- 13 Mayıs 2010
- 745
- 306
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.541
Tup bebek sitelerine bakıyorum beslenme de kahveyi mümkünse hiç içmeyin yazmislar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinBenim dr. Kahve . Çay. Kola kesinlikle yok dedi. Gunde 2 bardak tuzlu ayran iç dedi. . Bugun transferim var . Banada dua edin
Pozitifi görim.
Asla ne kahve ne çay içtim. İlk günler ananaa yedim sonra aklımı karıştırdılar ananas hakkında yemeyi bıraktm. Sabahları süt peynir ve haşlanmış yumurta. Doktorum kemik suyu çorbası önerdi. Bol bol protein et balık yedim. Mutlaka meyve tükettim. Son olarak fındık gnde bir avuçHamilelerimize hayırlı olsun darısı başımıza kızlar hamile olan arkadaşlara soruyorum ne yediniz içtiniz özellikle kahve içtinizmi
Yaptım ben ayakta ve ılık bir şekildeBanyo yaptınız mı bir sürü yazılan çizilen var ortalıkta kafamız karisiyor
Kahveyi çok seviyorsun galiba:)Tup bebek sitelerine bakıyorum beslenme de kahveyi mümkünse hiç içmeyin yazmislar
Bana Dr hiç birşey demedi kızlar günde 3 türk kahvesi içtiğimi bilirim umarım birşey olmaz 1 saatten transferim varAsla ne kahve ne çay içtim. İlk günler ananaa yedim sonra aklımı karıştırdılar ananas hakkında yemeyi bıraktm. Sabahları süt peynir ve haşlanmış yumurta. Doktorum kemik suyu çorbası önerdi. Bol bol protein et balık yedim. Mutlaka meyve tükettim. Son olarak fındık gnde bir avuç
Bana Dr hiç birşey demedi kızlar günde 3 türk kahvesi içtiğimi bilirim umarım birşey olmaz 1 saatten transferim var
İnofolic verdi sadece doktorum, ben ilaveten solgar antioksidan, Omepa,devit, ilave ettim, kalitesiz yumurta oluşacak diye korkuyorum.sizin adınıza çok sevindim benim 3. Deneme olacak çok endişeliyimBen vitamin kullanmadm ama aynı hastanedeki başka doktor kullandırıyordu. Kişiye göre değişebilir. Ben klasik gonal f kullandm. Mikroçip yöntemi kullanıyorlar diye biliyorum. 3.gün transferi oldum
Degerin kac cikti da yapmadilar transferi benim devlette hep yuksekti transfer ettiler. 2500 falandi kafam karisti
5000 üzerindeydi benim ki yanlış bilmiyorsam fazla yumurta rezervi oldugu durumlarda yukselirmis dogru mu biliyorum Aynı durumu yasayan var midir?
Merhaba Bende de aynı problem var e2 yüksek doktorum dondurucaz dedi pazar günü opu yapıldı şuan gelişimleri takip ediliyor tamamlanınca yapacaklarını söylediler. Sizin transferiniz oldu mu?Pko var bende e2 yüksek diye direk donduruldu bütün embriyolarim
Amin canım inşallahHayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Ben gördüm canımKanda pozitif görenler idrarda çift çizgiyi gördümu acaba