C Cukura @p0ly__ @Esmeralda1004 ECEdeniz8107 mmssll @pastelkiz Bebekimsin kuzununannesi Hanimlar oncelikle Allah hepinizden razi olsun, dun moral olarak doktorumla konusmanin ardindan gercekten tarif edemeyecegim kadar kotuydum.1-2'yi sayisini dert etmekten ziyade, yasanan olumsuzluktan dolayi bunu yapmis olmalari ihtimali "onca emegim bir kac insanin sahsi keyfiyetine mi kaldi yani" hissi cok incitti beni. Gec vakte dogru biraz daha iyi oldum. Hepinizin yazdiklarindan gonlume su serpen cumlelerinizi aldim payima. Sizinle ayni sureci yasayan insanlarin,hissiyatinizi anlayan birilerinin olmasi buyuk nimet inanin.
Rabbim gonlunuze gore hayirli evlatlar nasip etsin insallah hepinize, hamile olanlara saglikla kavusmak nasip olsun, gonlunuzden gecen muradlarinizi Rabbim versin sizlere insallah.
Siginilacak tek kapi teslimiyet kapisi. Yapana degil, yaptirana bak diyerek dusunmeye rahatlamaya calisacagim.
12:30'a dogru gidecegim. Siz de bu postu okudugunuz zaman; ferahlamam ve guzel gecirmem icin gonlunuzden bana bir hayir duasi gonderirseniz cok mutlu olurum.
Hepinize selamlar