayacak tedavimKızlar benim tedavimde Ocak ayına kaldı.bir ay öncesinden önereceğiniz bir şey var mı?yeme içme konusunda?
Hadi inş 5. Pozitifi alan sen olCumartesi cnm az kaldi bnm de :)
Ayy ins cnm ya sn smdi hamissin ya dua et hepimize snn duan kabul olur :)Hadi inş 5. Pozitifi alan sen ol
İnşallah hamileyiimdir yarın 12. Günüm tekrar kan vereceğim Rabbim dualarınızı kabul etsin inşAyy ins cnm ya sn smdi hamissin ya dua et hepimize snn duan kabul olur :)
Doktor bana Akdeniz diyeti önerdi imom verdi bir de d vitamini bende bu ayı kafaya hiç bir şey takmadan bol etkinlikle geçirmeyi düşünüyorumİnofolic, solgar female, Omepa, haftada 1 devit ampul kullanacağım, şubatta bir sorun olmazsa başlayacak tedavim
Sorununuz neydi? İlk denememi olacak? Haftada 3 gün spor yapıyorum, bol su içiyorum, hergün hurma badem kaju yiyorum, bol balık yemek gerekiyor birtek balık yiyemiyorum bu ara.3aydır antioksidan kullanıyorum bitince diğer ilaçlara başlayacağım. Bizde de sorun yok inşallah bu son deneme olurDoktor bana Akdeniz diyeti önerdi imom verdi bir de d vitamini bende bu ayı kafaya hiç bir şey takmadan bol etkinlikle geçirmeyi düşünüyorum
İnşallah katlanmıştır değerinizİnşallah hamileyiimdir yarın 12. Günüm tekrar kan vereceğim Rabbim dualarınızı kabul etsin inş
Bunu ben de merak ediyorum canım neye göre iğne veriyorlar.Kızlar bugün transferim oldu . Artık ben de beklemedeyim. Transferi olanlar illa iğne kullandı mı doktor bana vermedi de
Allah razı olsun cnm aminCanim hayirlis olsun allah sagsalim kucagina alamayi nasip etsin:) bizlerde duayi unutmayin...
Benim acaip ayaklarım üşüyordu belirtimi bilmem ama ısıtamıyordumArkadaslar bnm elim ayagim usuyo ama yuzum cok sicak snki atesim var bu belirtimi acaba
Hayırlısı olsun cnmKızlar bugün transferim oldu . Artık ben de beklemedeyim. Transferi olanlar illa iğne kullandı mı doktor bana vermedi de
Hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuKızlar bugün transferim oldu . Artık ben de beklemedeyim. Transferi olanlar illa iğne kullandı mı doktor bana vermedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?