Bende ekimde başladım yumurtalarim toplandı olusan embriyolar donduruldu.Aynı güne denk gelebilirse randevularimiz karşılaşmamız güzel olur.
Sizin gibi bende adet olmayı bekliyorum.Sizinde toplandımı yumurtalar? Tedavim şuana kadar güzel geçti sonu da güzel olur inşallah. Bu arada aytug kolonkaya değilmi? Ben de bilmiyordum Aytuğ beyin de kalamis tıpta olduğunu sayenizde öğrenmiş
Bende ekimde başladım yumurtalarim toplandı olusan embriyolar donduruldu.Aynı güne denk gelebilirse randevularimiz karşılaşmamız güzel olur.
Sizin gibi bende adet olmayı bekliyorum.Sizinde toplandımı yumurtalar? Tedavim şuana kadar güzel geçti sonu da güzel olur inşallah. Bu arada aytug kolonkaya değilmi? Ben de bilmiyordum Aytuğ beyin de kalamis tıpta olduğunu sayenizde öğrenmiş oldum.
9 yumurta toplandı 4u döllendi donduruldu 2 tane transfer edecekler hayırlısı ise inşallah. Evet doktorum aytuğ kolankaya bende bir tanıdık vasıtası ile geldim inanılmaz enerjik bir insan hep pozitif. Ama malesef ki çok yoğun sizin doktorunuzla daha çok karşılaştım yani inanın :) bakalım kısmet böyleymiş hidrosalpenks vardı bende ameliyatimi da aytuğ bey yaptı transferimi de yapabilirse harika olacak cogu zaman yurt disinda oldugu icin ortagi handan hanim ilgileniyor yokluğunda. Değişik bir durum oldu. Ama tamamen kadere teslim ettim şu an kendimi.