- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #2.361
Evet haklısın ilk transferde kotu kaliteydi 3.gun embriyoları 3 tane o zaman çok umutsuzum ama şimdi daha umutluyum inşallah güzel haberler vericem bende :) allah'ın izniyle tabiiKaliteye bakma sen. Benim 2. Tane 3. Gün embriyosu idi ve grade 2a idi. Yani kalitesi düşüktü tutmaz derken ikisi de tutundu
Hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina al bebisi veya bebislerikızlar sonucum çıkmış hamileyimm. 9.gün 123. Allahıma şükürler olsun
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar sonucum çıkmış hamileyimm. 9.gün 123. Allahıma şükürler olsun
Sanırım senin 1.gunun değil mi :) benimde 2 arka arkaya alıcaz sonuçlarıHayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina al bebisi veya bebisleri
dunden bu gune 2 oluyordur yaaSanırım senin 1.gunun değil mi :) benimde 2 arka arkaya alıcaz sonuçları
etmezmiyim hepimize dualarımAllahım ne güzel bu sayfa arka arkaya hamisler doluyo :) bizlerede dua edin nolur kızlar
canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. hepimizin yüzünü güldürsün inşAllahHayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina al bebisi veya bebisleri
amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim hayırlı olsun öncelikle.Allah tamamına erdirsin senin yaş kaçtı ilk denemenizmiydi bide sorun neydi özel deilsekızlar sonucum çıkmış hamileyimm. 9.gün 123. Allahıma şükürler olsun
Maşallah canım..kızlar sonucum çıkmış hamileyimm. 9.gün 123. Allahıma şükürler olsun
Hayırlı olsunnnn tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişleriniKızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim İnş
Transfer günü sayılmıyor kuzum keşke sayılsadunden bu gune 2 oluyordur yaa
Hatırlamıyorum ama onda problem yoktu problemin hepsi bendeydiPozitif gören hamile arkadaşlar eşinizin morfoloji si kaçtı acaba ogrenebilirmiyim
Maşallah blast embriyo mu kaçıncı gün değerin?Kızlarrrrrrrr hamileyim. 436 kan sonucum.
Hayırlı olsun. Bereketliyiz gerçekten.Kızlarrrrrrrr hamileyim. 436 kan sonucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?